neko me sabotira Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Izgleda mi liga dosta jača po imenima ove sezone u odnosu na prošlu. Sad iz trećeg, pa čak i četvrtog šešira možeš izvuć neku dobru ekipu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Neko će da se usreći sa žrebom a neko će da kuka do neba. Mada, rekao bih da ima par koski po nižim šeširima a ostalo je ništa posebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 NS BiH čestitao Zrinjskom plasman u LK. Joj ludaka majko moja 🤣🤣🤣. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 I Severna Irska je po 1 put trebala da ima ekipu koja igra grupnu fazu nekog evropskog takmicenja i onda se ovo desilohttps://twitter.com/Matchday365/status/1562917264562741249 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoznalko Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 1 minute ago, LayupFromTheMidget said: I Severna Irska je po 1 put trebala da ima ekipu koja igra grupnu fazu nekog evropskog takmicenja i onda se ovo desilohttps://twitter.com/Matchday365/status/1562917264562741249 Ovi Irci ko da su namjerno sebe sabotirali. Prvo mrtva šansa za gol da riješe sve dileme, a onda autogol 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Bilo je par spektakularnih golova odluke sinoć u poslednjim minutima ali ovo što se njima desilo prevazilazi sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoznalko Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 (edited) 4 minutes ago, Barkley#34 said: Bilo je par spektakularnih golova odluke sinoć u poslednjim minutima ali ovo što se njima desilo prevazilazi sve. Pa kad slijepac puca na gol kao da dodaje svom golmanu. Ko da nije htio da ga zabije. A tim koji promaši svoje šanse slijedi kazna - kaže poznato fudbalsko pravilo. Slično je i Zrinjski sinoć sa igračem više imao dobru priliku pred kraj, ne kao ovi Irci, ali ono u fazonu, nema veze ionako ćemo proći. Edited August 26, 2022 by Radoznalko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Баш срање група за Партизан. Келн и Ница из 2. и 3. шешира Штета, али дошао је ред да пада коефицијент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Jbt...ja se sve nadam da će pasti WHU i Partizan u istu grupu, a oni bili u istom šeširu. Nisu teoretski mogli zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 (edited) On 8/18/2022 at 10:00 PM, gledan van, ludilo 1 said: Evo jedan stari video u kojem se vidi taj hajdučki optimizam, treba li spominjati da ih je Žilina izbacila te sezone 😁 Al najjači su komentari - sjetite se Debrecena, ne Dunaffera, ne ne Shelbourne, Shelbourne 😂 (od svih navedenih je Hajduk ispadao u ‘00-im, Debrecen ih je pritom demolirao) a blamaže su se nastavile i kasnije. Ok, ispali su. Ali iz tog dvomeča najviše pamtim divljačko iživljavanje slovačkih specijalaca nad Torcidom. Bez ikakvog razloga. Pošto je Torcida već tada bila prilično organizirana na više nivoa, tužili su ih, i dobili na sudu (europskom nekom). Sad, ne znam koje su kazne bile za Slovake, i da,li ih je bilo (svi znamo koliko često murija najebe za svoje divljanje), ali Torcida je dobila na sudu. Mogu oni bit u EU, ali dio policije je tamo još iza željezne zavjese. Btw, sa srpskom interventnom (ili je to žandarmerija) imam sjajna iskustva. Istina, da smo mi bili pristojni (naravno) ali i oni su bili krajnje profesionalni. Izvolite gospodine starijim ljudima, bacanje fora s nama mlađima i tako. Makar sam vidio klipove da,prema domaćim navijačima i nisu tako tolerantni 🤣 Edited August 28, 2022 by Bugl Khan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 On 8/26/2022 at 2:14 PM, LayupFromTheMidget said: I Severna Irska je po 1 put trebala da ima ekipu koja igra grupnu fazu nekog evropskog takmicenja i onda se ovo desilohttps://twitter.com/Matchday365/status/1562917264562741249 Steta za njih i za Zrinjski. Iskreno, bili bi pravo osvezenje, ekipe sa 100% domaceg kadra, tako blizu, a tako daleko. Ovaj RFS je legija stranaca, uz naravno balkanske menadzere koji su uspeli da im uvaljaju jedno 3-4 igraca sa ovih prostora (zaista, retko koja ekipa u kvalifikacijama nema nekog ko se preziva na ic). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted August 28, 2022 Share Posted August 28, 2022 22 minutes ago, goldberg said: Steta za njih i za Zrinjski. Iskreno, bili bi pravo osvezenje, ekipe sa 100% domaceg kadra, tako blizu, a tako daleko. Ovaj RFS je legija stranaca, uz naravno balkanske menadzere koji su uspeli da im uvaljaju jedno 3-4 igraca sa ovih prostora (zaista, retko koja ekipa u kvalifikacijama nema nekog ko se preziva na ic). Zrinjski je prošao školu. Klasično balkaneze ispadanje u Europi na zadnjem koraku. Ima ih svaki klub iz exyu. Ako zadrže Jakira, prošetat će se ligom opet, i vjerojatno uć dogodine. Samo, koliko on ima motiva više. Njemu je na zimu nuđen Dinamo. A Zrinjski da je ušao, osigurao bi si dominaciju u BiH nogometu na jedno 5 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Kakav velemajstor ovaj iz Kelna Sta je ovo bilo,nebo te ljubilo Iz tri pokusaja ne moze da nabode loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 I šta sada Keln i Slovačko nastavljaju gde su stali juče, i ako se igralo samo 7 minuta, a Zvezda je morala da igra novu utakmicu protiv Milana....UEFA mafija 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted October 28, 2022 Share Posted October 28, 2022 8 hours ago, Don Juan said: I šta sada Keln i Slovačko nastavljaju gde su stali juče, i ako se igralo samo 7 minuta, a Zvezda je morala da igra novu utakmicu protiv Milana....UEFA mafija 😁 Eto ideja za koreografiju, kako ih vi zovete, "najvernijih" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 (edited) Edited November 7, 2022 by Bugl Khan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Ovo si ti nešto polupao lončiće. Ovo su neki parovi za nekad nešto ranije. Partizan igra protiv Šerifa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 1 minute ago, Ding Hao said: Ovo si ti nešto polupao lončiće. Ovo su neki parovi za nekad nešto ranije. Partizan igra protiv Šerifa. Ispravio sam dok si pisao post 🤣 ma nisam gledao. nego prva slika sam računao da je najnoviji ždrijeb. Isto sam i za EL napravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Izvučeni parovi osmine finala LK AEK Larnaca - West Ham Fiorentina - Sivasspor Lazio - AZ Alkmaar Lech Poznan - Djurgarden Basel - Slovan Bratislava Sheriff - Nice Anderlecht - Villarreal Gent - Basaksehir Villarreal izgleda kao najsigurniji pik za osvajanje titule ali tu su i West Ham, Lazio pa i Fiorentina, Nice i Alkmaar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Sheriff je pobedio Reala prosle godine, jaki su ko crna zemlja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 24, 2023 Share Posted February 24, 2023 Bio je to Merif iz Mandalije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 On 2/24/2023 at 1:20 PM, 4th and Goal said: Villarreal izgleda kao najsigurniji pik za osvajanje titule E jesam ih izmeklodisao… Malo iznenađenje je i ispadanje Lazija od AZ-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted March 17, 2023 Share Posted March 17, 2023 (edited) Lech Poznan - Fiorentina Basel - Nice Gent - West Ham Anderlecht - AZ Alkmaar Ovo natjecanje, kakvo god bilo, je jedinstvena prilika za manje klubove da dohvate europski trofej. Ovako iz glave, mislim da ga nijedan od preostalih klubova u ždrijebu osim Anderlechta (i možda West Hama) nema u svojim vitrinama do sada. Edit: sad sam provjerio, imaju po jedan Kup pobjednika kupova West Ham i Fiorentina otprije 60-ak godina. Edited March 17, 2023 by 4th and Goal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Real ispao u polufinalu, a Jović u prvih 11 igra finale Euro natjecanja, i to kao drugi najbolji strijelac Fiorentine u Europi ove sezone. Pojedi se od muke Perezu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted June 7, 2023 Share Posted June 7, 2023 Govna obicna. Treba ih izbaciti na 10 godina iz Evrope. Puce coveku glava i nikom nista, teraj dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts