Jakob Aman Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Radnicki i Cukaricki su po organizaciji nebo i zemlja. Dok su u Nisu Toncev i ostala krimi bratija u Cukarickom se kao prvom privatizovanom tacno zna ko, sta i kako radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Neshvatljivo mi je da odigraš katastrofalnu utakmicu i da kažeš sve je otvoreno, još se igra. Pričam o treneru FK Vojvodine. Sutra kada ispadnu biće nijanse su odlučile i nismo imali sreće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 (edited) Izvor Mocart.. I to je Liga konferencija - brojeve "oprala" kiša, igrači ih dopisali ručno. Zanimljiva scena na utakmici poljskog Rakova i ruskog Rubina... Dresovi novi, tek "ispod čekića" kako se to kaže, ali kvalitet očito sporan. Veoma sporan. Malo kiše, malo znoja i - gde su vam brojevi?! Dosetili se na poluvremenu fudbaleri Rubina iz Kazanja da reše problem tako što će ručno da dopišu svoja imena i brojeve, ali sudiji se to baš i nije svidelo. Pretio je gostima čak da izgube službeno (0:3), ali na kraju su ipak stigli novi dresovi... Edited August 7, 2021 by Misterija Organizma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Tipicno nase skidanje gaca ispred protivnika i ispucavanje lopte sto dalje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Tipicno.Usrali se igraci Cuke.I Svedjani za 25min stigli deficit od 2 gola...A mirise i na treci gol da ce primiti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 A nadao sam se da će nekako izdržati do poluvremena i posle, kad se opuste a ovi navale, da umuljaju koji gol. Ovako, samo je pitanje kad će primiti treći, osim ako se nešto bitno ne promeni. evo ga i treći... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Ovo miriše na ozbiljnu katastrofu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Mi sa foruma bismo bolje postavili odbranu. Upropastiće ih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 E jebiga. Kvalitetniji je Cukaricki, ali igra im je jeziva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Trpeo sam i Aciku, i "Enke je povredjen" Mijaljevica, i Straju, ali ovaj idiot sto prenosi je najveca blamaza RTSa. Odvratan je, jebalo ga ajmo momci i urlanje kad lopta predje na protivnicku polovinu. Najgori komentator otkako je sveta i veka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Kajevic igra fudbal iz 80-tih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Trpeo sam i Aciku, i "Enke je povredjen" Mijaljevica, i Straju, ali ovaj idiot sto prenosi je najveca blamaza RTSa. Odvratan je, jebalo ga ajmo momci i urlanje kad lopta predje na protivnicku polovinu. Najgori komentator otkako je sveta i veka. Milos Milicevic? Veruj mi da ima i gorih. Onaj sa RTS-a sto komentarise utakmice Czv je neverovatan. Mislim da se zove Nemanja Matic. Da radi radio prenos covek bi pomislio da Czv igra viktoriju. Ili konkretno prekjuce kad je usao Gavric usledio je komentar: "konacno Gavric". Da neko ne zna igrace pomislio bi da ulazi neki game changer tipa Mesi.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 3 minutes ago, Alek The Great said: Milos Milicevic? Veruj mi da ima i gorih. Onaj sa RTS-a sto komentarise utakmice Czv je neverovatan. Mislim da se zove Nemanja Matic. Da radi radio prenos covek bi pomislio da Czv igra viktoriju. Ili konkretno prekjuce kad je usao Gavric usledio je komentar: "konacno Gavric". Da neko ne zna igrace pomislio bi da ulazi neki game changer tipa Mesi. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Brate to je taj, na rts gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Alex Ferguson Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Tako bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Bravo ti ga Ibrahima 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 12, 2021 Author Share Posted August 12, 2021 Kakva defanziva Čukaričkog. Baš blamantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belodedic Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 I 10 golova bi ovi dali kad bi im trebalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 12, 2021 Author Share Posted August 12, 2021 Ovaj komentator navlači lošu karmu, nebulozama koje ispaljuje. Baš ga je mučno slušati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Opstenarodno veselje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Šta su ovi kukavci vežbali defanzivno da mi je znati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 26 minutes ago, Alek The Great said: Milos Milicevic? Veruj mi da ima i gorih. Onaj sa RTS-a sto komentarise utakmice Czv je neverovatan. Mislim da se zove Nemanja Matic. Da radi radio prenos covek bi pomislio da Czv igra viktoriju. Ili konkretno prekjuce kad je usao Gavric usledio je komentar: "konacno Gavric". Da neko ne zna igrace pomislio bi da ulazi neki game changer tipa Mesi. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Cuka daje gol on skače hajmo momci i naravno odmah gol na drugoj strani. Ali meni je najgori onaj sa Arene, Radojicic tako nesto toliko pristrasan kad igra Partizan da sam znao da ugasim ton. Malo o tekmi, bas razočaran revansom,ali volim kad vidim ovoliko mladih momaka, strelac četvrtog gola ima 17 godina, ovaj Amo 19, bas ozbiljan posao tamo radi Milojević. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Cuka daje gol on skače hajmo momci i naravno odmah gol na drugoj strani. Ali meni je najgori onaj sa Arene, Radojicic tako nesto toliko pristrasan kad igra Partizan da sam znao da ugasim ton. Malo o tekmi, bas razočaran revansom,ali volim kad vidim ovoliko mladih momaka, strelac četvrtog gola ima 17 godina, ovaj Amo 19, bas ozbiljan posao tamo radi Milojević.Ako mislis na Ivana Radulovica nisi u pravu. Jeste on navijac Partizana, ali je poprilicno objektivan. Doduse, uglavnom komentarise Partizan. Zna on bas dobro da kritikuje. Jedno vreme je imao pik na Sumu, negde u vreme kad je ovaj dosao.Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Inace ovaj degen ce da prenosi i Vojvodinu, cisto da se ne nadate mnogo. Eventualno Straja moze da donese srecu Partizanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 9 minutes ago, Alek The Great said: Ako mislis na Ivana Radulovica nisi u pravu. Jeste on navijac Partizana, ali je poprilicno objektivan. Doduse, uglavnom komentarise Partizan. Zna on bas dobro da kritikuje. Jedno vreme je imao pik na Sumu, negde u vreme kad je ovaj dosao. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Da na njega, možda, nekoliko puta sam gledao Partizan sa njim kao komentator i nije mi se dopalo, pogotovo oko nekih situacija kad je penal npr. Ali mozda nisam gledao dovoljno tako da mozda i grešim oko njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Kako nam ide...? Jel imamo šanse da naredne sezone imamo tri predstavnika u LŠ 🤔...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts