Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, Barkley#34 said:

Sad splitska dica mogu da mrze koga hoće... al' samo u lokalu. Bravo Paok, bravo Žile. :87:

Pošto više neće igrati Europu ove godine, zna se ko preuzima no1 spot na listi mržnje.
Umjesto da živi ljubav, da se rađa dan....

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Constantin said:

Ja ih simpatišem još iz doba SFRJ,,,od Kustudića, Ravnića, Cukrova, Desnice....

Uh, kako su ih sudije sjebale protiv Reala

• Like 2
Posted
8 minutes ago, Constantin said:

Znam nekoliko priča, a za tu, ne sećam se...možda

Dobio je u Madridu drugi žuti jer je kao nešto dobacio, prigovorio ili opsovao sucu. Problem je što je Desnica gluhonijem.

Posted
1 minute ago, Bugl Khan said:

Dobio je u Madridu drugi žuti jer je kao nešto dobacio, prigovorio ili opsovao sucu. Problem je što je Desnica gluhonijem.

To je svako malo pominjano na više utakmica i u našem prvenstvu. Znam da ga je niški golman Zajko Milenković jurio 50 metara kad "nije čuo" da je sudija svirao ofsajd....

Posted

Sabah mi se ucinio kao solidna ekipica u prvom mecu, danas izgledaju poprilicno jadno, otprilike nivo Napretka iz Krusevca. Ne pomaze im ni sto su dosli ovde da sacuvaju 2-0, a ne da igraju fudbal.

Rutinitaju ovo komsije u produzecima, ako se ne raspadnu fizicki. Nordsjeland je vec nivo iznad, to ce biti zanimljiv dvomec.

Posted (edited)

Ispade stvarno da će lakše FKP sa Sabahom posle 0-2 nego Hajduk u Solunu... Jbg, možda i nije bio hot take...

Belić je MVP u Humskoj, još od prošle sezone je najkonstantniji igrač Partizana, ono što on igra sada je nebo i zemlja u odnosu na ono što je igrao kad je stigao iz Rada.

Bilo bi besmilsleno da ovo FKP sad ispusti, a ako prođu, ne bi me začudilo da odigraju mnogo bolje protiv Danaca u obe utakmice, te da lakše odu dalje nego večeras.

Edited by Nek grmi jako
Posted

Nije da ne znaju fudbala igrači Sabaha, fino je to delovalo u prvom meču, a i ovde umeju sasvim lepo da spoje 3-4 pasa. E sad zbog jajarenja od samog početka, opstrukcije  igre, verovatno ce biti kažnjeni i ispašće.Deluje da su bolje fizički pripremljeni, sto je porazavajuce.

Posted (edited)

Ovaj Saldanja nikako da šutne loptu na prirodan način jer nikako ne može da pripremi telo i noge za udarac. Kad treba da je šutne izgleda kao da će sam sebi da skenja čašicu od kolena.

I gol mu je bio kao gimnastička vežba u parteru.

Edited by Nek grmi jako
Posted

Imaju oni i dalje priliku da igraju u Evropi pa možda se poprave, ispadali su naši klubovi i o Kairata, Šamroka, Petržalke,Maltežana Kiprana i Moldavaca a sad je nacionalna sramota poraz od Brage

Posted (edited)
4 hours ago, Perkos2 said:

Imaju oni i dalje priliku da igraju u Evropi pa možda se poprave, ispadali su naši klubovi i o Kairata, Šamroka, Petržalke,Maltežana Kiprana i Moldavaca a sad je nacionalna sramota poraz od Brage

Nije nacionalna sramota poraz od Brage al je sramota da izadjes onako prvi put u istoriji u LS da izadjes spuštenih gaća i sa slabijim timom od prosle sezone iako si za to ucesce dobio i neki keš.Seljacka politika, ali ok mi smo narod koji uvek za sve ima opravdanje i uvek je ono čuveno "pa šta":)

A i ta Braga koliko je moćna baš kako se odjednom tretira u našoj javnosti pa ima i Portugalsko prvenstvo pa se moze pogledati protiv nekog tamo Famalika recimo

Edited by KingOfTheBongo
Posted
8 minutes ago, KingOfTheBongo said:

Nije nacionalna sramota poraz od Brage al je sramota da izadjes onako prvi put u istoriji u LS da izadjes spuštenih gaća i sa slabijim timom od prosle sezone iako si za to ucesce dobio i neki keš.Seljacka politika, ali ok mi smo narod koji uvek za sve ima opravdanje i uvek je ono čuveno "pa šta":)

A i ta Braga koliko je moćna baš kako se odjednom tretira u našoj javnosti pa ima i Portugalsko prvenstvo pa se moze pogledati protiv nekog tamo Famalika recimo

Da bi se suprostavili Bragi morali su da kupe 10 dobrih igrača a za to nema para, ove iz Uefa nisu još stigle a pozajmice se ne dobijaju lako a još teže vraćaju,pogotovo kad nema ko da otpiše dugove ili dopuni kasu.