bosMan_jr Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Sareni je lud, Buker je kaze oborio toliko rekorda da ne moze da nabroji. Takodje je i TD masina. holivud je vrhunac hahaha 3
Chaos Is Me Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Rekao je šareni i da je Lavine sa UCLA, Las Vegas, pomešao sa UNLV.
realno *w Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Na ova dva bacanja Dekoloa bi stavio kuću u bilo kom trenutku. 3
Prijatelj Mitar Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Hvala Bogu pa ne igraju nasi inace bih gadjao televizor zbog onog njegovog "Profesor" za Bejlicu. 1
40Wins Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Krivo mi zbog Popa sto vodi ovu ekipu, a drago mi zbog Francooza.
DameTime Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Lilard ostavio mozak u Las Vegasu 👀 Ovo nije bilo namerno, ali brate... 1 minute ago, delgado said: It's a Dame Time... Kakva 2 gubara i on i KD Jedva si dočekao, napiši još samo da je Bron tu ne bi ovo izgubili. 😄 1
Shunsuke Nakamura Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 (edited) Veliki respekt za Francuze. Tući Amere dva puta zaredom na velikim takmičenjima je ogroman uspjeh. Očigledno je da fizički mogu dobro da im pariraju, a znaju dovoljno košarke da ukradu utakmicu. Furnije se mnogo pljuje na NBA temi. Ne kažem da je neka velika klasa, ali dosta je visok za beka i može da uzme šut preko većine čuvara. Vjerovatno je jedini igrač iz Francuske koji na ovom nivou može nešto da iskreira. Edited July 25, 2021 by Betolingar Misdongard 1
delgado Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Od kad je Pop preuzeo reprezentacija ne lici ni na sta Svaka cast Durantu i Lillardu kako su odigrali, kao pravi lideri 1 1
Recommended Posts