LayupFromTheMidget Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 1 hour ago, Drakaris said: Jedva dobiše ovo Australci. Kada vidim kako igraju ove dve ekipe, baš se pitam zbog čega Slovenija ne bi bila 3-4 favorit. Luka je ipak Durent-Bron nivo. Pa oni i jesu izmedju 2 i 5 mesta zavisi od kladionice do kladionice. Spa-Fra-Stra-Slovenci se rotiraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Dosta zavisi od toga kako će se formirati parovi 1/4 finala. Kome dođe USA taj ima mizerne šanse za prolaz dalje. Tako ja vidim stvari. Edited July 28, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 Sada cemo videti da li ce timovi izbegavati to prvo mesto jer moze da odvede na Amere u QF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Just now, Del Piero said: Sada cemo videti da li ce timovi izbegavati to prvo mesto jer moze da odvede na Amere u QF. Ameri su jutros odradili veliki deo posla, bice zbog kos razlike najbolja drugoplasirana reprezentacija. Vec sada imaju +47. To je skoro pa nedostizno za drugoplasiranog iz grupe Spanija/Slovenija. Italija ne moze da ih ugrozi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 Da, u pravu si. Mada mozda ih istamburaju ceski saban i drugari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 57 minutes ago, Del Piero said: Sada cemo videti da li ce timovi izbegavati to prvo mesto jer moze da odvede na Amere u QF. Mislim da je novi princip i da ce se zrebom odredjivati parovi za QF, uz 4 nosioca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Ubiše Francuzi Čehe dvajes razlike. Def će biti prvi u svojoj grupi osim ako ih Hadadi ne oplodi metodom viltčemberlejnske statistike. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 28, 2021 Author Share Posted July 28, 2021 Sigurno su prvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 Quote Fontekio: Ingls mi idol Ingls: Sranje, treba mu bolji idol 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) luka na eurosportu rite nao. edit imaju japanci hachimuru + watanabea iz raptorsa, magijinog jednokratnog FA heroja, nije dosadno za sada mada luka nastavlja svoj krvavi pir Edited July 29, 2021 by oubrevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 .. prvu četvrtinu svih 10 minuta odigrali luka, tobey, dragić, čančar za sloveniju + hachimura, watanabe, tanaka za japan ..luka počeo i drugu četvrtinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Mogli su Japanci da naturalizuju nekog kvalitetnog C Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) koliko vidim, nemaju takve igrače edit hachimura konašno izašao iz igre 3&kusur minuta do kraja druge Edited July 29, 2021 by oubrevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) 10 minutes ago, oubrevo. said: koliko vidim, nemaju takve igrače edit hachimura konašno izašao iz igre 3&kusur minuta do kraja druge Pogledaj malo bolje, ima 1 koji nije kao ostali i ne to nije Hachimura koji je crn. Imaju ovog belog na Chttps://en.wikipedia.org/wiki/Gavin_Edwards_(basketball) Makar su naturalizovali nekog po "fer pravilima" posto je duze vreme u Japanu moguce da ima pravo na pasoz Edited July 29, 2021 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 nisam ni snimio lika 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 IMali su ovog 2019, razvalio je opasno mislim da sam ga imao na fantaziju.https://en.wikipedia.org/wiki/Nick_Fazekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Simpa su Japanci, doduše ušle su Hachimuri neke divlje lopte. Al rutinski to delju Slovenci za sada, ceo tim na nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 delju slovenci ali će protiv ovih najjačih ekipa morati da imaju konstantniji učinak za 3pts ..što je u principu njihov forte, dok god su ti šutevi otvoreni, tako da nije frka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Ala rešetaju Slovenci, doduše odbrana Niponaca je komedija al ipak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Prosek Slovenaca u dva meča 117 poena....😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Doncic ili 🐐🐐🐐 I onda neko poredi Jokica sa Doncicem 🦍 Da ne pisem o LBJ..samo da ne pravi supertimove.. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Realno, da je Doncic crni Amer, Bec bi ga poredili sa Dzordanom, kakav LeBrick i Kobe, boranija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 (edited) 15 minutes ago, McLeod said: Realno, da je Doncic crni Amer, Bec bi ga poredili sa Dzordanom, kakav LeBrick i Kobe, boranija. realno, dončić je najbliži za poređenje (mada ne idealno) sa birdom, tako da je sve okej Quote "You can quote me: This is Larry Bird reincarnated," Cedric Maxwell told Marc Stein of the New York Times. Edited July 29, 2021 by oubrevo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Mene Dončić najviše podseća na Medžika. Džordan je drugačiji tip igrača bio. Bird ima sličnosti ali on je zbog visine pokrivao sve pozicije tako da takođe nije dobar primer. On je u nekim kritičnim trenucima igrao čak i centra 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts