vlaDixXx Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 11 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Druže,gnojio si za Kahvica mesecima kako treba da igra u prvom timu posle kupa prijateljstva prošle godine,a on dečko osim fizikalija koje neće biti primetne u seniorima nema apsolutno ništa. Jedino mali Stanković već može da isporuci u prvom timu. Nisam spominjao Kahvica, dobar je on ali nema "ko da gura" Šta ako neko odigra losu sezonu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Ko prenosi kup prijateljstva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 1 hour ago, Dragan Mićić said: Ko prenosi kup prijateljstva? Sport Klub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Pocelo je teranje Sanoga, Mocart je i ranije pripremao teren za tako nesto, a sad pise da "nema mesta i za Sanoga i za Ada". Valjda zato sto Srnaldo mora da igra. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 (edited) Pa rekoh nedavno da ne znam kako misle da uglave Kangvu uz Kangu i Sanoga i jos Ada ako dodje. Jedino logicno resenje mi je da se Sanogo prebaci na stopera, posto mi onaj stoper Socija kog smo pikirali svakako ne uliva poverenje. Srnaldo ostaje specijalac.😄 Edited June 8, 2022 by Venger Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Ja te stopere iz Brazila ne bih ni uzimao u razmatranje, totalno su nepouzdani. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Ima jedan iz Liberije, batalio magacionerstvo i ponovo igra. Kao porucen, vec zna sistem... 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 (edited) 5 minutes ago, berti said: Ima jedan iz Liberije, batalio magacionerstvo i ponovo igra. Kao porucen, vec zna sistem... E jbg, nama je pod Mrkelom bas potreban magacioner, s obzirom na drvnu gradju koju je dovlacio prethodnih sezona. Imali smo čamovinu iz Holandije, bukvu iz Brazila, domacu cerovinu i da ne spominjem. Edited June 8, 2022 by Sreten Žujkić, penzioner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 7 hours ago, berti said: Ima jedan iz Liberije, batalio magacionerstvo i ponovo igra. Kao porucen, vec zna sistem... 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Antologija! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 2 hours ago, Piksi said: Ahahahah, jel ovo protiv Cuke bilo? 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 (edited) 23 hours ago, Sreten Žujkić, penzioner said: Ja te stopere iz Brazila ne bih ni uzimao u razmatranje, totalno su nepouzdani. Hoces da kazes da ne bi volio sad jednog Edsona, da klinci stasavaju uz njega.. 😉 Edited June 9, 2022 by Marokanac 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted June 9, 2022 Share Posted June 9, 2022 Mocart javlja da smo bili spremni da se otvorimo za Radonju, ali da nas je odbio i da trazi klub u ligama petice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Pa realno. Iole dobar menadzer moze da ga uvalja u drugu polovinu serije A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Dobro bi bilo da nam Marin nadje pojacanja, ali jos bolje ako bi nasao novi angazman za Mrkelu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Nista od Cavrica prenosi Mozzartsport. Gleda nas onaj gore. Mozda se i plasiramo u LS ove godine 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 5 minutes ago, suptil said: Nista od Cavrica prenosi Mozzartsport. Gleda nas onaj gore. Mozda se i plasiramo u LS ove godine 😄 Uvek moze gore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Quote Zvezda odlučila: Novi ugovori Pankovu i Gobeljiću 🤦♂️😱😆🥵 1 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Sa ridjokosim Rasom i striperom Gobeljardom do LS! Ovo me uopste ne cudi.Nemaju kvalitet,ali vole klub i bore se,vec izlizana floskula. Jezivo sta rade Mister i sportski sektor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Pa obeća li nam Terza spektakularni prelazni rok? Kud ćeš veći spektakl od ovoga ... Odo' sad da plačem ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Šta reći, kakvu posluku porati... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Mislim da je Gobeljic do sada pokazao sta znaci ljubav prema klubu, pozrtovanost na terenu i privrzenost najvernijim navijacima... Naravno, takvu licnost valja drzati u Zvezdi, prosto pleni svojim kvalitetima na vise planova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Govnjiva motka, gospodo. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Bice i pljuvacina po.Piksiju ako ga ne zove u reprezentaciju. Imacemo opet sto igraca. Dovescemo neke sumnjive, produzavamo dva jebivetra, Srnic ostaje.... Ali zato Sanogo se ne uklapa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted June 10, 2022 Share Posted June 10, 2022 Upucaću se majke mi. Jebali ih pankov i gobeljardo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts