Don Juan Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 1 minute ago, Constantin said: Au..pa vi morate da date po dva gola da bi vam se računao jedan... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Izgleda 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 SRNIC JAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Op još jedan penal nisu videli 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Tri katastrofalne greske u samo 50 minuta ... Sudije su idioti. Penal za Cz, penal za Napredak, poništen gol Jos jedan penal nad Erakovicem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Negledljivo je posle ulaska Srnica a sad tek nema poente gledati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Tri katastrofalne greske u samo 50 minuta ... Sudije su idioti. Penal za Cz, penal za Napredak, poništen gol Jos jedan penal nad Erakovicem Reče čovek kome je nick...tri korne penal....[emoji23]...inače ulazi Pavkov, kreće se u mirnu realizaciju privodjenja utakmice kraju uz bar jedan gol Pavkova....[emoji847]Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Moroni sa Severa prekidaju ubacivnjem u teren baklji naš napad koji je stigao u šesnaesterac 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Kad je njih pa zanimalo šta se dešava na terenu... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Bilo bi dobro da damo još jedan gol i zatvorimo meč, da nas neka frljoka ne iznenadi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Ja prizeljkujem frljoku, ne jednu, vec 2. Izmenama smo to zasluzili Srnic, Krsticic, Pavkov, Pankov... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Tuga od utakmice, tuga od izmjena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Mister se sprema za zimu, ubacuje drvnu građu 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Recite mi još da ste iznenađeni ovim izmenama. Sad kad nam Mister na intervju nakon meča objasni "Ovako se osvajaju trofeji"... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Sitno brojimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Milinković uspeva da da izjavu uprkos nešto krvi u alkoholu. 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 1 minute ago, Laki21 said: Milinković uspeva da da izjavu uprkos nešto krvi u alkoholu. Za Milinkovic bi bio podvig da izjavu da bez krvi u alkoholu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Nisam ispratio, kada je Nenad Sakić postao član stručnog štaba? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Zar on nije u Piksijevom str.stabu? A Zvezda u ratu sa selektorom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Ja ako mogu da nadjem neko malecno opravdanje (mada bi verovatno isto bilo i da nije tako), to je sto novo prvenstvo pocinje 8. jula, pa se pretpostavljam delimicno trude da pobedjuju sa sto manje cimanja (i obicno uspevaju u tome). Fun fact: Napredak je u poslednjih 15 utakmica pobedio JEDNOM, 1-0 evrogolom u 93-em minutu koji im je obezbedio plej of grupu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Otisli svi nokti tokom utakmice. Ali ovako se osvajaju titule, i kad ti nije bas dan, i kad je protivnik dosta dobar, makar defanzivno, ti uspes da pobedis. Aj sad jos taj jedan bod pa da slavimo (ne gledam sta ce komsije da urade sutra, jer samo od nas zavisi). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Realno je danas pobeda jedino i bila vazna, taj jedan korak treba do 5.titule u nizu, zasluzene i ciste. Ono sto mora da usledi su jasni koraci kluba oko transfer politike i prave strategije po pitanju buducih aktivnosti oko ukljucivanja mladih snaga i popunjavanja pozicija koje su goruce obzirom na starost/motivisanost igrackog kadra. To je ono sto je "nemoguca misija" godinama unazad, uz sve dobre rezultate i uspehe koji su bez pogovora postignuti. Mnogo je zoga trulog, i dalje stojim iza teze da nas ne ceka nista dobro kad kola krenu nizbrdo, ova sezona u par navrata to pokazala, da ne pricamo o brojnim primerima proslih godina jednog razvrata u "vodjenju" Zvezde i svemu losem sto se dogadjalo po sam klub. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Dugo dosadniju utakmicu nisam gledao. Sem userskog gola, imali smo jos userskiju sansu Gajica kad je Ohi petom dodao, ne zna ni on kako. Osim toga, 0 fudbalskih poteza za 90 minuta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Dzjuba izjavio da nastavlja karijeru u Beogradu. Ne znam sta da mislim. Gledao sam ga ranije, nesumnjivo da ima odredjene kvalitete, veliko je ime, ali opet dovodimo slicnog igraca ovome sto vec imamo. Ne razumem sta ce nam 3 napadaca teskasa. Pritom, on je u Rusiji velika zvezda i ima veliki ego. Pitanje je kako ce se uklopiti. Nadam se da cemo ubosti ovaj put. Bas nemamo srece sa spicevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 24 minutes ago, Venger said: Dzjuba izjavio da nastavlja karijeru u Beogradu. Ne znam sta da mislim. Gledao sam ga ranije, nesumnjivo da ima odredjene kvalitete, veliko je ime, ali opet dovodimo slicnog igraca ovome sto vec imamo. Ne razumem sta ce nam 3 napadaca teskasa. Pritom, on je u Rusiji velika zvezda i ima veliki ego. Pitanje je kako ce se uklopiti. Nadam se da cemo ubosti ovaj put. Bas nemamo srece sa spicevima. Gdje je izjavio, imas neki link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Можемо довести у напад кога год, свеједно је. Овај данас командовао опрез против екипе која није дала гол у плеј офу а слабија 10х. Наравно уз обавезно затварање утакмице са додатним измјенама. Играмо зону и блок као да су остала 2 кола против Ливерпула и Ситија… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts