Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

1 hour ago, Dragan Mićić said:

Jel primetio neko da u prve tri tekme ovog proleca Gobeljic nije ni u protokolu? 😊

Zdrav razum je odavno nalagao da tako busde, al jbg sta ti je prokleta navika - i dalje ocekujem da ga vidim u 11 i to sa kapitenskom trakom...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

"Odličnu partiju pružio je novajlija Nemanja Motika, kome se najpre isprečila stativa, da bi ubrzo oduševio majstorijom koja je dovela do autogola igrača BASK-a."

 

spacer.png

 

Bogami, velemajstorijatm. Doduse, drugar koji je pratio mec kaze da je stvarno bio dobar i agilan.

  • Ha-ha 11
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, bosMan_jr said:

Sad kada su potencijalni protivnici poznati, kako biste ih rangirali prema listi zelja za nas?

Braga/Serif - definitivno ekipe koje bi nam najvise legle. Ostale ekipe nam bas ne leze, ali smatram da bismo najvise sansi imali protiv Rendzersa, Sevilje i Lajpciga. Cak bih pre i Barsu nego Betis, Atalantu i Porto za koje mislim da bi nas satrali. 

2 minutes ago, Contador54 said:

Serif, ako prodje, je najveca zelja. Cenim da sa Bragom ne mozemo da se ukrstimo. 

Nakon toga Rangers, red je da se oduzi Burzin promasaj. I recimo da je Betis prihvatljiva opcija. Ostatak bih preskocio u ovoj rundi.

Gledao sam par puta Betis i sve sto mogu da kazem je da ga nikako ne bih voleo. Odlicno peglaju ove sezone, perfektan sistem je stvorio Pelegrini.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jedva Braga ode kroz lude penale. Malo je falilo da se desi totalni preokret, jer su Šerifi mašili prva tri penala a onda Braga dva zaredom, i na kraju ipak dadoše poslednji.

 

31 minutes ago, mister-no said:

Najbolje Zenit, if you know what I mean.

 

Osim ako ne ulete sporcke sankcije, igralo bi se na neutralnom terenu, što je ipak prednost za nas jer imamo više navijača. Ali šta znam, ja bih radije ovu Bragu. Pogotovo sada, napaljeni, posle ovog prolaska na guzove. :classic_biggrin:

 

edit: Ode mi tastatura na laptopu u q.... :classic_biggrin:

Edited by Neme
Link to comment
Share on other sites

Kakav Rangers, posprdali su se sa Borusijom u ovom dvomecu, i takticki i fizicki. Nemamo mi nikakve sanse ni protiv koga a za to smo sami najvise krivi, ekipa je sve slabija, sporija i matorija i bukvalno nicim nismo osvezili roster kroz poslednjih x prelaznih rokova da bi dobili makar na fizici ako ne na kvalitetu, bukvalno smo beskrvni i ne vidim nacin kako bi makar zanimljivim ucinili potencijalni dvomec sa azdajama kakve su Porto, Sevilja, Lajpcig, Betis... 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Sa Bragom i Rendzersom moze da se igra, imali bismo tu nekih 32% sansi, sa Betisom mozda 20%, ovo ostalo su azdaje. 

 

Najmanje bih voleo Lajpcig, nisu nesto atraktivni i bilo bi umerenog lozenja, a odvalili bi nas od zivota. Slicno vazi i za Atalantu. 

 

Imam neki osecaj da izvlacimo Porto i casno ispadamo.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Satan said:

5x jeftinije i lakše je bilo da otmemo Rikarda od komsija i da im vratimo za Klea nego da dovodimo 5 špiceva iz Mrkelinog teftera za koje se unapred zna da nisu ni za šta

Cak i da se Mrkeli posreci pa dovede Halanda, treba taj isti i da se odupre Dejanovom antifudbalu i pocne da postize pogotke uprkos istom. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja bih izbegao Barsu, Porto i Sevilju. Sevilja uvek juri ligu Evrope. Porto je po meni mozda i jaci od Barse. Ovo ostalo su nijanse. Atalanta jeste jaka, ali ne kao prosle godine. I mozda bi nam Italijanska ekipa vise prijala nego Spanci ili Nemci. U svakom slucaju moze Rendzers.

Edited by Neme
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...