Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

45 minutes ago, fradler said:

Ja se ne bih slozio da je Gajic > Gobeljic. Obojica su uzasno losa resenja, ali bih ipak blagu prednost dao Gobeljardu. Koliko god bio bezvezni seoski priuceni bek kakav jeste, makar unosi nekakvu dozu agresivnosti, borbenosti i pozitivnog stava na teren. Cvrst je u duelu i fizicki spreman, stalno se ponavlja i nudi po toj desnoj strani, jes da salje uglavnom neupotrebljive centarsute, ali tu i tamo nesto korisno i uradi.

 

S druge strane, mali djavo Gaja je sinonim za luzeraj. To je jedan besmisleni zec od igraca, preslikani noj Andjelkovic, samo sto igra po desnoj strani. Kad ga vidim onako pogrbljenog, prestravljenog, pogubljenog, znam da ne moze biti srece s njim. Prosle sezone je jos umeo i da pogodi neki centarsut, ove mu to nikako ne uspeva, a defanzivna je kratercina. Ono sto je igrao u Tiraspolju je jedna od bednijih predstava koje sam u zivotu video. 

 

Ne znam sta se godinama ceka sa dovodjenjem desnog beka, to bi morao biti jedan od prioriteta. Ljudi uglavnom kukaju na Rodica i prizivaju nekoga tu, a mi bi s jos jednim Rodicem desno bili 30% ozbiljnija ekipa.

 

Imam zarku zelju da sam sebi opalim samar, ali moram da se slozim sa svim sto si napisao. 

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Don Juan said:

Da nisu skratili LE, Zvezda bi bila u prvom šeširu, pa ti vidi 😁

Plitak nam potok ta Le jbg...😃

Salu na stranu, mislio sam o tome juce bas - jeste da ce rivali u Le biti jaci, samim tim i magnet za publiku, al sto se kinte tice a i lakseg puta do bodova za klupski i nac koeficijent mislim da ni ta LK nije losa prica, iako je trece takmicenje.

Naravno, Zvezda gresi iz sezone u sezonu sto se tice svog statusa u jevropi, treba se pobiti sa najjacima kako bi dosao do ikakvog krajnjeg rezultata i kakvog takvog boljitka, ono napred receno vezano je iskljucivo za skupljanje bodova.

Ako neko zna moze li da napise kakva je situacija tacno, tj ima li vise bodova u Le nego u Lk npr?

 

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, ZiS said:

Treba i Miću pohvaliti... Spojio ga sa golom. 

 

i onog lika iz kluza koji je mici na tacni dao loptu i otovrio ceo teren. i njemu se pise asist.

i kod one sanse pavkova kad je ocajno reagovao isto su nam poklonili loptu na svojoj polovini. 

 

11 hours ago, Cavani said:

Upravo stigao sa Marakane.

Ima nesto magicno u ovom Pavkovu sto je tesko objasniti, veceras je desetak pasova odigrao od cega jedno 5 grudima, 3 glavom i dva nogom, a opet uticaj na igru neverovatan. Atmosfera na stadionu mlaka, ni priblizno kao sto ume. Utisak je i da nije realan rezultat, da smo bili bolji za gol ili dva, al ne mari. 

 

ja sam vec pisao, nema nista magicno covek je dokazani kvalitet. za nas da se sutiramo nogom u dupe. jedino je falcineli na tom nivou.

dakle igra glavom odlicna, tehnika solidna, ono sto je najbitnije za cf osecaj za igru i prostor odlicni, odlican sut iz daljine, snalazljiv, odvlaci odbranu, iz balona koje dobija izvlaci navise sto moze, koristan u prekidima kod oba gola. 

e sad ona reakcija kad je presla preko noge dokazuje zasto nije u ligama petice, a vrlo lako je mogao biti i mislim da ima mesta. ume da bude seprtlja, da se izblamira, nekako je nekonstantan, ume da bude nezainteresovan, malo je spor i trom.

i dalje mislim da bi mogao u lige petice i da bi tamo uspeo jer ima ono sta je najpotrebnije cf. njuh. 

 

i tu kod sanse je ocekivao da ben sutira i ben je vec kasnio sa dodavanje i mislio je da je u ofsajdu (i bio je?).

 

dakle metnuo dva liverpulu sto ce se prepricavati generacijama, jednostavno najveca nasa utakmica i pobeda od baria i tokia. da je samo to dovoljno brate, hvala za sve i ziv bio 100 godina. 

pa kopenhagen, pa salzburg za preokret i cl, pa milan majstorija u 94., pa u derbiju ona majstorija iz nemoguceg ugla, pa evo sad oba gola u prvom njegova, majstorski je ostavio kataiu sramota bi bila da je ono promasio... igrac za velike tekme, ljubimac publike, prvi posle ko zna koliko kome se peva pesma i skandira ime.

uz to gotivan lik i pojava, ne sumnjam da je odlican za atmosferu, hvala bogu sto je jos uvek tu. 

 

slazem se da je nerealan rezultat, imali su oni dosta opsanih napada, onaj slobodnjak za malo, pa precka. realno 3:1. slabi su u odbrani, pavkov ih razmontirao, jos su igrali kao neki presing na nasoj polovini pa kad im kanga ili ivanic probiju sredinu svaki napad smo ih imali. 

ovo je ono sto mi se svidja kod nase igre, kad izadjemo visoko i napadamo od pocetka. tako treba uvek na marakani sa ovim osrednjim ekipama tipa liberec, kairat, kluz, merif.

izaci visoko i kad u ekipi imas kangu, ivanica, kataia, pavkova, bena golovi su logican ishod. tu sva petorica mogu da ga daju.

i slazem se da sanogo doktorski obavlja posao, jer i nije mu lako jer mu jedino kanga tu malo pomaze.

ovako smo trebali i u moldaviji izaci, pa nek bude i 3:3 bar ne bi gledali ono djubre i ispali bez ispaljenog metka.

no treba priznati da i merif ima kvalitet, a i da je puno lakse napasti na marakani gde je sirok teren i gde imamo vise prostora.

 

33 minutes ago, Misterija Organizma said:

Izvor Mocart.. 

Reprezentativac Komora, koji je od danas i srpski državljanin, prestigao Dijaru po broju golova

El Fardu Ben je uveliko prikačio epitet najboljeg inostranog strelca u istoriji Crvene zvezde, prestigavši prošle sezone Ričmonda Boaćija (sada je 67:60 golova), a od utorka je vladar i kompletnog srpskog fudbala kada je reč o legionarima. Golom protiv Kluža odvojio se od nekadašnjeg Partizanovog napadača Lamina Dijare.

Reprezentativac Komora sada je na 67 pogodaka, jednom više od Senegalca, i to uz manji broj utakmica. Ben je dosad za crveno-bele upisao 138 nastupa, a Dijara se u crno-belom dresu zaustavio na 140.

Zvezdin krilni napadač uspešniji je i u asistencijama. Sakupio ih je 37, što je 11 više od Dijarinog učinka. Kada je reč o golovima, ako ih raščlanimo na "domaće" i "međunarodne", 53 je dao u Superligi i Kupu Srbije, a 14 u UEFA takmičenjima.

 

potvrda kvaliteta. znaci svaka druga tekma gol, vise nego solidno. plus 37 asistencija. 

plus salzburg i cl. plus trnava. plus gol napoliju. vrhunski profesionalac, sportista, odan klubu, uvek daje sve od sebe, odlican lik, pozitivac, sto neko rec suvo zlato.

a treba istaci i da je primoran da igra vise pozicija u timu i da ga setaju sa levog na desno krilo, na cf ili amc i da i to dosta utice na celokupan ucinak. kad su govna nesposobna da dovedu cf tu je ben. ben je tu da zakrpi lopove.

 

i kakva promena na topiku, kao da je ona sramota iz moldavije bila pre 10 godina.

sad posle nedelju dana znaci deki vise nije smrkac i govno koje gura igrace zbog procenata, rajove talente i nije u sns kolu zbog lokacija za gradnju?

e pa jeste.

i mrklea je govno koje ucetvuje u kradji kluba.

i terza je kriminalac.

i sever drze kriminalci koji ne rade nista a imaju milionske prihode preko poslova koje im je ta ista sns grupa kriminalaca koja iznosi pare iz kluba poklonila da bi cutali. 

govno od kluba, cast igracima. 

 

ucite decu da ne idu na sever. 

 

Link to comment
Share on other sites

Legenda kaže da se autobus koji je prevozi igrače Kluuža pokvario, sasvim slučajno tuda je prolazio  Sekula Sanogo. Kada je video kakva je ljuta nevolja sustigla Rumune odluči da im pomogne i da ih šlepa. Uredno parkirao automobil, izašao iz automobila, zapljunuo u ruke i lagano povukao celi autobu zajedno sa delegacijom Kluža do hotela. Kad ih je došlepao do hotela pozdravio se sa njima i laganim džogingom nazad do svog automobila.

Edited by Liska Manjina
  • Like 3
  • Ha-ha 9
Link to comment
Share on other sites

Jaka LE ove sezone, ocekivano sa skracenjem. 

 

Pogledao sam ima li neke sanse da zavrsimo cak u prvom sesiru, ali one su samo teoretske. 

 

Igra se 5 utakmica klubova koji su iznad nas a nama treba 4 povoljna rezultata (da iz tih duela ne dodju ekipe sa koeficijentom vecim od naseg - tipa da Dinamo ipak prodje Serif). Medjutim u jednom od tih 5 duela obe ekipe imaju bolji koeficijent od nas (Sahtjor - Monako), a od preostale 4 utakmice treba da se pogodi da Serif ipak ne prodje Dinamo te upadne u EL; da Legija dobije Slaviju, da Slovan dobije Olimpijakos i da AZ dobije Seltik. 


Ukratko: not gonna happen. 

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Kooineeperk said:

Jaka LE ove sezone, ocekivano sa skracenjem. 

 

Pogledao sam ima li neke sanse da zavrsimo cak u prvom sesiru, ali one su samo teoretske. 

 

Igra se 5 utakmica klubova koji su iznad nas a nama treba 4 povoljna rezultata (da iz tih duela ne dodju ekipe sa koeficijentom vecim od naseg - tipa da Dinamo ipak prodje Serif). Medjutim u jednom od tih 5 duela obe ekipe imaju bolji koeficijent od nas (Sahtjor - Monako), a od preostale 4 utakmice treba da se pogodi da Serif ipak ne prodje Dinamo te upadne u EL; da Legija dobije Slaviju, da Slovan dobije Olimpijakos i da AZ dobije Seltik. 


Ukratko: not gonna happen. 

Nema to nikakve veze, po kvalitetu mesto nam je u 4. šeširu

Edited by Satan
Link to comment
Share on other sites

Just now, Satan said:

Nema to nikakve veze, po kvalitetu mesto nam je u 4. šeširu

 

Super su mi ovakve mudrolije. 🍻

 

Mesto nam je bilo i da ne igramo LS ni jednom pa smo je igrali. Mesto nam je bilo da nas Liverpul nakanta pa im je Pavkov uterao 2 komada nisu znali sta ih je snaslo. 

 

 

 

 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Pa šta znam,  meni je ipak draže da igramo sa nekim jačim klubovima. Nisu ti kluobi strava i užas da ne može da se igra sa njima, a opet niko ne garantuje ništa ni sa manje atraktvnim ekipama (čitaj Šerif). Zar nije bio cilj kada smo sanjali grupna takmičenja pre nešto više od pet godina, da igramo sa jakim klubovima, a ne sa nekim levacima.

Izbildovali smo koeficijent i sada treba da uživamo malo u fudbalu. Mi LE ne možemo da osvojimo, prema tome, opustite se.

 

edit. mnogo bih više voleo da igramo sa West Hemom nego sa Fenerom, recimo. Jebeš ti to.

Edited by Don Juan
Link to comment
Share on other sites

Samo bez Leverkuzena ako moze.  Dakle, Dinamo/Oly, Zvezda,Olimpik Marsej, Antverpen. Sto se tice tima, nadam se da smo konacno prosli kroz usko grlo avgusta i da je tim na uzlaznom putu posle Kluza. Da dodje taj Norvezanin da bekovi dignu formu... Jednostavno dolazi vreme da tim konacno prodise.

Edited by suptil
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Don Juan said:

Pa šta znam,  meni je ipak draže da igramo sa nekim jačim klubovima. Nisu ti kluobi strava i užas da ne može da se igra sa njima, a opet niko ne garantuje ništa ni sa manje atraktvnim ekipama (čitaj Šerif). Zar nije bio cilj kada smo sanjali grupna takmičenja pre nešto više od pet godina, da igramo sa jakim klubovima, a ne sa nekim levacima.

Izbildovali smo koeficijent i sada treba da uživamo malo u fudbalu. Mi LE ne možemo da osvojimo, prema tome, opustite se.

 

edit. mnogo bih više voleo da igramo sa West Hemom nego sa Fenerom, recimo. Jebeš ti to.

Ja sam ipak za to da dobijemo sto lakse rivale, pa i neke po mogucstvu sa unutrasnjim problemima i van forme kao Belgijanci onomad 😁 i jos neki tim lošiji od nas pa da se doguzeljamo sto je dalje moguce. Sto se tice atraktivnih protivnika i trčanja sa šampionima ja sam se već zadovoljio protiv PSG-a, Bajerna, Totenhema... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Satan said:

Ja sam ipak za to da dobijemo sto lakse rivale, pa i neke po mogucstvu sa unutrasnjim problemima i van forme kao Belgijanci onomad 😁 i jos neki tim lošiji od nas pa da se doguzeljamo sto je dalje moguce. Sto se tice atraktivnih protivnika i trčanja sa šampionima ja sam se već zadovoljio protiv PSG-a, Bajerna, Totenhema... 

Ja već vidim da ćemo izvuči Ferenc, pa će se desiti poetska pravda.....To me najviše plaši.

Link to comment
Share on other sites

onaj traore protiv nas je imao jedno 5 suteva sa 10m od gola i fazon tipa lopta svih 5 puta otisla 10m iznad gola.. reko gde pokupise ovog strucnjaka, kad ono juce dva gola, doduse i tu je kod prvog promasio loptu..

lm, i dalje tvrdim da smo duplo bolja ekipa od merifa..

 

a druag stvar, ako dinamo ne prodje, kapiram da ih izvlacimo u grupama 1/1

Edited by n4l1m
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, n4l1m said:

onaj traore protiv nas je imao jedno 5 suteva sa 10m od gola i fazon tipa lopta svih 5 puta otisla 10m iznad gola.. reko gde pokupise ovog strucnjaka, gad ono juce dva gola, doduse i tu je kod prvog promasio loptu..

lm, i dalje tvrdim da smo duplo bolja ekipa od merifa..

 

a druag stvar, ako dinamo ne prodje, kapiram da ih izvlacimo u grupama 1/1

Ja sam napisao da je Traore izuzetno opasan igrač, ali bio bi još opasniji da ima bolju realizaciju. Ti igrači se jako teško čuvaju pošto po prijemu je već dva metra ispre svojih pratioca, i ako imaš situaciju koju je juče Dinamo imao da ga puste iza leđa, on izlazi jedan na jedan sa golmanom, pa šta ti Bog da.

Da ima bolju realizaciju, verovatno bi još bio u Francuskoj a ne u Moldaviji.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, n4l1m said:

onaj traore protiv nas je imao jedno 5 suteva sa 10m od gola i fazon tipa lopta svih 5 puta otisla 10m iznad gola.. reko gde pokupise ovog strucnjaka, gad ono juce dva gola, doduse i tu je kod prvog promasio loptu..

lm, i dalje tvrdim da smo duplo bolja ekipa od merifa..

 

a druag stvar, ako dinamo ne prodje, kapiram da ih izvlacimo u grupama 1/1

 

Steta sto je Borjan postao kiksara ( i protiv Omonije nas je ukopao za LS ) , a Kanga kad najvise treba head case kao protiv Ludogoreca. Cak i bez pojacanja u napadu smo mogli da prodjemo da su ova 2 srafa bili OK za dvomec protiv Sherifa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...