necke Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 To je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Koliko nemamo srece, uzas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Pavkov je usrao sve što je pipnuo... I naravno da će da im uđe user odbitak, ćao zdravo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Ocekivano. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Ja srećniju ekipu od ovih dugo nisam gledao! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 A baksuza ovog komentatora cim je rekao gol visi u vazduhu odma smo ga primili... A mi brate masimo 2-3 100% prilike, nema tu sta da se trazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Retardirani Stankovic ne menja talijana na poluvremenu 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 To je to. Deki drzi u igri povredjenog Italijana.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Jebeno nevjerovatno!!!! Po sansama, ovaj dvomec smo trebali lagano dobiti. Jbg, mnogo smo promasivali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Na kojoj pijaci su nasli ovog Picnijia? Covek ima grceve u zadnjoj lozi, kao da je dosao s drugarima na termin da odigra utakmicu jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Oni su u ovom dvomecu prosto srecnija ekipa, necemo ispasti od boljeg rivala. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 da ne poveruješ. Nama ništa neče, njima prvi odbijanac u gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Meni je glavni utisak kod primljenog gola "trk" Rodića da pokrije drugog igrača u kontri, nešto u stilu "ma neće mu valjda dodati". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Mi smo tamo bolje igrali, koliko god bilo nerealno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 isfolirao se rahiticni zabar kada je video koliko mu je kent pobegao iz prvog koraka mada najveci debil je ohi, ovo je blam koliko je decko bezvezan igrac 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Just now, L' Imperatore said: da ne poveruješ. Nama ništa neče, njima prvi odbijanac u gol Nije ni da nam nece, vec jednostavno fali znanja. Njih sere, pa sere, ali Pavkov i Ohi su bukvalno dva zicera imali, ono mora da se daje, nema veze sa srecom. Prvo Pavkov traljavo sutira maltene vec matiranog golmana, onda Ohi ne moze na metar da doda. S druge strane, Picinija hvata grc u sred napada, Dragovic sasvim nelogicno uklizava umesto da krene na loptu i tako. Sere im na max, ali im i mi pomazemo u tome. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kachamak Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Nažalost u pravu ste, ali od one lopte metar u golu protiv Krasnodara prestao sam da se žalim na sreću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 1 minute ago, SunZero said: mada najveci debil je ohi, ovo je blam koliko je decko bezvezan igrac Ja sam posle prve utakvice napisao da mi se ne dopada njegova energija na terenu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Volim Pavkova ali njegova dosadasnja partija je teska sramota. I Ohi napolje a Pavkov ostaje 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 A lijepo Rade Bogdanovic rekao da Picini nema sanse da se oporavi za ovu utakmicu (koliko je crko prije 7 dana). Mi promasimo 5 zicera i onda kao nemamo srece. E jebi ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Spicevi su nam odigrali jako losu partiju.. Ma,jebite se bre!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Ovo je vec smesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 4 minutes ago, Markoss said: Nije ni da nam nece, vec jednostavno fali znanja. Njih sere, pa sere, ali Pavkov i Ohi su bukvalno dva zicera imali, ono mora da se daje, nema veze sa srecom. Prvo Pavkov traljavo sutira maltene vec matiranog golmana, onda Ohi ne moze na metar da doda. S druge strane, Picinija hvata grc u sred napada, Dragovic sasvim nelogicno uklizava umesto da krene na loptu i tako. Sere im na max, ali im i mi pomazemo u tome. Normalno, bilo je i slabih reakcija. Ali onaj udarac Ivanića posle prvog gola je bio dobar. pičinijev pred kraj poluvremena. Ohi nije odreagovao najbolje, ali je lopta otišla direkntno u golmana posle kontakta sa igračem (ako mislimo na istu šansu), inače bi išla prema stativi. Što sad izvede Ohija. Kao da imamo šta da izgubimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Osim sreće mora se imati i znanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted March 17, 2022 Share Posted March 17, 2022 Ne-ve-ro-vat-no šta ovaj čovek brani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts