Jump to content

Recommended Posts

Posted

A baksuza ovog komentatora cim je rekao gol visi u vazduhu odma smo ga primili...

A mi brate masimo 2-3 100% prilike, nema tu sta da se trazi

Posted

isfolirao se rahiticni zabar kada je video koliko mu je kent pobegao iz prvog koraka

mada najveci debil je ohi, ovo je blam koliko je decko bezvezan igrac

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, L' Imperatore said:

da ne poveruješ. Nama ništa neče, njima prvi odbijanac u gol

Nije ni da nam nece, vec jednostavno fali znanja. Njih sere, pa sere, ali Pavkov i Ohi su bukvalno dva zicera imali, ono mora da se daje, nema veze sa srecom. Prvo Pavkov traljavo sutira maltene vec matiranog golmana, onda Ohi ne moze na metar da doda.

S druge strane, Picinija hvata grc u sred napada, Dragovic sasvim nelogicno uklizava umesto da krene na loptu i tako.

Sere im na max, ali im i mi pomazemo u tome. 

• Like 3
Posted
1 minute ago, SunZero said:

mada najveci debil je ohi, ovo je blam koliko je decko bezvezan igrac

Ja sam posle prve utakvice napisao da mi se ne dopada njegova energija na terenu..

Posted

A lijepo Rade Bogdanovic rekao da Picini nema sanse da se oporavi za ovu utakmicu (koliko je crko prije 7 dana). Mi promasimo 5 zicera i onda kao nemamo srece. E jebi ga.

Posted
4 minutes ago, Markoss said:

Nije ni da nam nece, vec jednostavno fali znanja. Njih sere, pa sere, ali Pavkov i Ohi su bukvalno dva zicera imali, ono mora da se daje, nema veze sa srecom. Prvo Pavkov traljavo sutira maltene vec matiranog golmana, onda Ohi ne moze na metar da doda.

S druge strane, Picinija hvata grc u sred napada, Dragovic sasvim nelogicno uklizava umesto da krene na loptu i tako.

Sere im na max, ali im i mi pomazemo u tome. 

Normalno, bilo je i slabih reakcija. Ali onaj udarac Ivanića posle prvog gola je bio dobar. pičinijev pred kraj poluvremena. Ohi nije odreagovao najbolje, ali je lopta otišla direkntno u golmana posle kontakta sa igračem (ako mislimo na istu šansu), inače bi išla prema stativi.

Što sad izvede Ohija. Kao da imamo šta da izgubimo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...