Markoss Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Partizan je danas otprilike izgubio titulu, jer sanse nema da nas dobiju 17. aprila, a kako igraju trenutno, nije nemoguce da jos negde prospu bodove. Mi cemo posle Rendzersa u fulu da se foksuiramo na domacicu i sustinski mozemo sve do kraja da dobijemo. Mada bice zanimljivo, konacno prvenstvo koje nije zavrseno u martu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 partizan se raspada, ludi stanoje i prejadan igracki kadar, bukvalno jedino rikardo bi kod nas mogao da greje klupu, mozda i natko da im se ne sklanja pola lige, ne bi bili u gornjem delu tabele mada su i nas gurale sudije tako da ne bi svakako previse bezali ali prvenstvo je vec reseno, partizan ima da prospe jos dosta bodova do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 26 minutes ago, Markoss said: Partizan je danas otprilike izgubio titulu, jer sanse nema da nas dobiju 17. aprila, a kako igraju trenutno, nije nemoguce da jos negde prospu bodove. Mi cemo posle Rendzersa u fulu da se foksuiramo na domacicu i sustinski mozemo sve do kraja da dobijemo. Mada bice zanimljivo, konacno prvenstvo koje nije zavrseno u martu. To nam nagovestavaš da ispadamo od Rendžersa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 23 minutes ago, Perkos2 said: To nam nagovestavaš da ispadamo od Rendžersa Daj boze da gresim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 13, 2022 Share Posted March 13, 2022 Mi,cigani,skloni smo i defetizmima i euforijama..poslednjih dana svuda citam o "velikoj partiji" i "nezasluzenom porazu" na Ibrox Parku..ja na to kazem:cekajte malo,polako! Jesmo mi odigrali hrabro i partiju sa integritetom. Otisli smo da se pokusamo nametnuti,da im ne ustuknemo..i smatram da smo u prilicnoj meri to i uspeli..medjutim, fudbal se igra u dva pravca..a mi smo odigrali ocajnu utakmucu defanzivno..odbrana nam je delovala amaterski tokom velikog dela utakmice..takodje,fizicki su nas pregazili - trkom i snagom.. Jeste poraz previsok po svemu vidjenom,ali ne bih bas rekao da je i "nezasluzen".. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted March 14, 2022 Author Share Posted March 14, 2022 4 hours ago, Perkos2 said: To nam nagovestavaš da ispadamo od Rendžersa Samo smo jednom u istoriji nadoknadili 3 razlike. Fino je sto se neki loze al sve bez pokrica. Oni su jaki na kontri i na prekidu a mi moramo napadati. Uvek postoji teortska sansa da recimo damo brz gol a oni dobiju neku crvenu kartu al.. Mi ni raspadnutim komsijama nismo dali 3 komada a dacemo mnogo ozbiljnijoj ekipi koja ce uglavnom da se brani 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 8 hours ago, vepar said: partizan se raspada, ludi stanoje i prejadan igracki kadar, bukvalno jedino rikardo bi kod nas mogao da greje klupu, mozda i natko Pa imao bi i Zdjelar mesta kod nas. Mozda cak i pre Natka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 48 minutes ago, Dragan Mićić said: Pa imao bi i Zdjelar mesta kod nas. Mozda cak i pre Natka. Код српских тренера да, код оних што се разумију у фудбал не. Ови други ипак цијене више што Натхо као задњи везни може направити вишак, шутира и погађа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 (edited) 4 hours ago, tsva said: Samo smo jednom u istoriji nadoknadili 3 razlike. Fino je sto se neki loze al sve bez pokrica. Oni su jaki na kontri i na prekidu a mi moramo napadati. Uvek postoji teortska sansa da recimo damo brz gol a oni dobiju neku crvenu kartu al.. Mi ni raspadnutim komsijama nismo dali 3 komada a dacemo mnogo ozbiljnijoj ekipi koja ce uglavnom da se brani Mene zanima stav čelnika kluba i stručnog štaba oko daljeg učešća u LE, samo pomeranje ove utakmice na strašnom gostovanju u Milanovcu mi pokazuje neki pravac razmišljanja a to mi se ni malo ne dopada. Uz to pustili su onu priču o pretnjama predsednika Metalca da se zvezdaška raja zabrine a biće 0:3 lagano. Edited March 14, 2022 by Perkos2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 59 minutes ago, Perkos2 said: Mene zanima stav čelnika kluba i stručnog štaba oko daljeg učešća u LE, samo pomeranje ove utakmice na strašnom gostovanju u Milanovcu mi pokazuje neki pravac razmišljanja a to mi se ni malo ne dopada. Uz to pustili su onu priču o pretnjama predsednika Metalca da se zvezdaška raja zabrine a biće 0:3 lagano. Stav celnika kluba je jasan, toliko puta ispricana prica i svaki njihov jedan/drugi/treci stav je bez bilo kakvog kredibiliteta sa normalnog aspekta posmatrano. Sto se tice mistera i njegovih zamisli, iako prvi mec tj rezultat nije pravi pokazatelj onoga sto smo videli u 90 minuta, on je itekako odgovoran za postavku igre i to ko mu pocinje meceve takvog znacaja. Jasno je da se do cuda tesko stize ukoliko, pored faktora srece, ne ukljucis mozak i ne prilagodis se situaciji. A ove price za domace livade su bzvz, pokazalo se da kad Zvezda izadje spremno svakome moze da gurne 3 komada, dakle i tu je presudan trener tj psiholoska priprema ekipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 1 hour ago, Константин said: Код српских тренера да, код оних што се разумију у фудбал не. Ови други ипак цијене више што Натхо као задњи везни може направити вишак, шутира и погађа. Slazemo se. Nisam napisao da bi Zdjelar mogao da igra u paru sa Sanogom. (Citaj dva zadnja bezvezna). Vec samo da ima kvalitet da moze da konkurise u nasem timu po tom kvalitetu. Natho svakako da bi imao mesta ali u ovim godinama nikako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Sanogo je bolji igrac od Zdjelara, a i Kanga i Ivanic od Natha, tako da ne bi ni jedan ni drugi mogli kod nas. Sad kad razmislim, niko iz Partizanove startne ne bi mogao kod nas da igra u 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 U startnoj ne bi. To se slazem. U 18 bi mogao. Natho je u ovom trenutku bolji od Krsticica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 (edited) 43 minutes ago, Markoss said: Sanogo je bolji igrac od Zdjelara, a i Kanga i Ivanic od Natha, tako da ne bi ni jedan ni drugi mogli kod nas. Sad kad razmislim, niko iz Partizanove startne ne bi mogao kod nas da igra u 11. Ne bih se baš složio, po meni bilo bi mesta za Vujačića, Zdjelara i Rikarda (definitivno). Nije Zdjelaru konkurencija Sanogo već nesretni Srnić, a na desnom beku je mrtva trka ko je slabiji. Edited March 14, 2022 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 znaju li je sastavi? predpostavljam da ce zbog vaznosti meca, srnica staviti u startnih 11😄 kakva je to brain fart deluzija sto mister ima o srnicu, surreal indeed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 57 minutes ago, Markoss said: Sanogo je bolji igrac od Zdjelara, a i Kanga i Ivanic od Natha, tako da ne bi ni jedan ni drugi mogli kod nas. Sad kad razmislim, niko iz Partizanove startne ne bi mogao kod nas da igra u 11. Samo Rikardo. Mislim da je ipak malo bolji igrac od Ohija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 ipak big ben umesto srnica, mister se opametio, ili cuva srnica za rangers.. bumo vidli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 (edited) Au kako deluje uništeno terenu u Milanovcu..... Edited March 14, 2022 by Don Juan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 1 hour ago, fradler said: Samo Rikardo. Mislim da je ipak malo bolji igrac od Ohija. Zaboravio sam na njega. Dobar je igrac, ali jos uvek nismo dovoljno videli Ohija da cenimo. Mada za sad je bolji Rikardo. Erakovic je bolji igrac od Vujacica. Msm Vujacic je ok stoper, al kljusina klasicna, ko Pankov kod nas, samo je jaci fizicki. Nema fudbala s takvim igracima. Nisam preveliki Sanogov fan, ali on ovo sto igra kad je u formi, Zdjelar nece igrati za tri zivota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 3 minutes ago, Don Juan said: Au kako deluje uništeno terenu u Milanovcu..... ko da su ga namerno polivali vodom ceo dan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 koliko je meni ohi izgledao snaznije i eksplozivnije na onim hajlajtsima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Dragovic od svih ljudi poklanja gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Previše smo nervozni zbog pritiska. Mora da smirimo glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iamsho4sho Posted March 14, 2022 Share Posted March 14, 2022 Poklonite im titulu majstori.. Trener nam je presmesan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts