Jump to content

FK Crvena Zvezda 2021/2022


tsva

Recommended Posts

48 minutes ago, Instinkt said:

 

Lično mislim da je Rendžers bolja opcija od Brage. Bez namere da omalovažavam vaše prvo mesto u vrlo nezgodnoj grupi, izvukli ste se u Kameleonomu. Braga je tehnički potkovana ekipa, a ne može se reći da su fizički nejaki te Zvezda izuzev navijača nema baš nijednu opipljivu prednost u odnosu na njih. Škoti sa druge strane imaju prednost isključivo u fizičkom segmentu, jačini, čvrstini u duelu i trčanju. Tehnički, Zvezda potkovanija. Suziti im prostor, paziti se prekida u kojima su poslovično dobri, i imate pristojne šanse. Bar imate štopera koji može da čuva njihovog najboljeg igrača. Što se tiče našeg meča za Spartom, to je '45 minuta koje ću verovatno sledeći put videti za par godina. Fejnord je recimo totalna suprotnost Glazgovu, laka konjica, tehnički top, brzi.. ali mekani. 

 

Moja greska, tehnicki nisam dobro napisao sta sam mislio, hteo sam da kazem da samo protiv Brage i Rendzersa mozemo da prodjemo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Edward Louis Severson III said:

Sinoćnih prvih pola sata sto je Partizan odigrao, ja sam se oduševio. Nema čuvanje rezultata, nego odmah presing, odmah ih sabiješ, dva gola i ćao. Posle su pali, očekivano, ali već je bilo rešeno.

 

A mi nešto taktiziramo do 65. minuta, ide muka i nevolja, jebem li ga... Zato i primamo petarde od jakih timova, jer uopšte nismo opasni za njihov gol.

 

Bez zelje da umanjim pobedu u dvomecu komsija sa tamne strane brda ( nisam gledao bas tih pola sata 😄 ) , ali Cesi me nisu bas preterano oduševili... bas bas limitirana ekipa, sto se posebno videlo kada je Prtzn ostao sa igračem manje... 

 

sve je do nas, cega se i bojim, postaviće Dejan neku p#ckastu taktiku sa 3 u zadnjoj liniji,  Pincini i Rodić kao spoljni,  i 2 zadnja vezna 😴

 

6 hours ago, Don Juan said:

E, ali ja sam taj meč totalno izbrisao iz sećanja, pošto mi je prva asocijacija na njih ona golčina Darka Pančeva iz revanša. 

Ne znam, nekako nemam neki osećaj da nam nešto duguju, nekako mi je drago što ih vidim 😁.

 

Zaboravio si alKosanovu istorijsku postavu bez klasičnog špica (ako se dobro sećam)) !!??  😄

Link to comment
Share on other sites

More, ja bih zažmurio na oba oka. Jebeš titulu, samo da mi prođemo Rendžere.

Četvrtfinale, što je opet nova lutrija & potencijalna mooda kraljevića Marka koja nismo ni sanjali.

Puna šaka bodova, spektakl na punoj Marakani u praskozorje proleća i recimo Braga. :wicked:

Edited by Neme
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Tunji Awojobi said:

Mi i ako kojim slučajem nadigramo Rendžers, ne sumnjam da će se Dileje oglasiti o ratu i pobrinuti da budemo izbačeni iz Evrope. 

Zaboravio sam na to. Zicer za njih, kao poruceno da naprave neku glupost.

Link to comment
Share on other sites

Мајке ми из овог угла ми већи усер она шанса Катаиа него ово. Он рутински решава онакве ситуације, могао је бирати шта да ради. Док од гобељарда не очекујем ништа и врв за 3 живота не би дао гол из такве шансе пошто једноставно не зна. Зна онако сељачки да удари по лопти па де оде, смисленије смо ми на физичком шутирали

Edited by Урош19
Link to comment
Share on other sites

Sta ce biti sa nasim ugovorom o sponzorstvu. Salke vec raskinuo. 

 

Quote

Nakon što je zauzela satav po pitanju sukoba Rusije i Ukrajine premeštanjem finalnog meča Lige šampiona iz Sankt Peterburga, Evropska fudbalska unija (UEFA) ide i korak dalje te pokušava da nađe pravni put ka raskidu sponzorskog ugovora sa Gaspromom.

 

Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, Zvezdinho said:

Sta ce biti sa nasim ugovorom o sponzorstvu. Salke vec raskinuo. 

 

 

 

Ja mislim da neće biti ništa. Kad precedniku nije dovoljno sve ovo da osudi agresiju na jednu suverenu državu, kao ceo svet, neće ni Zvezda skidati sponzora. Bar tako izgleda logično, a i gas koji Srbija uvozi ide baš odatle. Nego, problem je što možemo kolektivo d najebemo zbog takve politike, i na planu života i na planu sporta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Venger said:

Da li mislite da postoji mogucnost da Gazprom grune vecu lovu nama, sad kad vise ne sponzorise Šalke, izlgleda da ce i ugovor sa uefom biti raskinut? 

 

Ostali smo im mi i Zenit.

 

To bi bio bas los PR za nas u ovom trenutku. Bice i samo nosenje dresa na kome pise Gasprom.

Edited by Zvezdinho
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Zvezdinho said:

 

To bi bio bas los PR za nas u ovom trenutku. Bice i samo nosenje dresa na kome pise Gasprom.

 

Ma dobro u ovom trenutku, treba gledati na duze staze. Nesto ne verujem da ce Evropljani da postanu gadljivi na ruski gas.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...