Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, marko_pantelic said:

Jel ima neko link da moze da se gleda.

Zeza me Orion TV, nestao signal baš sada

Koje arene daje Orion TV? Na sajtu im stoji 5 arena za taj sportski paket, ali to je ono po starom, dok nisu pravljene premium. Koliko ih je sad? 

Posted
1 minute ago, n4l1m said:

el sudija slep, ovo je bilo minimum za zuti

Pravi se slep po potrebi, ocajan sudija, ovo je zuti nad Mijailovicem, ono udaranje Sanoga isto.

Posted
2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Koje arene daje Orion TV? Na sajtu im stoji 5 arena za taj sportski paket, ali to je ono po starom, dok nisu pravljene premium. Koliko ih je sad? 

Imaju sve Arene.

3 Premium + valjda još 5 obične.

Posted
1 minute ago, marko_pantelic said:

Imaju sve Arene.

3 Premium + valjda još 5 obične.

Samo da potvrdim, pričamo o Orion TV aplikaciji koja se može uzeti za sve smart uređaje, nezavisno od njihovih paketa? 

Skoro sam se preselio i imam SBB, pa gledam koje su mi opcije za arene. 

Jesi zadovoljan kako radi ovo generalno? 

Posted

cemu služi rišairo van la prevara? teraj ga napolje, falko bar pokusava da igra fudbal iako mu to najčesće ne ide za nogom. ohi i pićini nisu zasluzili prelaznu ocenu ali sacekajmo. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Samo da potvrdim, pričamo o Orion TV aplikaciji koja se može uzeti za sve smart uređaje, nezavisno od njihovih paketa? 

Mislim da ti je ovo najpovoljnija opcija

https://arenacloudtv.com/proba-2/

Posted
3 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Ne znam za aplikaciju. Ja imam njihov paket kanala - koji trenutno ne radi 🙂

Možda neko drugi ima aplikaciju pa da potvrdi.

• Thanks 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Dropkick Murphys said:

da li je najpovoljnija opcija uvek i najbolja? : D

znam da su mnogi kukali na Cloud Tv da ne radi bas najbolje, zato sam ih preskocio u razmatranju

Drugar koristi na LG TV-u i nije se žalio. Koliko znam bilo je problema na telefonima. Ja imam mts TV a ćale supernovu, vidim danas se neki žale ali meni sve radi ceo dan bez problema. Uostalom uzmeš na mesec dana i probaš. Piše da može da se otkaže kad god hoćeš.

Edited by Knipex
  • Thanks 1
Posted

sto se odma ne gura motka u vatru, dokle vise sa dokazanim polupancima poput zivka i falka..

a mali sisoje ce sigurno dobiti crveni, samo je pitanje dal ce nekog ozbiljnije povrediti, tako da je i za cukaricki i za nas bolje da ostane na klupi..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...