Knipex Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Neverovatno kakve šanse ne koriste naši igrači Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 A ovaj polumenta na Areni Rišario pa Rišario, jbt za klompu u čelo. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Jebote ja sam se tek sad setio da nema Krstovica, jos se cudim otkud Lazetic pre njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 8 minutes ago, Neme said: A ovaj polumenta na Areni Rišario pa Rišario, jbt za klompu u čelo. Kad je ulazio, čak i na grafici je pisalo tako : D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steele_321 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Kako je djelovao Živković za ti 45 minuta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 18 minutes ago, Steele_321 said: Kako je djelovao Živković za ti 45 minuta? Skoro da se nije ni video sem kad ga je načepio neki gosujući igrač pa malo ležao na travi. No sačekajmo ga još koju godinu da proigra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Katai se poigrava sa domaćom boranijom. Ovo je skoro level Piksi u Japanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Da, Katai deluje bolji nego ikad. Meni je prvi gol jos bolji, kako je zarolao onu loptu pritom izlomivsi golmana, a onda lagana realizacija, majstorstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Lepo bi bilo da se poigravanje nastavi i na evropskim utakmicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Dioni se ispromasivao sinoc, al je delovao duplo brze nego pre mesec dana. Risairo onako, i on za sad deluje samo brzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Ja bih pre rekao polubrzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted September 12, 2021 Share Posted September 12, 2021 Je li grupe počinju sa "obrisanim" žutim kartonima iz kvalifikacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 Moglo je bez preterivanja da bude sedam golova u mreži Kokezatera. Dioni demonstrira ono što smo šaleći se na račun klupskog skautinga pretpostavljali, tj. da će doći u klub nespreman, pa tek kroz mesec ili dva biti u fizički prostojnoj formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 13, 2021 Share Posted September 13, 2021 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/i-zvezda-i-partizan-na-rts-u/398377 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Dioni starter sutra, inače toliko o tom slabom Serifu a ovde je predstavljen kao amaterski klub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Dioni im dao poslednji gol u Evropi...i to srećno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Kako sam se ranijih godina veselio utakmicama Zvezde, sve su uspeli da ubiju u meni. Danas igra Zvezda, a ja ni ne znam u koliko sati, odgledacu, al bas nikakav osecaj. Ne gledam prvenstvo orvi put od 90 i neke. Tako sam poslednju utakmicu reprezentacije odgledao na mondijalu, vise nemam osecaj da je to moja reprezentacija, cak su je ogadili. I iskreno ne boli me ni najmanje svaki novi poraz, nit me raduje eventualni uspeh. Ne fali mnogo da batalim uopste da gledam fudbal, zato jedca cekam da krene kosarka. Sa kojim zarom sam pratio odbojkasice i sad odbojkase, to je vanserijski osecaj i Novaka, no previse su to cisti sportovi nije ni cudo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 (edited) Видим стручњаци са рсб су по старом обичају нашли неког мрсомуда да сере о књиговодственом и разним врстама дугова… Младеновић сере о Браги а нико да га приупита о резултатима његовог рада гдје не може годинама направити играча да се приходује у клупску касу… Не знам је ли Дркела чуо да је Траоре из Шерифа тамо дошао без скоро икакве каријере и за мање пара од свих његових и ко зна чијих још појачања… Елем наставља се данас евро прича а одмах послије је и дерби и могу само да кажем следеће, уколико будемо играли као против Милана имаћемо чему и да се надамо. Храбро, високо постављени са много трчања без лопте. Све остало је демагогија а тек за још један јалов и неквалитетан дерби нисам уопште спреман. Ајмо Дејане ил’ си нинџа ил’ си минџа! Edited September 16, 2021 by Константин 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Mene samo zanima da li je moguće da su stavili ovakve cene karata? Nas trojica iz porodice treba da damo 8400??? Samo na karte... Plus putarina plus gorivo plus da popijes pivo ili sok... Pa da li su oni normalniПослато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Nadam se da će biti minut ćutanja za Dudu večeras na Marakani 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 1 hour ago, Trigger said: Nadam se da će biti minut ćutanja za Dudu večeras na Marakani To bi bilo lepo. Mislim da uefa to mora da odobri. Ako ima vremena za to. Bilo bi lepo svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 2 hours ago, alokin said: Mene samo zanima da li je moguće da su stavili ovakve cene karata? Nas trojica iz porodice treba da damo 8400??? Samo na karte... Plus putarina plus gorivo plus da popijes pivo ili sok... Pa da li su oni normalni Послато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока Cene su takve kao da uprava u zivotu nije videla kes na gomili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 Uprava nikad nije znala sa novcem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 16, 2021 Share Posted September 16, 2021 5 hours ago, Константин said: Видим стручњаци са рсб су по старом обичају нашли неког мрсомуда да сере о књиговодственом и разним врстама дугова… Младеновић сере о Браги а нико да га приупита о резултатима његовог рада гдје не може годинама направити играча да се приходује у клупску касу… Не знам је ли Дркела чуо да је Траоре из Шерифа тамо дошао без скоро икакве каријере и за мање пара од свих његових и ко зна чијих још појачања… Елем наставља се данас евро прича а одмах послије је и дерби и могу само да кажем следеће, уколико будемо играли као против Милана имаћемо чему и да се надамо. Храбро, високо постављени са много трчања без лопте. Све остало је демагогија а тек за још један јалов и неквалитетан дерби нисам уопште спреман. Ајмо Дејане ил’ си нинџа ил’ си минџа! Najjace od svega je sto je dobar deo navijaca popusio tu pricu sa ovim iz Rsb-a.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts