Bode Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Da ne dosipam so na ranu, ali Rikardo iz FKP je nacrtan spic za nas.Pritom izmislio fudbal za sve nase napadace zajedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Falku je dosta i sudijska, ko znae znae Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Zuri Deki sa izmenama Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 A pustio mister Falka, taman na vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Sad je trebao i kangu da uvede. A gobeljica od pocetka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 "Odlične" 2 utakmice na startu sezone. Već se vidi da "I" od igre nemamo, niti bilo kakav plan. Prelazni rok je bio alibi, pojačanja koja to nisu. Koji nam je qrc trebao i taj Dragović? Da se zamažu oči očigledno... Špica opet nemamo, ovaj Francuz liči na poluamatera, al ajd videćemo još... Može ovo da se prođe bez problema, ali ne ličimo ni na šta. Mislim da je i vreme da se vratimo na fabrička podešavanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 (edited) Jedva cekam izjavu zvalavog Mistera. Oni su u trenaznom procesu, jaka ekipa puna stranaca. Njima Banjak igra zadnjeg veznog, usro usrani. Edited July 21, 2021 by Liska Manjina Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Degenek najgori na terenu, Falko nije opravdao ocekivanja 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Od igre iz prosle sezone ni dugmici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Mene samo zanima šta oni rade na pripremama kad drugu utakmicu u sezoni Rodić ne može da odigra bez grčeva? Bukvalno čovek je na izdisajuПослато са Mi 9 Lite помоћу Тапатока 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Logično je da se Dioni ne vidi skoro 50 minuta kad se forsira konjina Krstović, umesto da se uigrava definitivno bolji igrač. Pavkova neću da prozivam iz čisto sportskih razloga. Sama čijenica da je i dalje tu, puno govori o njemu i ja ga poštujem jednako kao i Bena, recimo. Pankovu ne da nije mesto u prvih 11 nego mu nije mesto u Zvezdi. Ovo je trebalo početi sa Degenekom i završiti priču. S pismenim igračem kao što je Dragović, ne bi gleddali alibi izbacivanja u aut svaki put kad Pankov primi loptu nazad. Da nije bilo sreće, ne bi ni onaj jedan gol dali. Ipak, očkujem da ih likvidiramo na Marakani. Ovo što vidimo od Kairata je njihov maximum. Bolje od ovoga ne umeju. Poseban prc je gol Banjaka, iako se (moje slobodnno bacanje) čini da je bio ofsajd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Nadigrali su nas u svakom segmentu igre. Utakmica bas kakvu su oni prizeljkivali. Ja ne vidim kako mi njih mozemo da prodjemo. Ocigledno su bolji. Kakva j*bena sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Ovaj Stankovic se trudi da postane ljiga ljigava, dupelizac Terzicev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Misteru se izgleda osladile nekretnine po Vracaru pa glavom vise nije u zvezdi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Karma. Donekle mi i drago. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 "Bruka Miljenko, bruka". Bez spica. Bolji smo ali ovaj drugi gol je kiks odbrane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Nerad i neznanje došli na naplatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Dosta smo loše odigrali. Ovo je bio jedan jako glup poraz. Na 1:1 smo imali utakmicu u rukama, trebalo ih je dotući, ali smo primili glup gol. Dobijamo ih sigurno na Marakani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Dobro smo se spremili. Kao da ne znaju da su nam najvažnije utakmice na početku sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Niti je dobro, niti je sramota. Kairat je najjači tim s kojim smo igrali u početna dva kola poslednjih godina, još u top formi koliko god da je izgovor. Plus što tradicionalno loše igramo u gostima na početku evropske sezone. Nismo baš morali da izgubimo, jer nisu u drugom poluvremenu ni oni zaslužili da pobede. Neke korekcije u timu, dobra motivacija, pa da pobedimo u 90 minuta. Za posle ćemo videti... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Na Marakani će biti slična utakmica kao protiv Vojvodine. S tim da će nam dati jedan iz kontre za razliku od Novosađana, prilično su brzi i opasni kad uzmu loptu na sredini. A i prekid im je solidan. Mi smo na VI sa golovima ovog leta... Mister je podbacio totalno, suviše rano je poleteo kao trener. Očajno spremljena utakmica. Kao da nas je vodio njihov trener... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Isti rezultat kao onomad, samo se nadam da ćemo sad bolje proći u ukupnom skoru. Elem, ovo nije dobro počelo, zamerki ima mnogo a vremena malo, da dobijemo za početak prvu u prvenstvu pa nas čeka dugih 90 min revansa sa Kairatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Mi ako izbacimo Pjunik sigurno idemo u Ligu konferencija? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 On 7/19/2021 at 3:34 PM, Laki21 said: Izgleda da se Degenek i dalje suši zbog piksla kombinacija. Cenim da će instant karma ekspresno izjebati zaslužne. Instatnt karma šljaka bez greške. Pajser Pankov dva gola pored živog Degeneka na klupi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Just now, pantelia said: Mi ako izbacimo Pjunik sigurno idemo u Ligu konferencija? Koji pjunik? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts