Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

Videlo se u zadnjem play off/u da je Luka iako bez suta ozbiljno digao nivo igre na petici, tada sam mislio da je to zbog nase odbrane i da ne moze da odigra na EL nivou ovako, hvala gospodinu Dekiju Milojevicu sto ga je tako koristio.

Bez obzira na to sto nisam nesto pisao protiv coveka iako mi je bas simpa ali sam bas bio protiv njegovog dolaska.

Na vidjenom do sada Luka postaje jedan od nosilaca nase igre, lepo je sto Dobric pokazuje da moze da opet odigra na proslogodisnjem nivou i da stvarno je greota da na ovu bonbonu od ekipe ne dodamo ozboljnog centra pa i dvojku(i)ili cetvorku.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, mister-no said:

Fener 61, Makabi 63, Žalgiris 61, red je na CSKA 63

 

Bas steta sto i ovu nismo dobili, ali vratice nam se.

14 minutes ago, mister-no said:

Fener 61, Makabi 63, Žalgiris 61, red je na CSKA 63

 

Bas steta sto i ovu nismo dobili, ali vratice nam se.

Link to comment
Share on other sites

Kakva gladijatorska utakmica. Ipak, ispadose nasi tvrdji.

 

Iako ovo vazi za sve igrace, ali bukvalno sve igrace veceras, moram ipak da istaknem Dobrica i Voltersa koji su igrali odbranu za sve pare i iskreno preko svih mojih ocekivanja. Pritom ozbiljan doprinos u napadu od obojice. Kvalitetne all-round partije. Narocito me impresionirao Nejt sa odredjenom zrelom srcanoscu (sto se ne srece cesto) koja je bila prisutna celu utakmicu.

 

Kalina i Mitar su imali nesto slabiji/pasivniji pocetak, ali zato drugo poluvreme odlicno. Posebno Kalina koji je preuzeo stvar u svoje ruke. Pravi lider.

 

Lazarevic na pocetku je odigrao momacki bas. Mislim da itekako treba da bude vise mesta i minuta za njega.

 

Dzoni mi je uvek bio simpatican i ja verujem u njega.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kalinić i Wolters nas najviše guraju na početku sezone. Od Kalinića se nekako i očekivalo da bude lider tima. Čovjek ima motor kakav se rijetko viđa u evropskoj košarci, bukvalno svaki posjed igra sa 100% fokusa. Wolters igra košarku iz udžbenika. Nije on rasni strijelac na EL nivou, ali pretežno isporuči svoje. Zamjeralo mu se da nedovoljno dobro razigrava ekipu, ali on redovno završava utakmice sa velikim brojem asistencija.

Edited by Betolingar Misdongard
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Kako je današnji dan počeo, ova pobeda dođe kao melem na ranu.

 

MIslim da je sve ovo što se dešavalo uticalo na Kalinu u prvom poluvremenu, kasnije se opustio i predvodio ekipu do važne pobede.

 

Džoni treba da se fokusira na šut i asistencije, ulazi na obruč teško da će proći na ovom nivou (pogotovo što ga sudije ne respektuju kao u ABA).

 

Nejt sjajan, Luka postaje jedan od nosioca.

 

Meč sa Olimpijom je važniji od onog sa CSKA,

 

Link to comment
Share on other sites

Svaka čast momcima, srce na terenu do maksimuma. 

Obe ekipe peglaju odličnu odbranu,vodili smo skoro čitavu utakmicu i na kraju zaslužena pobeda. 

Odlično i navijanje, Delije na nivou. 

Šteta što nije bilo više publike zaslužuju to ovi momci. 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, srlepajce said:

Cudno da Lazic bude u protokolu a sad na kzs Radonja kaze tek sledece nedelje krece sa timom da radi. 

Meni deluje da je to uradjeno da Kalina ne bude kapiten pred vernima 

 

 

 

Zar nije Dobrić kapiten kad nema Lazića?

Link to comment
Share on other sites

Bravo za pobedu. Wolters bez greške, mnogo bolje izgledamo sa njim na terenu. Ivanović me podseća na Vasu kod nas, znaš da ume i može, ali ima tu neku blokadu koju nikako da prevaziđe. Mislim da je protiv CSKA idealna prilika da mu se da puna sloboda i da pokuša da pronađe svoju igru. Promilima se meri naša šansa tamo i bilo bi pametno limitirati minute, Kaliniću, Woltersu, Mitroviću. Raduje situacija oko Dobrića, vidi se da mu nedostaje utakmica. Imam utisak da je bio bolji što je duže bio na parketu, tj. kad se zagrejao. Eto prilike da Ivanović i on zavrte 25+ min protiv CSKA. Više smo dosadni sa tim centrom, ali samo zamišljam koliko bi i Kuzmić profitirao, jer imao je par dobrih odbrana i tih 10-tak min kao treći centar bi bilo idealno. Holins, definitivno pati od Rayan Thompson sindroma, sa velikom razlikom što pegla odbranu na visokom nivou. Imam utisak da će on proraditi pre Ivanovića. Veliki je zajeb izostanak White-a. Niti je da dovodiš novog na 4 za dva meseca, opet pitanje je da li ćemo uspeti da premostimo sa Simonovićem i Dedom, a da rezultati ne trpe. Mislim da bi i Kuzmić bolje izgledao u paru da njim u petorci. Malo me nervira odnos minuta Simonović-Lazarević i ne mogu još da shvatim Radonjićev rezon, ali dok god daje rezultate cenim da je u redu. Last but not least, Kalinić!!! Čovek je na terenu pokazao ko je, šta je i koliki je profesionalac i zbog toga mi je poražavajuća bila njegova izjava posle meča. Čovek je vidno uznemiren i ko zna šta se iza zatvorenih vrata dešavalo. Bojim se da će kako vreme bude odmicalo, on biti sve manje "naložen" da izgara na terenu i to bi bilo apsolutno opravdano. I nemoj neko da kenja kako prima platu za to, jer se toliko igrača naplatilo a da nisu kurcem mrdnuli, uostalom i ćelava prevara još uvek prima lovu od nas. Biće nam najpotrebniji tamo u aprilu i maju, a videćemo da li će se moji strahovi obistiniti. Ja mu svakako ne bih nikada to zamerio, jer ovo što su mu uradili (i ono što još ne znamo) verujem da velika većina nas ovde ne bi izdržala. Respekt i podrška za njega je obaveza svih u klubu, kao i nas "običnih" (ne dileja) navijača. Generalno neki moj utisak je da će nam dok se nekompletiramo svaka utakmica izgledati ovako napeto i da ćemo porađati poene. Raduje činjenica, da mi možemo samo bolje u napadu, odbrana je već posložena za trofeje.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Hogar said:

Svaka čast momcima, srce na terenu do maksimuma. 

Obe ekipe peglaju odličnu odbranu,vodili smo skoro čitavu utakmicu i na kraju zaslužena pobeda. 

Odlično i navijanje, Delije na nivou. 

Šteta što nije bilo više publike zaslužuju to ovi momci. 

 

.

 

Na nivou? Koliko ih je doslo, posle svega...oni ne mogu par hiljada da dovuku, prate sta se njima prati, partizan i evroligu...i bice ih vise u Milanu nego veceras...

 

Uz sve to oni ne kapiraju kosarku, nije to fudbal...ne znaju kad da podrze, kad da vrse pritisak na protivnika..Nadam se da ce ta neka mladja ekipa njihova ako bude dolazila, vremenom da napravi jednu grupu, koja ce na kosarkaski klub drugacije da gleda...

 

.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kao što sam pisao posle meča sa Makabijem, Wolters ima mnogo više od iskustva od Ivanovića na najvećem nivou evropske košarke. Nije isto kad 3-4 sezone provedeš kao legitimni EL igrač i kad većinu karijere provedeš na Evrokup nivou košarke. Neki igrači probiju brzo tu barijeru, ali je nekima teže. Ja iskreno vjerujem da će Ivanović krenuti sa boljim partijama. Trenutno se dosta muči sa šutem a vidi se i da teže stvara prostor za dobre poziicije. Njega ograničava visina, nema ni neku brzinu kojom bi napravio prednost.

Edited by Betolingar Misdongard
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Perkos2 said:

Ovo nije za brisanje? Iako sam prijavio naravno da niko nije reagovao vec se još čude kad napises da se ovde vređa SPC 

 

Umesto da se pozdravi kakav takav dogovor mnogi su brze bolje krenuli u neki svoj "rat". Valjda im je zao sto nije doslo do nekog veceg sukoba. Pametni ljudi se dogovore a ludaci vecito ratuju.

 

Drug, SPC prihvata™ desetine i desetine miliona evra donacija, koje joj ova vlas neprestano sipa u kasu. Za to vreme se teško obolela deca leče SMS-ovima.

 

SPC odlikuje ordenjem najveće gnjide, smeće i govna koje je ova zemlja ikada videla. Besprizornu đubrad, okot i ološ.

 

Ako ih odlikuje, znači da DELE ISTE VREDNOSTI.

 

Ako dele iste vrednosti, šta je SPC?

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...