Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

224 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      97
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

Ako su Andorci uspeli da uhapse Pantera do levela da ga nema ni u posed završnici...neće ni Okobo da pleše u punom Pioniru pored Holinsa...a pita se nešto i institucija Laza Lazarević. Samo da ih mi domaćinski ispoštujemo solidnim procentima šuta spolja a ispod koša da nastavimo kao i do sada.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

 

nećeš da jinxuješ a veruješ u zvezdin šut spolja?!? e srbijo, zvezdo, nikad jugoslavijo.

 

Ja ako spomenem onog njihovog što mu se ime završava na ,,...comb''...taj će odistinski da nam podavi kokoške. Bolje vako old skul navijački. Dobrivoju bi valjalo upravo pred derbi da se više otkači levica jer se verovatno odustalo od njegovih wishfull iso prodora. Luka i Kuz mogu i moraju da isporuče ozbiljne cifre pod košem. Ne postoji bolji način za unošenje nervoze u ovakvu iso gostujuću ekupu od upornih pokušaja da im ovaj pistolero par bekova koji pegla po 30mpg opteretimo faulovima u prvom poluvremenu i obezbedimo sebi neke minute bez njih u raspletu. Bar po jedan faul u napadu da im napakuju Laza i Holins. Mogla bi i jedna tehnička kada se unervoze od upornog i krakatog Lazarevića...i tako redom.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Wingwalker said:
41 minutes ago, oubrevo. said:
 
nećeš da jinxuješ a veruješ u zvezdin šut spolja?!? e srbijo, zvezdo, nikad jugoslavijo.
 

Ja ako spomenem onog njihovog što mu se ime završava na ,,...comb''...taj će odistinski da nam podavi kokoške. Bolje vako old skul navijački. Dobrivoju bi valjalo sad pred derbi da se otkači levica jer se verovatno odustalo od njegovih wishfull iso prodora.

 

upravo si džinksov'o dobrivoja, zvezdu (i potencijalno srbiju) = ti si ubačeni grobarski element a kronos ti plaća u čvarcima (kako se u slobodno vreme zabavljate je vaša privatna stvar).

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, oubrevo. said:

 

možeš i da odeš na el fantazi temu da se kurčiš kako ćeš sve da nas polomiš al' ko sam ja da delim savete iz jinxa 101

 

na stranu što više ličim na turćina nego pravoslavno-plavookog ljubitelja žira prastarih slovena (aka ja sam dokaz koliko su turci ostavili korena ovde : ))

- brate, kad bi samo znao koliko "čukanja vo drvo" u raznim iteracijama imam po jednoj jedinoj tekmi koja mi je značajna, ne bi mi ovo pisao

 

zahvaljujući meni smo osvojili mnoge titule, kako klupske, tako i reprezentativne a i knicksi su imali jedno finale zbog toga 🙃 

Genetska istrazivanja su pokazala da Turci nisu ostavili gotovo nikakav genetski trag na danasnje stanovnike Srbije. Isti su sa preko 50% slovenskog porekla i nekih 30% starobalkanskog. Ostatak je sve i svasta, ali jako jako malo slicnosti imamo sa Turcima. Primera radi Italijani imaju vise slicnosti sa njima nego mi. 

Licno sam I1a3 haplogrupa, ponosni nosilac starogermanske krvi. Strasni Svevi preciznije. 

  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Za ABA je odradjena registracija Pefija

Ima na sajtu 

Just now, Igor_ said:

Cuo sam od par likova jos pre nekoliko godina da je Pefi veliki profesionalac, da vodi racuna o svemu.. tako da verujem da je trenirao do sad i da je fizicki dobro spreman.

Da i ja sam cuo

Disciplinovan do perfekcije 

Tako mi i deluje

Verovatno zato malo i odbojan mnogima 😁

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...