Jakob Aman Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Mladi mamojeb iz Izraela. Dobro nam došao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Tim za seksi 90+ kosarku. Ne znam ko ce ovde odbranu igrati jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Madar ce biti pre ili kasnije elitni defanzivac na EL nivou...cisto da saznate nesto o vasem igracu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Mislim da je to to na bekovskim pozicijama. Jos startna petica ako Mo ostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 ZeLjKo NeCe JeR nE zNa Sa MlAdIm IgRaCiMa Dobrodoslica bratu Dar Maru... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Ovo postaje baš zanimljiv tim za gledanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Iskreno samo spajdermen vam nedostaje...sve ostalo ste već pazarili.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Iskreno samo spajdermen vam nedostaje...sve ostalo ste već pazarili.Послато са Redmi Note 8T помоћу ТапатокаI ovaj na 5ici Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Black Panther je vec tu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Iako sam odrastao u Izraelu kad god sam mogao gledao sam utakmice Partizana. Veliki sam fan crno belih, a omiljeni igrač mi je bio Gagić. Đorđe je jedan od razloga zbog kojih sam i izabrao broj 41 na dresu - otkriva novo pojačanje Partizana Jam Madar. 2 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 (edited) Edited August 18, 2021 by Jakob Aman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 (edited) 21 minutes ago, Wingwalker said: Iskreno samo spajdermen vam nedostaje...sve ostalo ste već pazarili. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока 14 minutes ago, Luchifer89 said: I ovaj na 5ici 10 minutes ago, jedibojan said: Black Panther je vec tu Znaci KK Marvel. OK. Edited August 18, 2021 by Kooineeperk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 'nači makabizacija srpske košarke jopet. Potpis zanimljiv na vise nivoa. Ukupno gledano kako Žoc slaže ekipu biće da se i on tokom pauze malo primio na nove tendencije u košarci i da će ekipa igrati ludo i brzo, spejsing ovo ono. Pik će ostati osnova ali ima i drugih načina igre koje ja kao laik nazirem ali bas nisam u stanju da elaboriram. Ili mi se pričinjava 🙃Mozda Realni ili komšije Princeton ili (Madafaka?)čini mi se mogu to stručno objasniti. I da definitivno da se pravi osnova a da će dogodine fine tuning. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 11 minutes ago, odupri se ludilu said: 'nači makabizacija srpske košarke jopet. Potpis zanimljiv na vise nivoa. Ukupno gledano kako Žoc slaže ekipu biće da se i on tokom pauze malo primio na nove tendencije u košarci i da će ekipa igrati ludo i brzo, spejsing ovo ono. Pik će ostati osnova ali ima i drugih načina igre koje ja kao laik nazirem ali bas nisam u stanju da elaboriram. Ili mi se pričinjava 🙃Mozda Realni ili komšije Princeton ili (Madafaka?)čini mi se mogu to stručno objasniti. I da definitivno da se pravi osnova a da će dogodine fine tuning. Igracemo princeton za Princeton-a i trokut za Uinija 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Ovakve kretnje ne pamtim kad sam video kod nekog mladog plejmejkera. Mozda Petar Naumovski pre 30ak godina (al sam mator). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 (edited) Može za dva, može za tri, a može i jako i do samog kraja… Edited August 18, 2021 by Son_of_a_gun Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 40 minutes ago, odupri se ludilu said: Ukupno gledano kako Žoc slaže ekipu biće da se i on tokom pauze malo primio na nove tendencije u košarci i da će ekipa igrati ludo i brzo, spejsing ovo ono. nije da sam odgledao 500 tekmi fenera ali kad god sam ih gledao, igrali su veoma u korak sa aktuelnim tendencijama. mislim, ne samo u skorije vreme, vec i onda kada su bogan i bjelica igrali tamo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 https://www.instagram.com/p/CSupEvMM3-i/?utm_medium=copy_link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Jel ovo prvi mađar u dresu kkPa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 ovo kao u vrticu. sve cekam animatore da vidim ali kratak je insta video 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 19 minutes ago, Son_of_a_gun said: Može za dva, može za tri, a može i jako i do samog kraja… To je to. Ako ste negde jos videli ovakav bol hendling sa agilnoscu na ulazu bilo bi interesantno videti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 ovo kao u vrticu. sve cekam animatore da vidim ali kratak je insta videoNe znam za vas, ali meni ovo danas sasvim normalno - doduše ja sam sad u fazi učestalih dečijih rođendana.Očekivao sam da se nastavi sa - Sreća putuje noć i dan.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Iako sam odrastao u Izraelu kad god sam mogao gledao sam utakmice Partizana. Veliki sam fan crno belih, a omiljeni igrač mi je bio Gagić. Đorđe je jedan od razloga zbog kojih sam i izabrao broj 41 na dresu - otkriva novo pojačanje Partizana Jam Madar.Nadam se da ce imati isti ucinak protiv nas kao idol mu[emoji23]. Pa je li moguce da ste za ovoga platili obestecenje [emoji15]?Jbt od avih igraca iz te generacije on najvise voli Gagica [emoji1]Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Nadam se da ce imati isti ucinak protiv nas kao idol mu[emoji23]. Pa je li moguce da ste za ovoga platili obestecenje [emoji15]?Jbt od avih igraca iz te generacije on najvise voli Gagica [emoji1]Sent from my Mi 9T using Tapatalk 6 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Jel ovo som? 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts