MC Thunder 2 Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Kakvi mi, takva i utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Nije neka utakmica ali ipak: 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 (edited) Pretekosmo, nekako. Edited February 12, 2022 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 . 5 2 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Ja sam nekako podeljen da li je ovo bila Murova najbolja ili najgora partija ove sezone.Balša i Lesor PIR 21Gazi Partizane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Balsa totalni car. Moore - konacno. Trifa - samo nastavi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Totalni nonsens. Vrhunski trener koji je igracku karijeru proveo na toj poziciji, ne dovede klasicnog pleja vec lika koji je sad vec tvrdim klasican bek dvojka iz rekreativne lige gde je sve zavisilo od njega i klinca iz Izraela i ocekuje rezultat. Ne moze se tako osvojiti bilo koji trofej. Plejmejker je srce tima a ti batice vazno da si pretrpan sa poluproizvodima na trojci. Ne valja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Dobro je. Iscedišmo je nekako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Батице 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Komsije, zasluzeno ste pobedili u el klasiku. Odlucila je vas mladost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Totalni nonsens. Vrhunski trener koji je igracku karijeru proveo na toj poziciji, ne dovede klasicnog pleja vec lika koji je sad vec tvrdim klasican bek dvojka iz rekreativne lige gde je sve zavisilo od njega i klinca iz Izraela i ocekuje rezultat. Ne moze se tako osvojiti bilo koji trofej. Plejmejker je srce tima a ti batice vazno da si pretrpan sa poluproizvodima na trojci. Ne valja.Taj rekreativac je sam pobedio Huventud pre dve godine u EK, Cedeviti u istoj sezoni ubacio oko 60p u dve utakmice..Onda odigrao sezonu za kintu u Kini.Čovek je skroz ok igrač ako ga pustiš da igra dvojku a ne da praviš Slukasa od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 (edited) @Devil In My Pants Jbg, mi nemamo luksuz da ovi protiv nas od podbacivanja gube sa najmanje 20 razlike. Neke moramo na suv kvalitet. Bitno da ti nije tesko palo. Edited February 12, 2022 by Alex_Serbia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Čovek je skroz ok igrač ako ga pustiš da igra dvojku a ne da praviš Slukasa od njega. Upravo tako. Nakon njegovog potpisa odgledao sam nekoliko hajlajca iz zadnjih par sezona. Jeza jedna kako mu sve trojke ulaze ,,ko kap" a polovinu uzeo sa 8+ metra.Mogao je danas i trideset da metne kad za 28mpg nie jednom dodo...razumnom dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 16 minutes ago, Devil In My Pants said: Komsije, zasluzeno ste pobedili u el klasiku. Odlucila je vas mladost Imaš tata temu za ovo. Ajde da držimo neki nivo diskusije. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Nešto motam film, jel za ovog Stefanovića išla priča da igra za KKP samo jer mu je ćale direktor u nekoj firmi koja je sponzor? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulicni pas Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 Trifa povezao dve dobre partije. To je najduži niz dobrih partija neke naše trojke još od kad je Bertans odlučio da ne bude Lovernj. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 18 minutes ago, Marvin said: Nešto motam film, jel za ovog Stefanovića išla priča da igra za KKP samo jer mu je ćale direktor u nekoj firmi koja je sponzor? Za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 22 minutes ago, Marvin said: Nešto motam film, jel za ovog Stefanovića išla priča da igra za KKP samo jer mu je ćale direktor u nekoj firmi koja je sponzor? Ćale mu je bio direktor Centrobanke, to je banka koja je kasnije promenila vlasnike i postala Marfin banka. Opšte je poznata dugogodišnja saga oko kredita koji je KK uzeo od ove banke... Išla je i priča je je DV od starijeg Stefanovića dobio i vrednu umetninu kako bi jr. bio u ekipi... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 12, 2022 Share Posted February 12, 2022 1 hour ago, Patriota iz kauca said: Taj rekreativac je sam pobedio Huventud pre dve godine u EK, Cedeviti u istoj sezoni ubacio oko 60p u dve utakmice..Onda odigrao sezonu za kintu u Kini. Čovek je skroz ok igrač ako ga pustiš da igra dvojku a ne da praviš Slukasa od njega. Procitaj prvo sta sam napisao pa pisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 3 hours ago, Jakob Aman said: Totalni nonsens. Vrhunski trener koji je igracku karijeru proveo na toj poziciji, ne dovede klasicnog pleja vec lika koji je sad vec tvrdim klasican bek dvojka iz rekreativne lige gde je sve zavisilo od njega i klinca iz Izraela i ocekuje rezultat. Ne moze se tako osvojiti bilo koji trofej. Plejmejker je srce tima a ti batice vazno da si pretrpan sa poluproizvodima na trojci. Ne valja. Ovo se pitam već 6-7 meseci i teško da ću ikada skontati. Madar i Mur 0 assitecnija za zbirno skoro 40 minuta, i to u tekmi na veliki broj poena. Standardno loša igra za ABA, jedino vredno pomena su Murov takeover u završnici, svaka čast zaista; drugi je Balša, ozbiljan faktor u reketu. I da, Trifunović pogodio 4 trojke, konačno da i to doživimo. Skok ponovo loš. Nije mi jasno da nama ne znači ni vrhunska skakačka partija Balše, te sasvim solidna Lesora, da imamo kontrolu skoka protiv ovakve ekipe. I standardna priča sa krilima - Zagor, Kuruc i Danga, svi po 5 minuta, iskreno ne razumem šta je tu ideja i šta može da se postigne sa time. Suma sumarum, još jedna tekma sa kojom nismo dobili ništa, osim 2 boda i to je to. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 (edited) Pa nema pleja na trzistu, postoje samo skoreri i igraci koji umeju da podele asistenciju, ali nemaju nikakav drugi kvalitet (fizikalije, brzina, sut). Kad CSKA dovodi beka sutera na poziciji pleja, sta dalje reci? Takodje, sa ovako napravljenim sastavom punim novih igraca Partizan ne moze da bude prvi favorit ni u ABA ni u EC. U ABA je ispred Crvena zvezda, a u EC Valencia i Joventut uz jos par ekipa koje su favoriti protiv Partizana na svom terenu. Po meni bi finale u ABA ligi i polufinale EC bio neki realan domet ove ekipe, sve preko toga je uspeh, sve ispod toga neuspeh. Edited February 13, 2022 by goldberg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKPNS Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 Koliko izgubismo na kraju? 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 8 hours ago, realno *w said: Ovo se pitam već 6-7 meseci i teško da ću ikada skontati. Madar i Mur 0 assitecnija za zbirno skoro 40 minuta, i to u tekmi na veliki broj poena. Standardno loša igra za ABA, jedino vredno pomena su Murov takeover u završnici, svaka čast zaista; drugi je Balša, ozbiljan faktor u reketu. I da, Trifunović pogodio 4 trojke, konačno da i to doživimo. Skok ponovo loš. Nije mi jasno da nama ne znači ni vrhunska skakačka partija Balše, te sasvim solidna Lesora, da imamo kontrolu skoka protiv ovakve ekipe. I standardna priča sa krilima - Zagor, Kuruc i Danga, svi po 5 minuta, iskreno ne razumem šta je tu ideja i šta može da se postigne sa time. Suma sumarum, još jedna tekma sa kojom nismo dobili ništa, osim 2 boda i to je to. Sve to plus odjednom sklonjen Glas. Siguran sam da trpljenjem njega i Trifunovica sve vreme umesto Zagorca i Dangubica, ne bismo nista izgubili. Kvantitet umesto kvaliteta. Da ne spominjem rotacije koje su kao rolerkoster iz nocne more, potpuno nejasne. Nema vise vremena za eksperimentisanje, bojim se da ce Panter i Ledej morati do kraja da budu u el modu sa 35+ minuta po mecu ako mislimo da izvucemo nesto ove godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts