jedibojan Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Po meni, dolaskom Tristaca, ni Lesoru nisu zagarantovani minuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Po meni, dolaskom Tristaca, ni Lesoru nisu zagarantovani minutiŽali Bože, onakva tjelesina a mozak na nivou trogodišnjeg djeteta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Ekipa kojoj je ovo 10. poraz u nizu nije neki reper kao ni 18 izgubljenih lopti sto uzasava. Raduju me mladi, posebno Koprivica. Svaka cast za njegov napredak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Videh da Krka ima nekog 18ogodišnjeg beka po imenu Jaka Klobučar.Da mi to odma rezervišemo i preplatimo kako nekom drugom ne bi palo na pamet 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Just now, Luchifer89 said: Da mi to odma rezervišemo i preplatimo prvo radetu sredite single sobu, banane nakon tekme, avion i ostrige, pa se onda bahatite sa barely legal omladinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 prvo radetu sredite single sobu, banane nakon tekme, avion i ostrige, pa se onda bahatite sa barely legal omladinomRade je šef sindikata - taj je namiren.Mada, posle ovoga u CG mi je malo jasnije što je insistirao na bananama... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 17 minutes ago, uini said: prvo radetu sredite single sobu, banane nakon tekme, avion i ostrige, pa se onda bahatite sa barely legal omladinom I sve sto ide uz banane 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 rade je vizionar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 rade je vizionar.Videćeš na kraju da Rade valja banane po Aba lizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Kako bi sad 1 pobeda u Huventudu promenila ceo narativ na bolje. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 13 minutes ago, Alex_Serbia said: Kako bi sad 1 pobeda u Huventudu promenila ceo narativ na bolje. Sa ovom igrom, to je lagan poraz. Ovo je komedija šta mi igramo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Ne bih da komentarišem, ali sam team realni, strašno je koliko loše igramo na obe strane terena. Čak mislim i da nije toliko do trenera, već do toga da imamo eksplozivnu kombinaciju mladosti, neiskustva, neinteligencije, preterane želje ali i preteranog straha među igračima. Tabele nikad ne lažu, tamo smo gde treba da budemo i gde po prikazanoj igri i zaslužujemo da budemo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Sledi najvažniji meč dosadašnjeg dela sezone, očekujem da Željko podeli minute kao da je plej of. Da će bataliti stotine akcija i varijanti napada i odbrane, da će igrati ono što su do sada naučili najbolje. Ako ne bude tako, onda je zarad školovanja i tempiranja forme izabrao rizičniji put ka EL, gde bi na proleće morali napraviti minimalno jedno iznenađenje u gostima gde će nam kvota na kladionici biti veća nego na opoziciju 3. aprila. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 (edited) 17 minutes ago, ChrisJudd said: . Ako ne bude tako, onda je zarad školovanja i tempiranja forme izabrao rizičniji put ka EL, gde bi na proleće morali napraviti minimalno jedno iznenađenje u gostima gde će nam kvota na kladionici biti veća nego na opoziciju 3. aprila. a šta ako željko ne msli da je najbolji put uzeti mesto za euroleague po svaku cenu, pogotovo kada su šanse solidno manje? Edited January 28, 2022 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 10 minutes ago, uini said: a šta ako željko ne msli da je najbolji put uzeti mesto za euroleague po svaku cenu, pogotovo kada su šanse solidno manje? Ništa, teramo ga i dovodimo Vladu Jovanovića 🙂 1 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Mi imamo znatno bolje rezultate nego igru Od pocetka sezone nismo vezali 2 krstene utakmice sto se tice igre Uglavnom igramo protiv slabijih protivnika i po kvalitetu i po budzetu pa onda onako izbunarimo pobedu ali od igre mrka kapa Kraj je januara a nama se neke osnove dobre kosarke ne naziru Odbranu ne igramo a cesto ni u napadu ne znamo sta cemo Iskreno jedva cekam taj mec u spaniji i ako ocekujem da ce nas unikaha da ne kazem huventud rutinski odraditi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Nije iskljuceno da je Zeljko snimio da ni od Lesora nema mnogo leba pa daj i Tristana. 😄 Sto se mene tice, Zagorac ne treba ni da se vraca. Čist višak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 Strah me je da kad pocnu odlucujuce borbe i pri jacem presingu nasi bekovi ce tesko prenositi preko pola a kamoli nesto vise. Ne centri, plej nam fali, ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 a sta je sa zagorcem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 silazna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 ja kad je ušla 4 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Lajk je zbog Tepare, a što se tiče Kuruca plašim se da je ozbiljniji psiho nego što sam mislio i uopšte nisam optimista po pitanju njegove budućnosti, bar u Partizanu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Ozbiljan sajko ... ali ja sam optimista, mislim da ćemo baš dosta dobiti od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Ozbiljan sajko ... ali ja sam optimista, mislim da ćemo baš dosta dobiti od njega.Samo strpljenja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts