mfmilan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Gde je i šta radi moderacija? Bar pola postova otkad je potpisao Panter su za tatu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Just now, jedibojan said: Nije da bilo koga boli tuki i da to menja bitno sta, ali for the record, i ja imam gorak ukus u ustima posle ovog potpisa (ili je mozda do Hendrixovog splovila 🙂 ) Ako ovo kupuje mir na tribini, poserem se i na tribinu i na klub. O scenariju gde Zoc brani/hvali psiha jos uvek ne zelim ni da razmisljam. kapiram šta pričaš, jer vidim šta mi fritrou piše i šta mi prepričava da beonegro kaže. worst of times, best of times. 1 minute ago, mfmilan said: Gde je i šta radi moderacija? Bar pola postova otkad je potpisao Panter su za tatu. izvoli pa disciplinuj kupera, pr pregaoca najboljeg mogućeg scenarija. ja sam svojevoljno njegove i kronosove postove citirao na tati da ne bi ovde pravio sranje. proverljivo je. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 3 minutes ago, oubrevo. said: kapiram šta pričaš, jer vidim šta mi fritrou piše i šta mi prepričava da beonegro kaže. worst of times, best of times. The tale of jedno brdo dva univerzuma (za dlaku) 🙂 Pozdrav za Bea i mogao bi da pocne da nas "casti svojim prisustvom" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Mnogi su uzdržani i ne zaleću se sa euforijom. Čekaju prvo da se prva petorka formira, pa će i topik procvetati. Ali ne treba zaboraviti nas koji smo bili ovde dok nismo imali ni za gorivo za KLS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 23 minutes ago, mfmilan said: Gde je i šta radi moderacija? Bar pola postova otkad je potpisao Panter su za tatu. Užasno je na šta liči forum u poslednje vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 22 minutes ago, oubrevo. said: kapiram šta pričaš, jer vidim šta mi fritrou piše i šta mi prepričava da beonegro kaže. worst of times, best of times. izvoli pa disciplinuj kupera, pr pregaoca najboljeg mogućeg scenarija. ja sam svojevoljno njegove i kronosove postove citirao na tati da ne bi ovde pravio sranje. proverljivo je. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 18 minutes ago, jedibojan said: The tale of jedno brdo dva univerzuma (za dlaku) 🙂 Pozdrav za Bea i mogao bi da pocne da nas "casti svojim prisustvom" ako je i bilo dileme da nece, sad je otklonjena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Navodno vam Punter nece biti najskuplji igrac. Ulazi se i u nekoliko nasih bivsih igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 hour ago, jedibojan said: Imali smo jednog sto sad trpa 28 u finalu konferencije Ispravljam se. Amerikanca na toj poziciji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 hour ago, jedibojan said: Ako ovo kupuje mir na tribini, poserem se i na tribinu i na klub. O scenariju gde Zoc brani/hvali psiha jos uvek ne zelim ni da razmisljam. Ako mislis na "najvernije" njima i onako zvizde jaja koji igrac ce potpisati gledaju svoj interes i koliko je njihovo parce kolaca... Ako mislis na ostalu publiku - on ce uvek biti вчћ-пдр ne pomazu tu ni panteri ni tigrovi Verujem da se publika nece pustiti dok se ne razjasne neke stvari na tuznoj tribini, ti novi/stari koji je preuzmu u najmanju ruku dobice amin ako vec ne budu direktno poslati, tako da verujem da ce za neko novo "mesanje politike u sport" opet slediti samari i lomljenje sezonskih Ne verujem da ce zoc mnogo svirati q oko zahvaljivanja pickoustom i drzavi mooozda ali ne verujem za ostoju ne verujem da nece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Vučići, Čovići, Ostoje, mjerenje ... budzeta, neprovjerene info ubuduće preselite na tatu, da ih ne bi preselili na ahiret. 6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 2 minutes ago, ranzo said: Ako mislis na "najvernije" njima i onako zvizde jaja koji igrac ce potpisati gledaju svoj interes i koliko je njihovo parce kolaca... Ako mislis na ostalu publiku - on ce uvek biti вчћ-пдр ne pomazu tu ni panteri ni tigrovi Verujem da se publika nece pustiti dok se ne razjasne neke stvari na tuznoj tribini, ti novi/stari koji je preuzmu u najmanju ruku dobice amin ako vec ne budu direktno poslati, tako da verujem da ce za neko novo "mesanje politike u sport" opet slediti samari i lomljenje sezonskih Ne verujem da ce zoc mnogo svirati q oko zahvaljivanja pickoustom i drzavi mooozda ali ne verujem za ostoju ne verujem da nece Najvernije ne racunam kao navijace. Sto se tice ostale publike, nadam se da si u pravu. Zoc je mnogo veci od psiha, a za ostoju mi zvizdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) Mali off ali i nije, jer je vezan za stav navijaca.... Zasto bi bilo ko normalan i zdrav u mozak promenio lose misljenje o toj personi? Valjda se vidi u svakodnevnici sta i kako cini ljudima u ovoj zemlji? Nece sigurno istresanje keša za ZOC i divlje macke da me/nas ubedi da je to odjednom dobra osoba? Ja se zaista nadam da ne preovladava misljenje kako ga normalni navijaci sa tribina caste jer Partizan gleda dugo u ledja Zvezdi? To nije hebeni razlog 😆 Makar ne bi trebao biti. A oni sto godinama cute, nek se pitaju jel njihov razlog dovoljno dobar. Necu dalje, jer je borderline Tata. Edited July 3, 2021 by Alex_Serbia 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 12 minutes ago, Alex_Serbia said: Mali off ali i nije, jer je vezan za stav navijaca.... Zasto bi bilo ko normalan i zdrav u mozak promenio lose misljenje o toj personi? Valjda se vidi u svakodnevnici sta i kako cini ljudima u ovoj zemlji? Nece sigurno istresanje keša za ZOC i divlje macke da me/nas ubedi da je to odjednom dobra osoba? Ja se zaista nadam da ne preovladava misljenje kako ga normalni navijaci sa tribina caste jer Partizan gleda dugo u ledja Zvezdi? To nije hebeni razlog 😆 Makar ne bi trebao biti. A oni sto godinama cute, nek se pitaju jel njihov razlog dovoljno dobar. Necu dalje, jer je borderline Tata. a ko to godinama cuti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Pa ljudi ove zemlje kojima odgovara generalno stanje 🤷♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 minute ago, Alex_Serbia said: Pa ljudi ove zemlje kojima odgovara generalno stanje 🤷♂️ onda raspravu treba prebaciti na politiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Sad 300k ne deluje tako puno za Avramovica.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Bez slemova do ponedeljka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Dovodite i Smailagica ukoliko ne dobije NBA ponudu, a ne verujem da ce se to desiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Just now, Manu said: Dovodite i Smailagica ukoliko ne dobije NBA ponudu, a ne verujem da ce se to desiti. Tesko ce taj biti ista bolji od Zagorca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Just now, Budha said: Tesko ce taj biti ista bolji od Zagorca. Za Alena ce sigurno trebati strpljenja, kapiram da njega dovodite kao projekat.Treba se setiti da on i dalje ima 20 godina, Trifunovicevo godiste. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 33 minutes ago, Manu said: Za Alena ce sigurno trebati strpljenja, kapiram da njega dovodite kao projekat.Treba se setiti da on i dalje ima 20 godina, Trifunovicevo godiste. Ima 21 godinu i 0 ozbiljnih utakmica u karijeri. Ako bi došao kao neki pokušaj nečega - super ali (bar sada) ga ne bi gledao kao neko pojačanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 @jedibojan Bojim se da ce KKP jos nekoliko dnoova probiti ove sezone, to mi se nekako ne dovodi u pitanje. Misliti kako je Zoc 'iznad situacije' je fool's hope. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Niko osim Zeljka i Savica ne zna sa kim se pregovara. Niko. Ni Ostoja, ni ona insta stranica njegovog sina sto insajderise. Niko nije znao ni za Pantera, nece ni za sledeceg. Sve se drzi u tajnosti i radi. Prvi put od dolaske Ostoje on nije najavio pojacanje na tviteru. Prvi put. Tako da ne nasedajte na price da nas je neko odbio, da smo nudili milione, kamione. Kada bude gotovo, onda ce klub objaviti. Do tada sve je spin. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 10 minutes ago, SteveFrancis#3 said: @jedibojan Bojim se da ce KKP jos nekoliko dnoova probiti ove sezone, to mi se nekako ne dovodi u pitanje. Misliti kako je Zoc 'iznad situacije' je fool's hope. Jbg odavno sam prestao da pratim fudbal, sto mi i nije mnogo tesko palo. Za kk sam mnogo emotivnije vezan ali sad sam i veliki momak 🙂 . Podnecu i to ako postane pretezak za moj stomak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts