Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

11 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Zavisi od toga kad je last cut kao i od toga šta nam se dešava sa najboljim centrom u prethodne dvije sezone.

U klubu omerta a i ovdje mu se ne raspituju baš za zdravlje. emoji53.png

Ma vec sam pisao da bih najsretniji bio kada bi to bio Mozli, ali nekako, sto se duze stvar razvlaci, to sam manji optimista...

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, odupri se ludilu said:

Ima nas jos Mozlijevaca🙂 ...a ja bas mislim suprotno od Jedibojana što se više čeka mislim da ima razloga za to, u suprotnom presekli bi već.

Inače  Glas ima i želje i talenta a I mladosti...tako da vredi potpisati. Ono neodustajanje i rampa na kraju treće mnogo pokazuje.

 

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ja bih zaista voleo da se Mozli vrati, ali objektivno gledano, on ne resava glavni problem koji imamo, a to je skok. Treba nam neko ko ima vise od 2.10, a ne 2.03. Dodatno Mozli ne ume nista da iskreira za sebe, ne ume ni za 3 ni sa poludistance, a lose izvodi i bacanja.

 

Njegovi kvaliteti jesu bas dobra individualna i timska odbrana, izvanredan osecaj za blokadu, energija i stalna opasnost u napadu u vidu potencijalnog alej-upa. To ga cini vrhunskim prasinarom za nekih 15 minuta po mecu, ali nemojmo se zajebavati ako nam je prioritet EL (a jeste), ozbiljan centar MORA doci. I doci ce. 

 

Sta taj novi centar treba da ima? Da zna ledjima ka kosu, da je odlican skakac i pristojan defanzivac i da bacanja moze da ubada redovno. Sve ostalo je samo bonus. 

 

Njegov povratak bi verovatno znacio zabijanje Balse za klupu, sto verujem da nece tesko pasti Zeljku, jer mislim da je zbog njega i Trifunovica najvise puta ispizdeo dosad. 

Edited by greenenvy
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dobra utakmica juče za ovu fazu priprema.

Pojačanja izgledaju skroz ok. Moor i Kuruc će definitvno imati drugačije uloge u odnosu na ono što obično igraju. Videćemo koliko će izdržati (prihvatiti) to.

Trifunović i definitvno nije nikakav talenat, naprotiv treba ga se rešiti i forsirati nekog drugog klinca ako već hoćemo da pružimo šansu nekom klincu.

Dangubić i pored (neosnovanih) kritika, skroz ok deluje za sada. Sluša i radi šta mu traži Željko, bez improvizacije.

I da, fali još jedan centar. Ovo bez centra za sada je sve na "O ruk".

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Zna Zoc dobro da nam treba ozbiljan centar, ali ce ga malo kasnije brat Jan ipak podsetiti, za svaki slucaj.

 

Inace, skroz mi je ok crkavanje u 3 OT sinoc. Idealna pokazna vezba sta valja, sta ne, koliko brzo se kula od karata srusi... kao i grinding za sampouzdanjem jer smo ipak mi trijumfovali.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Barkley#34 said:

Traume od Filipovih igara su se pominjale na temi drugog kluba i uglavnom od strane navijača tog kluba. :wink2:

Tako je,kljuc je u tome "pominjale",proslost.

Ne vidim zasto su ljudi ovde opcinjeni njime pa ga pominju i u penziji.Spomenuo si ga u postu na temi kk partizan,post spominje repku i mlade igrace...klub vam je pun dobrih vesti i potencijala,tebi FC3 na pameti...posle sam ja zao ako kazem da te proganja.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam sve više ubijedjen da nam treba Mozli tip centra, da se ceka Mozli i da ima vremena i prostora u rasporedu oba takmičenja da se to radi. I ako je tako to me raduje. Biće ovdje uspona i padova jer su mlada ekipa ali imamo dva osigurača u vidu Pantera i Ledeja. Čini mi se da će i Avram moći unositi neku stabilnost. Govorim o napadu. Jos očekujem da i Zagor nekad odigra zrelo. Smajli će morati imati i žutih minuta/utakmica jer dobar dio ovoga sto isporučuje je olaksano jer ga protivnici ne znaju tokom sezone biće drugačije.  Kuruks od milošte cu ga od sad zvati Kure će se ustabiliti u glavi. Negde nacuh da je imao problema sa deprom tako da malo čari BG mu neće škoditi na tom planu.Mur mi dijeluje zahvalan a to je preduslov da odigra namijenjenu mu ulogu ako se osjeti da je vruć ne sumnjam da će ga Željko narocito protiv slabijih ekipa puštati da trpa.Ima ovdje još prostora za napredak ali sezona je pred nama a I u rukama su Mandusica Wolfa.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...