MC Thunder 2 Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Veceras da ponesu mozak i muda na parket i u 2/2, da ih ne zaborave u svlacionici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 9 hours ago, mfmilan said: I Twitter podjebava Vladana. Ko zna koji su to nerascisceni racuni. Elon Musk je takodje iz Republike Srpske, ako se ne varam. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Koliko sam se povezao sa ovim timom i koliko verujem u pobedu večeras dovoljno govori činjenica da slušam pesmu o Bobiju Firminu kojom su me juče zarazili navijači Liverpula i treba mi kognitivni napor da se uopšte setim da igramo danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 7 minutes ago, mfmilan said: Koliko sam se povezao sa ovim timom i koliko verujem u pobedu večeras dovoljno govori činjenica da slušam pesmu o Bobiju Firminu kojom su me juče zarazili navijači Liverpula i treba mi kognitivni napor da se uopšte setim da igramo danas. Daj i meni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Ja sam ipak blago uzbudjen za mec veceras, ali istovremeno svestan da cu 99,9% morati da sabijem Advil ili neku zestinu, whatever occurs first. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Ja sam ipak blago uzbudjen za mec veceras, ali istovremeno svestan da cu 99,9% morati da sabijem Advil ili neku zestinu, whatever occurs first. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 15 minutes ago, uvrnuto said: Daj i meni Za sad bolje radi od bensedina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Igram ti ja tako danas online nba2k22 i izaberem blejzerse iz tier3, dok moj oponent bira bucks 70-71 classic team.Uspeo sam da ubacim 2pt u prvom kvoteru.Naravno, otkino me je 20 razlike, šanse nisam imao...Kako god krenem na koš, KAJ me pošalje na tribine, trojku poslovično nemož ubaciti.Nisam promašio temu, nego kontam da je zanimljivije da pišem o ovome nego o tome šta je potrebno da uradi ovaj tim večeras da bi dobio utakmicu.Šanse su im ko meni sa Eubanksom protiv Karima Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 21 minutes ago, Luchifer89 said: Igram ti ja tako danas online nba2k22 na kojoj platformi igras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Oće neko Apex možda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 2k smeće od igrice, služi isključivo da se čovjek iznervira. ---- Ide se po brejk večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 na kojoj platformi igras?Ps5 , prešao freshmena 2k smeće od igrice, služi isključivo da se čovjek iznervira. ---- Ide se po brejk večeras.Smeće kao i kkP , al droga je droga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Pravi grobari furaju xbox, nikad mejnstrim uvijek alternativa. [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Pravi grobari furaju xbox, nikad mejnstrim uvijek alternativa. [emoji14]Xbox je u dečijoj ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Kapa dole za naše šampione što su ostali u igri do samog kraja posle svega u prvoj četvrtini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Toliko sam se krstio u zadnjem minutu da sam se preobratio u vjernika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Ekipa glupa kao kurac. Prednjace Lesor i Smailagic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Ledej muda kao ribizle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Jednostavno ne mogu ni da se ljutim što su nam neki igrači košarkaški beskonačno glupi. Lesor sem što je glup, i ozbiljan je seljak, i iskreno se nadam da ga nećemo gledati u narednoj sezoni. Alen nažalost ide njegovim stopama takođe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Ovo mora da je najgluplji tim u istoriji KKP, pola tima dijeli jednu polovinu mozga. Naizmjenično. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Evo pokazne vežbe da ipak nije do Željka (bar ne sve). Koja gomila gluposti... A komšijski navijači opet pokazuju šta su. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 I da, Radonja i igrači Zvezde zaslužuju osjetno kvalitetniju publiku od mandrila koji ih prate. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 MI NEMAMO IGRU !!! Bez igre ne mozes NISTA da osvojis Ovo je zeljkova sramota da nam se napad svodi na pripaljivanju za 3 poena Sta su oni radili na treninzima samo da mi je znati jer ovako bi ISTO igrali i bez treninga Nadam se da ce Zoc na kraju izaci i reci ne one price ja sam najodgovorniji, preuzimam odgovornost bla bla bla nego JA SAM ZASRO BAS JA NIKO DRUGI zao mi je ali sta sad ne mogu da vratim vreme Ok majstore i najbolji grese teraj dalje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Ovim putem bih da zamolim igrače Partizana da me ne razočaraju u sredu , te da izgube i peti put ove sezone od Zvezde Crvene.Hvala unapred 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Cestitke Aleksi...Sjajna partija, uprkos groznom skandiranju sa tribina. Nije potpao pod pritisak. Odigrao je veoma zrelo. Jos pohvaliti Dalasa, i to je to. Ostali svi zasluzuju kritike. Lidej, Panter i Lesor, glupostima ponistili sve sto su uradili na utakmici. Panter veoma los, isforsirao i izgubio utakmicu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts