Jump to content

KK Partizan 2021/22 - New dawn


Nelson Bighetti

Recommended Posts

5 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said:

Neko spomene domaceg mladog igraca na kkp-biva izbacen sa teme.Prikladno.

 

nije izbačen sa teme (kako se to radi inače?), već mu je rečeno da nema argumenata za svoje tvrdnje.

kao što je pendulum napisao, partizan ima 6 igrača starosti 21 godinu ili mlađe. 4 domaća, 2 stranca.

 

ovaj lik inače ide po temama i bogoradi što se domaćim mladim igračima ne daje šansa ali je došao na pogrešno mesto, pošto partizan daje najviše šansi mladim igračima osim možda mege, koja cepa neku logiku kojoj nije prioritet rezultat.

 

ne znam zašto se buniš i šta hoćeš da poručiš ali si takođe omašio ili nisi razumeo jebiga.

  • Like 10
  • Love 2
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, pendulum said:

Partizan od domaćih talenata gura sa ozbiljnom minutažom Smailagića (21 god, u ABA prosečno 19 min), Koprivicu (22 god, 14 min) i Trifu (21 god, 17 min - i dalje mlad igrač sa potencijalom štagod mislili). Pored njih tu je i Tristan (18 god) koji zasad dobija garbage time (5 min). To je za pretendenta na titule sasvim dovoljan doprinos domaćoj košarci i reprezentaciji

Izvini koga vidis od ovih igraca na evropskom/svetskom prvenstvu reprezentacije i koje godine? Nemoj o prozorima samo molim te.

 

Jokic-Milutinov-Petrusev

 

Dugo ce biti ova centarska linija s obzirom na godine, pod uslovom da su zdravi. Jokic ce igrati na leto to odma mogu da ti kazem. Jako je upitno kada ce Koprivica uci u reprezentaciju u najboljih 12 da tako kazem, to mozda bude i za 5 godina a mozda ni tad a mozda se pojavi neko mladji bolji nalik Milutinovu pa nikad ni ne zaigra. Mada odlican je Koprivica moram priznati ima veliki potencijal. Pitanje je da li ce igrati u Partizanu kada bude bio u reprezentaciji to sam hteo da kazem.

 

Smajli i Tristan moguce da ce uci u reprezentaciju u nekom narednom periodu jer cetvorki ce nam manjkati kad se Bjelica penzionise za godinu-dve tu ce biti samo Pokusevski i Kalina i Luca kao opcije 3/4. Simanic koji je nesto stariji od Smajlagica je imao odlicnu sezonu u Megi i trenutno je bolji igrac od Smajlagica ako pricamo o poziciji 4, Dalibor Ilic takodje.

 

Trifa koji je da kazem 2/3 ili 3/2 kako god je upitni da li ce i kada uci kada na tim pozicijama jos dosta godina cemo gledati Bogdana, Gudurica, Nedovica odnosno Kalinica i Lucica a da ne spominjem sto se daleko vecim talentima smatraju Jovic i Djurisic iz Mege.

 

Sto se tice sadasnjeg preseka stvari i "doprinosa domacoj kosarci:

Partizan ima 7 stranaca u rosteru, Zvezda 4.

 

Sto se tice nekog potencijalnog najjaceg sastava za reprezentaciju i doprinosa koje si nekako navijacki pecnuo ako mogu tako da se izrazim, ako nisi, izvini.

 

Vasa, Teo, Nedovic, Bogdanovic, Guduric, Kalinic, Lucic, Bjelica, Pokusevski, Jokic, Milutinov, Petrusev. Ovako ja vidim najjacih 12, videcemo sta ce biti i ko ce da igra. Imas 5 bivsih igraca Zvezde i 3 Partizana ako vec treba da se ide toliko daleko. A moze se i racunati Teo koji je igrao u Fmp-u(jer je Zvezda Fmp 😄) pa mu dodjemo na 6, salim se naravno. A mozda i Bobi dobije sansu pre Petruseva mada ne verujem.

 

Vecina ovih igraca osim Bjelice i Tea ce jos dugo igrati za reprezentaciju tako da polako sa mladima iz Partizana i doprinosu reprezentaciji koji se jos nije ni desio a po svemu sudeci niti ce u narednih par godina a i pitanje je ko ce tada biti u Partizanu osim ako ne zelis ovako da na mozda malo i glup nacin racunamo bivse igrace u reprezentaciji i koga ima vise je meni nekad neumesno.

 

Sto se tice mladosti od Partizana je mladja Mega a granice se(sa razlikom ne vecom od godinu dana) sa Cibonom, Fmp-om, Sc Derbijem i Borcem iz Cacka.

 

6 timova-skoro pola lige.

 

Udjite na sajt Aba lige i sabirajte igrace koji su igrali ako meni ne verujete.

 

O neiskustvu odnosno iskustvu sto sam pisao ranije:

Spoiler

Ovakvo forsiranje neceg sto nije potpuno u realnosti nisam dugo video, mlad da, daleko od toga da je neiskusan cak su u jedinih par timova koji imaju 4 igraca sa ozbiljnim evroligaskim iskustvom plus Kuruks se nemalo utakmica u Nba i Smajlagic po malo.

 

Ne kazem da Partizan nije mlad tim, zapravo jeste, ali daleko je od toga kako se predstavlja da je to neki skup neiskusnih i golobradih mladica.

 

U Aba su mladji i Mega i Cibona i Sc derbi i granice se sa Fmpom i Borac iz Cacka ne zaostaje. Dakle gotovo polovina timova iz Aba ima prosek kao oni.

 

Da se prebacimo u Evrokup gde jesu najmladji ali po budzetu u top4. 

 

Miletic nije ni igrao, Vukcevic nekoliko utakmica po nekoliko minuta a Glas od mogucih 16 utakmica samo 7 preko 10 minuta.

 

Igraci koji SU IGRALI:

-Dangubic(29), 5 evroligaskih sezona iza sebe, jedan top8 El, jedna Evrokup sezona iza sebe.

-Panter(28), 2 evroligaske sezone iza sebe, jedan f4 El, najbolji skorer El Zvezde, najbolji skorer El f4 Armanija.

-Lidej(27), 3 evroligaske sezone, jedan f4 El, cetvrti skorer fajnal for ekipe, i sa Olimpijaksom i sa Zalgirisom bio 9. i za dlaku u top8 i bio najbolji skorer Zalgirisa i u par Olimpijakosa.

-Mur(27), 2 Evrokup sezone iza sebe, Italija-Francuska-Kina bio najbolji skorer svih tih ekipa.

-Zagorac(27), 3 Evrokup sezone iza sebe, jedna Spanija i jos 3 Aba sa Megom.

-Avramovic(27), 1 Evrokup i to Unikaha prosla do top8 u prekinutoj sezoni koju je Partizan osvojio, 3 spanske lige iza sebe, 3 italijanske. 3 puta bio najbolji skorer svojih ekipa, prosle sezone bio drugi skorer ukupno u spanskoj ligi.

-Lesor(26), 1 Evroliga iza sebe plus 5 utakmica ove sezone gde je belezio 7.4 poena za 11.6 minuta, 2 Evrokupa jednom top8 jednom ga osvojio tacnije prosle sezone, 4 francuske i jednom spanska liga.

-Kuruks(24), 131 mec u Nba, 3 sezona, u jednoj igrao 20 minta prosecno u jednoj 14.

-Trifunovic(21), 2 Evrokup sezone iza sebe, neracunajuci ovu kao i nikom drugom nisam racunao.

-Smajlagic(21), 2 nba sezone iza sebe odnosno 3 G lige, 29 utakmica u Nba gde je u prvoj sezoni igrao 10 minuta prosecno i 66 utakmica u G ligi sa preko 20 minuta prosecno u toliko meceva.

-Madar(21), jedna izraelska liga iza sebe gde je igrao 33 minuta prosecno na 30 meceva i bio jedan od najboljih skorera lige.

-Koprivica(21), neiskusan u seniorskoj kosarci, ncaa iza sebe.

 

Da li je ovo nekom neiskusna ekipa za Evrokup? Ikome? Evo nek se jedan javi sa obrazlozenjem bas bi voleo da cujem? Mora da zna da je bilo barem 11 ekipa ove sezone sa manje igraca koji su imali toliko El-Ek-Nba sezona iza sebe.

 

Nabrojao sam 12 igraca KOJI SU IGRALI ove sezone i to su ovih par mladjih igrali manje minuta nego ovih par iskusnijih. Njihov prosek godina ukupno iznosi 25 a ne 23, 5 gde se racunaju Vukcevic koji je skoro i stigao i Glas sa par utakmica. Moze neko racunati i Glasa neka mu bude, ja ne pricam o godinama vec o cinjenici da je Partizan bio u par najiskuskunijih ekipa sa brojem igraca sa evroligaskim i evrokup sezonama iza sebe jos i Nba. Plus Zeljko Obradovic kao ubedljivo najiskusniji trener da ne kazem daleko najuspesniji u evropskoj kosarci.

 

Edited by 1945
  • Like 1
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

Ljudi, jel kupovao neko Arena Cloud,kakva su iskustva,jel ima da se pritisne neko dugme pa da se slika prebaci na smart tv,i slični odgovori... imam 3 polovke Skenderbega( znači,spreman sam za pobedničku seriju, samo mi fale slika i ton).Hvala unapred.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, KockoOblo said:

Ljudi, jel kupovao neko Arena Cloud,kakva su iskustva,jel ima da se pritisne neko dugme pa da se slika prebaci na smart tv,i slični odgovori... imam 3 polovke Skenderbega( znači,spreman sam za pobedničku seriju, samo mi fale slika i ton).Hvala unapred.

 

I ja ga koristim odavno, nema opciju da sa telefona ili tableta prebaciš na TV, takođe ne postoji ni aplikacija za računar.

Potreban ti je smart tv sa google play store-om, a onda dalje nema problema. Nije idealno, ali rešava stvar trajno.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, KockoOblo said:

Ljudi, jel kupovao neko Arena Cloud,kakva su iskustva,jel ima da se pritisne neko dugme pa da se slika prebaci na smart tv,i slični odgovori... imam 3 polovke Skenderbega( znači,spreman sam za pobedničku seriju, samo mi fale slika i ton).Hvala unapred.

 

Imaš OrionTV paket sa Arenama, možeš da instaliraš aplikaciju na EON box ili sa telefona da chromecast-uješ na TV. Meni na SBB mreži radi mnogo bolje od ArenaCloud-a.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Što se Partizanovih mladih tiče, mislim da samo visoki (Tristan, Alen i Koprivica) imaju neku lepu perspektivu, pri čemu Tristan i Alen možda i kao kompletni igrači a Koprivica kao ipak dobar defanzivni specijalac i rollman, predrven je on u napadu to se vidi. Trifunović jeste mlad ali on je meni potpuni bezveznjak (kao i Glas). Koliko se sećam on je igrao pleja u mlađim kategorijama, sad su ga nabildovali i stavili na trojku ali on prosto nema tu snagu da odgovori toj poziciji, šut mu je očaj a kreacija potpuno zapostavljena. 

 

Inače, možda je bolje gledati usage rate nego puku minutažu, a tu bih rekao da Punter, Leday i Lessort troše zajedno jedno 70% svih napada. To je naravno potpuno logično jer su trenutno (daleko) najbolji individualci u ekipi ali takođe ističe da mladi nemaju baš takav protagonizam kako se predstavlja.

 

Serem ja malo na našoj temi da očekujem metlu, zapravo mislim da će biti napeto kao na čučavcu u celoj seriji, a tu bih onda pre stavio pare na našu hrkljušijadu i "dobro raspoređene poene" nego na isoball Puntera ili koga već. Nadam se baš dobroj košarci, ima ova serija potencijal za tako nešto. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, 1945 said:

Izvini koga vidis od ovih igraca na evropskom/svetskom prvenstvu reprezentacije i koje godine? Nemoj o prozorima samo molim te.

 

Jokic-Milutinov-Petrusev

 

Dugo ce biti ova centarska linija s obzirom na godine, pod uslovom da su zdravi. Jokic ce igrati na leto to odma mogu da ti kazem. Jako je upitno kada ce Koprivica uci u reprezentaciju u najboljih 12 da tako kazem, to mozda bude i za 5 godina a mozda ni tad a mozda se pojavi neko mladji bolji nalik Milutinovu pa nikad ni ne zaigra. Mada odlican je Koprivica moram priznati ima veliki potencijal. Pitanje je da li ce igrati u Partizanu kada bude bio u reprezentaciji to sam hteo da kazem.

 

Smajli i Tristan moguce da ce uci u reprezentaciju u nekom narednom periodu jer cetvorki ce nam manjkati kad se Bjelica penzionise za godinu-dve tu ce biti samo Pokusevski i Kalina i Luca kao opcije 3/4. Simanic koji je nesto stariji od Smajlagica je imao odlicnu sezonu u Megi i trenutno je bolji igrac od Smajlagica ako pricamo o poziciji 4, Dalibor Ilic takodje.

 

Trifa koji je da kazem 2/3 ili 3/2 kako god je upitni da li ce i kada uci kada na tim pozicijama jos dosta godina cemo gledati Bogdana, Gudurica, Nedovica odnosno Kalinica i Lucica a da ne spominjem sto se daleko vecim talentima smatraju Jovic i Djurisic iz Mege.

 

Sto se tice sadasnjeg preseka stvari i "doprinosa domacoj kosarci:

Partizan ima 7 stranaca u rosteru, Zvezda 4.

 

Sto se tice nekog potencijalnog najjaceg sastava za reprezentaciju i doprinosa koje si nekako navijacki pecnuo ako mogu tako da se izrazim, ako nisi, izvini.

 

Vasa, Teo, Nedovic, Bogdanovic, Guduric, Kalinic, Lucic, Bjelica, Pokusevski, Jokic, Milutinov, Petrusev. Ovako ja vidim najjacih 12, videcemo sta ce biti i ko ce da igra. Imas 5 bivsih igraca Zvezde i 3 Partizana ako vec treba da se ide toliko daleko. A moze se i racunati Teo koji je igrao u Fmp-u(jer je Zvezda Fmp 😄) pa mu dodjemo na 6, salim se naravno. A mozda i Bobi dobije sansu pre Petruseva mada ne verujem.

 

Vecina ovih igraca osim Bjelice i Tea ce jos dugo igrati za reprezentaciju tako da polako sa mladima iz Partizana i doprinosu reprezentaciji koji se jos nije ni desio a po svemu sudeci niti ce u narednih par godina a i pitanje je ko ce tada biti u Partizanu osim ako ne zelis ovako da na mozda malo i glup nacin racunamo bivse igrace u reprezentaciji i koga ima vise je meni nekad neumesno.

 

Sto se tice mladosti od Partizana je mladja Mega a granice se(sa razlikom ne vecom od godinu dana) sa Cibonom, Fmp-om, Sc Derbijem i Borcem iz Cacka.

 

6 timova-skoro pola lige.

 

Udjite na sajt Aba lige i sabirajte igrace koji su igrali ako meni ne verujete.

 

O neiskustvu odnosno iskustvu sto sam pisao ranije:

  Reveal hidden contents

Ovakvo forsiranje neceg sto nije potpuno u realnosti nisam dugo video, mlad da, daleko od toga da je neiskusan cak su u jedinih par timova koji imaju 4 igraca sa ozbiljnim evroligaskim iskustvom plus Kuruks se nemalo utakmica u Nba i Smajlagic po malo.

 

Ne kazem da Partizan nije mlad tim, zapravo jeste, ali daleko je od toga kako se predstavlja da je to neki skup neiskusnih i golobradih mladica.

 

U Aba su mladji i Mega i Cibona i Sc derbi i granice se sa Fmpom i Borac iz Cacka ne zaostaje. Dakle gotovo polovina timova iz Aba ima prosek kao oni.

 

Da se prebacimo u Evrokup gde jesu najmladji ali po budzetu u top4. 

 

Miletic nije ni igrao, Vukcevic nekoliko utakmica po nekoliko minuta a Glas od mogucih 16 utakmica samo 7 preko 10 minuta.

 

Igraci koji SU IGRALI:

-Dangubic(29), 5 evroligaskih sezona iza sebe, jedan top8 El, jedna Evrokup sezona iza sebe.

-Panter(28), 2 evroligaske sezone iza sebe, jedan f4 El, najbolji skorer El Zvezde, najbolji skorer El f4 Armanija.

-Lidej(27), 3 evroligaske sezone, jedan f4 El, cetvrti skorer fajnal for ekipe, i sa Olimpijaksom i sa Zalgirisom bio 9. i za dlaku u top8 i bio najbolji skorer Zalgirisa i u par Olimpijakosa.

-Mur(27), 2 Evrokup sezone iza sebe, Italija-Francuska-Kina bio najbolji skorer svih tih ekipa.

-Zagorac(27), 3 Evrokup sezone iza sebe, jedna Spanija i jos 3 Aba sa Megom.

-Avramovic(27), 1 Evrokup i to Unikaha prosla do top8 u prekinutoj sezoni koju je Partizan osvojio, 3 spanske lige iza sebe, 3 italijanske. 3 puta bio najbolji skorer svojih ekipa, prosle sezone bio drugi skorer ukupno u spanskoj ligi.

-Lesor(26), 1 Evroliga iza sebe plus 5 utakmica ove sezone gde je belezio 7.4 poena za 11.6 minuta, 2 Evrokupa jednom top8 jednom ga osvojio tacnije prosle sezone, 4 francuske i jednom spanska liga.

-Kuruks(24), 131 mec u Nba, 3 sezona, u jednoj igrao 20 minta prosecno u jednoj 14.

-Trifunovic(21), 2 Evrokup sezone iza sebe, neracunajuci ovu kao i nikom drugom nisam racunao.

-Smajlagic(21), 2 nba sezone iza sebe odnosno 3 G lige, 29 utakmica u Nba gde je u prvoj sezoni igrao 10 minuta prosecno i 66 utakmica u G ligi sa preko 20 minuta prosecno u toliko meceva.

-Madar(21), jedna izraelska liga iza sebe gde je igrao 33 minuta prosecno na 30 meceva i bio jedan od najboljih skorera lige.

-Koprivica(21), neiskusan u seniorskoj kosarci, ncaa iza sebe.

 

Da li je ovo nekom neiskusna ekipa za Evrokup? Ikome? Evo nek se jedan javi sa obrazlozenjem bas bi voleo da cujem? Mora da zna da je bilo barem 11 ekipa ove sezone sa manje igraca koji su imali toliko El-Ek-Nba sezona iza sebe.

 

Nabrojao sam 12 igraca KOJI SU IGRALI ove sezone i to su ovih par mladjih igrali manje minuta nego ovih par iskusnijih. Njihov prosek godina ukupno iznosi 25 a ne 23, 5 gde se racunaju Vukcevic koji je skoro i stigao i Glas sa par utakmica. Moze neko racunati i Glasa neka mu bude, ja ne pricam o godinama vec o cinjenici da je Partizan bio u par najiskuskunijih ekipa sa brojem igraca sa evroligaskim i evrokup sezonama iza sebe jos i Nba. Plus Zeljko Obradovic kao ubedljivo najiskusniji trener da ne kazem daleko najuspesniji u evropskoj kosarci.

 

 

Ne znam kako je tebe taj deo posta trigerovao i odakle Zvezda u priči. Moj odgovor je bio na post ispod.

22 hours ago, vlaDixXx said:

Da li je moguce da zemlja MVP u svim ligama, nema nijednog talentovanog igraca... 

Jel moguce da je sve strano bolje ? 

 

 

Dakle, ovo gore faktografski nije tačno jer Partizan ima talentovane domaće igrače i daje im šansu. Pošto se forumaš iznad često javlja na teme o domaćim talentima i reprezentaciji napomenuo sam da KKP sasvim dovoljan doprinos daje reprezentaciji iz ugla tima koji se bori za trofeje. Inače i sam sam mišljenja da Partizan ima nekakvu obavezu, bez ikakve zajebancije, prema reprentaciji zbog svoje istorije i tradicije i volim kad imamo naše igrače kao nosioce, ukoliko je moguće.

Kad kažem doprinos reprezentaciji ne mislim samo trenutno već i u budućnosti. Samim tim što igraju u timu koji se bori za trofeje godinu, dve, tri značiće svim tim igračima u njihovim daljim karijerama a posledično i reprezentaciji. Nebitno je da li će to biti za 2 ili 5 godina i da li će oni tada biti u Partizanu.

To što mi imamo dobru centarsku liniju (Jokić-Milutinov-Petrušev) je samo plus valjda i treba da se radujemo tome? Da li će se Koprivica ustaliti u reprezentaciji kroz neku godinu svakako zavisi od mnogo faktora. Najmanji problem mu je konkurencija. Prethodna prvenstva su ti dovoljan dokaz da nikad nemamo najjači sastav tako da će se uvek desiti da neko otkaže bilo zbog povrede, bilo zbog odmora. Ako Balša bude dovoljno dobar naći će se mesto za njega.

Tristan i Smajli važe za izuzetno talentovane igrače. Obojica imaju određene probleme koje moraju da isprave ako žele da upadnu u reprezentaciju ali svakako uz Balšu važe za potencijalne reprezentativce, pa čak i nosioce. Poređenje Smajlija i Simanića je besmisleno jer jedan igra u Partizanu, drugi u Megi. Zašto ste se vi odrekli Simanića ako ga vidiš kao nosioca na četvorci u reprezentaciji kad se Bjelica penzioniše? Smajli da igra u Megi verovatno bi konkurisao za zvanje MVP ABA ali to su dva različita sveta.

Trifa je druga priča. Od njega su mnogi digli ruke ali evo Željko ga je vratio u život, dao mu poziciju prve trojke u Partizanu. Spomenuo sam ga zato što je realno i dalje mlad i ima šansu da ispravi neke nedostatke i eksploatiše te svoje fizikalije. Uz stabilniji šut on može da bude solidan igrač.

 

Dakle, da sumiram, bitno je da Partizan daje šansu tim mladim igračima. Da li će sutra oni biti nosioci reprezentacije ili sajdkikovi ili neće biti ništa i da li će se to desiti za godinu, dve, pet u Partizanu ili van njega ko to zna, ali to ne umanjuje pokušaj doprinosa Partizana za tu reprezentaciju koji se istovremeno bori i za sve trofeje i što bolji plasman tako da početna premisa od drugog forumaša da nema talentovanog igrača i da im se ne daje šansa nije tačna.

 

Da se osvrnem i na tvoje pisanje oko proseka godina - pročitao sam i ovo što si ovde pisao i ranije. Bilo je tu raznih pokušaja relativizacije tipa ako ovom timu izuzmeš ovog koji gotovo da nije igrao, a ovom dodaš ovog onda...itd...

 

Sama činjenica da je prosek godina Partizana, tima koji se bori za sve trofeje, tu negde sa Megom (menadžerskim timom), FMP-om (razvojnim i ponavljam RAZVOJNIM timom Zvezde), SC Derbijem (razvojnim timom Budućnosti), Cibonom koja tavori već duže vreme i koja je na rubu egzistencije te mora da uzima samo mlade igrače ti valdja dovoljno govori koliko je ta mladost u slučaju Partizana bitna i utiče na rezultate, bez obzira na to što u timu ima i iskusnih igrača. Ali ok..to je put koji su Željko i ostali odabrali i ja ću i dalje verovati da ćemo dugoročno mi imati korist od toga.

 

Mogli su vrlo lako i da odaberu drugi put - jednogodišnje ugovore sa 10 evroiskusnih igrača za iste pare ali je želja bila da se okupi talentovaniji tim koji možda neće imati rezultat odmah ali će imati viši plafon i želju da uči i od koga će profitirati i KKP što kroz trofeje, što kroz obeštećenja, a i reprezentacija. Možda se ništa od toga neće ostvariti ali meni je koncept bio OK. Realizacija je malo zatajila i podbacila u nekim segmentima, bar prema našim očekivanjima, neki igrači nisu dorasli našim očekivanja, negde je verovatno i Željko grešio u koncepciji, ali sačekao bih još jednu godinu za donošenje zaključaka.

 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, realno *w said:

 

I ja ga koristim odavno, nema opciju da sa telefona ili tableta prebaciš na TV, takođe ne postoji ni aplikacija za računar.

Potreban ti je smart tv sa google play store-om, a onda dalje nema problema. Nije idealno, ali rešava stvar trajno.

 

možeš da gledaš na računaru bez problema...

https://webtv.arenacloudtv.com/

 

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Znaci od 95 godista od bekova imamo koji trenutno igraju kosarku. 

 

Trifunovic(22godine) slab ucinak

 

Djurisic(18godina) 6p, pocetak karijere, talenat, ako ne ode u Nba, moze da zavrsi kao Zagorac ili Miskovic

 

Radanov, Uskokovic

 

Ostali ulaze po koji minut 

 

Jovic ili Pokusevski previsoki za bekove

 

Uporedimo ih sa sadasnjin igracima

Bogdanovic 30,Nedovic 31,Teodosic 35,pitanje koliko ce oni igrati zbog povreda, godina

 

Ostaju nam Micic, Jaramaz, Guduric, sto je odlicno, ali sta posle njih!! 

Link to comment
Share on other sites

  • uvrnuto locked and unlocked this topic
  • uvrnuto locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...