Jump to content

Recommended Posts

Posted
28 minutes ago, Chaos Is Me said:

Ejsi Lo je tu više kao simbol, tada najskuplji stranac u istoriji regionalne košarke. Ok, sam ću izaći, samo pitanjce: ko je ovaj ćelavi između Stojkovića i Lazara Markovića?

Nemanja Stevanović, rekao bih, aktuelni drugi golman. Odbranio penal za prolaz protiv Sočija.

33 minutes ago, oubrevo. said:

da sam video neki zvezdin kolaz iz IV/2, isto bih rekao "posle dekija stankovica..", eventualno rizna ziveli jer personifikuje 90e 

Pa da, čim nije u 10 najboljih igrača na svetu na svojoj poziciji odmah ič ne vredi. 

Posted
18 minutes ago, Barkley#34 said:

Pa da, čim nije u 10 najboljih igrača na svetu na svojoj poziciji odmah ič ne vredi. 

ma smejurija je taj fudbal u poslednjih četvrt-veka ovde. ostaje samo loženje navijača slavni dani naše prošlosti murali i računajte na nas

Posted
14 minutes ago, oubrevo. said:

ma smejurija je taj fudbal u poslednjih četvrt-veka ovde. ostaje samo loženje navijača slavni dani naše prošlosti murali i računajte na nas

U redu je.

• Like 1
Posted
25 minutes ago, Barkley#34 said:

U redu je.

šta je u redu?

nema potrebe za pasivnom-agresijom, samo mi je bilo glupavo kada sam video tri reda nekih likova koji su ono, profi fudbaleri. realni je pomenuo i neke košarkaše, isti pimpek, samo što ima gomila veličina iz tog departmana pa ne bode oči toliko.

ako sam iz neznanja uvredio neku fudbalsku veličinu sa kolaža a time i navijače, oprosti mi pape.

• Thanks 1
Posted
47 minutes ago, Klipan said:

Rekao bih da je to Dragan Todoric

Nije, Toša je broj 4 u prugastom dresu u drugom redu odozgo, drži u rukama basketaru.

Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Nije, Toša je broj 4 u prugastom dresu u drugom redu odozgo, drži u rukama basketaru.

Nije tacno, lik sa brojem 4 na dresu je Boris Beravs.

• Like 1
Posted

Sliku su napravili klinci koji vode Instagram nalog prtzn_post i sasvim je razumljivo otkud u kolažu igrači iz prethodnih sezona koji po veličini ne mogu da se mere sa pravim legendama.

Nisu oni krivi što JSDP prate samo u ovom veku.

I očigledno ne znaju da je KKP za vreme Kiće i Praje igrao sa 5 igrača u protokolu, jer nisu smeli zbog da ih stave na isti spisak sa rezervama.

Posted

Iako lici, mislim da nije Praja, jer vec ima njegova slika. A Tosa je nosio tu neku frizuricu u mladjim danima.  A koliko god mi hejtovali danasnjeg Tosu, njegova slika zasluzuje da bude tu, covek je bio deo ekipe na ovaj ili onaj nacin kod svih osvojenih trofeja, ikada.

• Like 1
Posted
2 hours ago, oubrevo. said:

šta je u redu?

nema potrebe za pasivnom-agresijom, samo mi je bilo glupavo kada sam video tri reda nekih likova koji su ono, profi fudbaleri. realni je pomenuo i neke košarkaše, isti pimpek, samo što ima gomila veličina iz tog departmana pa ne bode oči toliko.

ako sam iz neznanja uvredio neku fudbalsku veličinu sa kolaža a time i navijače, oprosti mi pape.

Šta da bude u redu? Čovek koji po sopstvenom priznanju odavno od fuce prati samo EP&SP se javlja sa mišljenjem kojim briše igrače iz trećine istorije kluba. Pritom, nije da smo do Mijata redovno kampovali u evro polufinalima i finalima. 

Posted

Jebali su nam kevu sa cenama karata

Premium  2.500 din
Premium prvi red  2.200 din
Superior   2.200 din
Superior prvi red  2.000 din 
Standard I   1.500 din
Standard II   1.000 din
Tribina Nivo 200  700 din
Tribina Nivo 400  600 din

Posted
1 hour ago, Barkley#34 said:

Šta da bude u redu? Čovek koji po sopstvenom priznanju odavno od fuce prati samo EP&SP se javlja sa mišljenjem kojim briše igrače iz trećine istorije kluba. Pritom, nije da smo do Mijata redovno kampovali u evro polufinalima i finalima. 

ako sam iz neznanja uvredio neku fudbalsku veličinu sa kolaža a time i navijače, oprosti mi pape

• Like 1
Posted

Cene sezonskih isto nemaju veze s mozgom

Ako su stvarno prodali oko 5 - 5ipo soma sezonskih nek skacu od srece

Mislim da ce toliko najcesce i biti publike u areni vrv jos soma gore dole... za arenu to je malo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...