Klipan Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Ja sam u pojedinim trenucima stekao utisak da je Zoc vise zeleo da isprobava neke “visoke” petorke u odbrani nego u napadu. Za napad ima dosta rezervi, Moor jedva da je gledao kos, Panter… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 2 hours ago, jedibojan said: Panter i centar (jos uvek se nadam Zli) ce dodati novu dimenziju ekipi znam da nema smisla al prvo asocijacija mi je bio zli gli 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 28 minutes ago, oubrevo. said: znam da nema smisla al prvo asocijacija mi je bio zli gli Zli Gli legenda. Duja gost kod Tegeltije, zove gost sa namerom da edukuje Duju o svom poslu: Gost: Zasto Glintic nema vecu minutazu? On bi mogao da rasiri odbranu protivnika. Duja: Zato sto je los 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 A što se dresa tiče, trebala je ova crna kombinacija da bude sa belim linijama, ali je Ostoja nabavio jeftinu boju... 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Da nema ta žuta veze sa zlatnom 1992-gom 🤔 ma jok 🤷 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Meni na ovom crnom dresu jesino smeta ova zuta linija na sorcu. Bas bode oci i u toku prenosa… Potpuno suvisan detalj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 A sto je brate problem toliki da se uradi ovako nesto i za KKP 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 meni su solidni k'o bogdan dresovi, bilo je puno puno gorih btw, meni je ovaj merilend primer izrazito bljaky. svestan sam da nisam neki dres erudita, samo isticem kako bi i ocigledno dobar dres naisao na nezadovoljne 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 A sto je brate problem toliki da se uradi ovako nesto i za KKPTebrex... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Daj boze da nam izgled dresa bude najveci problem ove sezone 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 Sto se dresa tice, najruznija stvar na njemu je grb Partizana. Da me neko ne shvati pogresno, ne kazem to zato sto je to grb Partizana, nego sto je nekom palo na pamet da skrnavi grb uradivsi ga u ZUTOJ boji! Osim ako ideja iza toga nije neki "zlatni jubilej 1992." ali opet nema mi smisla. Na belom dresu je crni logo. p.s. obratiti paznju kako se Balsi vec odlepio EC logo. 😲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 3, 2021 Share Posted September 3, 2021 On 9/2/2021 at 4:04 PM, propolis said: Moore, Avramović,Madar Kurucs, Dangubic,Zagorac 6 igrača,a ne vidim da bilo koji od ovih mogu da donesu extra kvalitet,a bice medju 12. Mislim da je tu trebalo malo pametnije da se selektira i da je morao medju njima da bude jos jedan igrac extra klase tipa Panter, Lidej. Ekstra kvalitet za sta? Osvajanje evrolige? Tu je mozda jedino Moore kandidat za promenu, ali nema vise kvalitetnih plejmejkera na trzistu, a cak i kad bi Pangos odlucio da se vrati u Evropu, rastrgli bi ga prvo evroligasi kojima ocajnicki treba dobar asistent (i odlican suter u paketu). Dakle, Moore, Madar, Avramovic, Punter na 1 i 2 Trifunovic na 2-3 Zagorac i Dangubic kao (komplementarna) krila Kurucs kao visok suter sa obe krilne pozicije i pod kosem LeDay koji moze na 4, a moze i da glumi peticu Smailagic kao neka cetvorka bez suta Nekoliko visokih koji su tu jer su pre svega domaci igraci Ne treba ocekivati od ove ekipe neku ne znam kakvu vrhunsku kosarku na pocetku. Pitanje je samo sta dovesti na centru, da li glavnu opciju pa je problem uigravanje sa ekipom ili nekog ko je tu da zakljuca reket? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 41 minutes ago, goldberg said: Ekstra kvalitet za sta? Osvajanje evrolige? Tu je mozda jedino Moore kandidat za promenu, ali nema vise kvalitetnih plejmejkera na trzistu, a cak i kad bi Pangos odlucio da se vrati u Evropu, rastrgli bi ga prvo evroligasi kojima ocajnicki treba dobar asistent (i odlican suter u paketu). Dakle, Moore, Madar, Avramovic, Punter na 1 i 2 Trifunovic na 2-3 Zagorac i Dangubic kao (komplementarna) krila Kurucs kao visok suter sa obe krilne pozicije i pod kosem LeDay koji moze na 4, a moze i da glumi peticu Smailagic kao neka cetvorka bez suta Nekoliko visokih koji su tu jer su pre svega domaci igraci Ne treba ocekivati od ove ekipe neku ne znam kakvu vrhunsku kosarku na pocetku. Pitanje je samo sta dovesti na centru, da li glavnu opciju pa je problem uigravanje sa ekipom ili nekog ko je tu da zakljuca reket? Po prikazanom, ne bih rekao bez suta. Sta je onda cetvorka sa sutem? Melo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Smailagic kao neka cetvorka bez sutaGleda li ti sinoc utakmicu?Momak je uglavnom igrao peticu i davao poene iz reketa. Par puta je sutirao za 3p, jednu dao, dve iscurele. Mislim da kad ga budu skautirali protivnici da ga nece tako cesto ostavljati da testiraju njegov sut. A opet je i brzi i pokretljiviji od svih petica i vecine cetvorki. Videcemo samo kako ce braniti jace petice.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Možda smo i Pantera doveli po nižoj ceni zbog povrede. 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 (edited) 16 minutes ago, Jakob Aman said: Možda smo i Pantera doveli po nižoj ceni zbog povrede. 😁 Polovni Alfa Romeo na prodaju - vozila bakica do crkve i pijace nedeljom, a imala kracu desnu nogu i nikada nije nagazila gas do kraja.... Edited September 4, 2021 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Smailaga novi Veseli. Nešto manje skočan ali boljeg šuta. Da ga ne ureknem, skroz prijatno me iznenadio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Iskop samo takav 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 8 minutes ago, Ne sam Safete said: Smailaga novi Veseli. Nešto manje skočan ali boljeg šuta. Da ga ne ureknem, skroz prijatno me iznenadio. ne vidim naročite sličnosti osim u krakatosti. vesely je power-kucač-razgrtač, smailagić je krcat energijom ali po meni daleko finiji igrač od veselog edit i raznovrsniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 (edited) 7 minutes ago, oubrevo. said: ne vidim naročite sličnosti osim u krakatosti. vesely je power-kucač-razgrtač, smailagić je krcat energijom ali po meni daleko finiji igrač od veselog Krakatost, pokretljivost Nešto kao Vesely sa mekanijom rukom. Edited September 4, 2021 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 (edited) 8 minutes ago, Ne sam Safete said: Krakatost, pokretljivost Nešto kao Vesely sa mekanijom rukom. prilično mekanijom, pošto je vesely u rangu ben simmonsa and than some vesely je vrhunski defanzivac ali od smailagića se može očekivati vrlo visok plafon (ofanzivno) u narednih 3-4-5 godina mislim, kapiram šta su sličnosti, samo su mi nekako nedovoljne za poređenje Edited September 4, 2021 by oubrevo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 (edited) 6 minutes ago, oubrevo. said: prilično mekanijom, pošto je vesely u rangu ben simmonsa and than some vesely je vrhunski defanzivac ali od smailagića se može očekivati vrlo visok plafon (ofanzivno) u narednih 3-4-5 godina mislim, kapiram šta su sličnosti, samo su mi nekako nedovoljne za poređenje Vode ga Zeljko i Kica na kupanje u Moravi danas, a posle na janjetinu, komplet lepinju i kajmak. Nakon toga: Edited September 4, 2021 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Možda sam i ja pretjerao sa 'novi Vesely' ali ono pokretljiva petica kod Zeljka na to sam ciljao. Neke stvari će raditi bolje neke slabije od Jana. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Meni je za ovo malo Smail Aga više zaličio na Novicu po stilu, samo malo fizički jača verzija 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Meni lici na ruskog vojnika nekog a košarkaši više na Novicu nego Veselog iako mu nekako ta uloga namijenjena. Inače vidim po ovim videima i onom dokumentarcu da je bas prizeman simpatičan momak. Samo bi ga Dule pozelio takvog i uvalio da čita Nosač Samuel od Isaka Samokovlije. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts