alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ja ne smem ovo padanje da gledam više, okrenuću na neki drugi meč Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 kakvo je ovo govno od grand slama, uvek je i bilo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerotije Pantic Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ruglo od podloge,odigrat prvo neki celendzer na ovim terenima prije pocetka GS,ovo nema smisla,ljudi rizikuju karijere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Kako sam prebacila kanal on dobio oba gema i set ako treba neću gledati do kraja, samo da se obojica izvuku čitavi s ovog klizališta. Izner igra peti set, da nije uveden TB verujem da bi digao ruke još u četvrtom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Osloni se covek celim stopalom i opet prokliza, jako nezgodno. Tek od nedelje ce biti nesto lakse kada se skine prvi sloj trave oko osnovne linije. Mada i malo Sunca bi dovelo do smanjenog proklizavanja ovi oblaci ne pomazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Anduhar dao wo Shapovalovu (kome ce to koristiti jer je i sam igrao 5 setova u 2 dana) 2 minutes ago, alcesta said: Kako sam prebacila kanal on dobio oba gema i set ako treba neću gledati do kraja, samo da se obojica izvuku čitavi s ovog klizališta. Izner igra peti set, da nije uveden TB verujem da bi digao ruke još u četvrtom znas sto je zanimljiv mec Ruusuvouri - Giron, moras obavezno da ga pogledas, ne smes ni poen da propustis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Pih, tek sad vidim da je Putinceva rutinirala Pironkovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Izner igra na onom terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 4 minutes ago, Boxy said: Izner igra na onom terenu Pa kažem, mora da mu je laknulo što se nazire TB makar u perspektivi mada evo sad treba spasavati meč lopte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Prosao Nishioka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indig0 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Novak na casu ritmičke gimnastike i dzudo pada. Fino to njemu ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Pitanje je koliko su na Iznera uticale traumatične uspomene s ovog terena Puj i Nori će izgleda u peti, a trebalo je kao Nori da bude velika pretnja Fedu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Sada se ukljucih, nisam ni sumnjao da ce klempavi da proigra sada posle xy godina ..................... ritern i samo ritern ................... jebala ih podloga ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 3 minutes ago, jevrem69 said: jebala ih podloga ............... Izbetonirati i ofarbati u zeleno 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Inače pročitah juče kako je Lajani dao Peru opomenu, ili kaznu, zbog nezalaganja na meču. Ovaj je tvrdio da je povređen. Pošto je to Per sama kazna nije problematična, ali jeste mi malo trulo da Lajani za tu istu stvar silazi kod Kirgiosa i moli ga da se udostoji da igra nešto, a Pera neće ni da sasluša. Kakav poen Norija i Puja malopre 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 5 minutes ago, alcesta said: Inače pročitah juče kako je Lajani dao Peru opomenu, ili kaznu, zbog nezalaganja na meču. Ovaj je tvrdio da je povređen. Pošto je to Per sama kazna nije problematična, ali jeste mi malo trulo da Lajani za tu istu stvar silazi kod Kirgiosa i moli ga da se udostoji da igra nešto, a Pera neće ni da sasluša. Kakav poen Norija i Puja malopre Per je trazio MTO na 2:0 5:0 i 30:0 za Svarcmana, apsolutno je zasluzio opomenu. Kako si rekla da ce Puj i Nori da igraju 5.set, Puj gem osvojio nije, zasto to radis Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Đoković izvrstan, 3 neforsirane u 2 seta. Da li je njegov defanzivni lob najbolji ikada ili nešto propuštam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecaros Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Demonstracija vrhunske teniske inteligencije na delu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Just now, bistru vodu mutim said: Đoković izvrstan, 3 neforsirane u 2 seta. Da li je njegov defanzivni lob najbolji ikada ili nešto propuštam? Hjuit slusa i neverue 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 3 minutes ago, Boxy said: Kako si rekla da ce Puj i Nori da igraju 5.set, Puj gem osvojio nije, zasto to radis Ovaj put odbijam odgovornost, rekla sam to na 4:3, posle je Puj napravio još jedan brejk i servirao za set, šta ću mu ja što ne ume 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 @alcesta jesi videla kako je Ruusuvuori udelio krompir Goironu u 4. setu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Ne, prešla sam na Verdaska i Dimitrova, stvarno mi ta dvojica nisu inspirativni uopšte 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Tsonga se oporavio, 2:1 u setovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 Novak kao vino Moj drug kaze: Kako su ruzne ove Engleskinje da ih ni srafcigerom ne dodirnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Monf ce konacno na teren da proba da zavrsi mec R1 (3. dan)!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts