Jump to content

Koje reprezentacije prolaze grupu C?  

16 members have voted

1. 1. U eliminacionoj fazi će se naći:

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/16/2021 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted

Nije tu golman uopšte kriv. On nije ni video loptu jer su ga dva odbambena markirala. Video ju je tek kad je izašla na par metara ispred. Ova grupa za sada najzanimljivije tekme.

Posted (edited)
2 hours ago, shonke said:

Ovog Arnautovica izgleda da će da napenale zbog psovanja majke *ptarske posle gola.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Jel stvarno to opsovao? Ako je ima smisla onaj gest s rukom kada je pokazivao da mu/im baš on je... majku *ptarsku da ne bi bilo nedoumice 😂

Edited by Neme
Posted

Može jasno da usana da se pročita. Na italijanskom portalu sam pročitao ga prozivaju i da je neko preveo (inače je psovao na srpskom) a on se izvinjavao i juče i jutros na dr. mrežama.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

• Like 1
Posted
22 hours ago, Bugl Khan said:

Nizozemcima se otvara do polufinala ako prođu grupu

Prvi iz ove grupe (vidjet ćemo još tko će to biti) ide na trećeplasiranog iz grupe D, E ili F, ovisno o tome koja bude "kombinacija" trećeplasiranih ekipa koje prolaze. U četvrtfinalu pobjednik tog meča ide na drugoplasiranog iz grupe A (TUR/SUI/WAL) ili drugoplasiranog iz grupe B (BEL/DEN/RUS/FIN). Rano je prognozirati ali ovo svakako izgleda kao najslabija četvrtina kostura, pogotovo ako u njoj ne bude treći iz grupe F.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Bugl Khan said:

Jel stvarno to opsovao? Ako je ima smisla onaj gest s rukom kada je pokazivao da mu/im baš on je... majku *ptarsku da ne bi bilo nedoumice 😂

Ja ne znam da čitam sa usana, ali evo snimka ako ima ovde nekog ko zna: