Kalinic10 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, vinogradskaopera said: 135 na 45 posto ajdee Ma idemo bree!!!! Unistavanje Orbana
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago verujem da će glasovi iz velikih gradova tek da pristižu.Suze lijem, same teku 1
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ide pad Hazlinka, ide Tizsa na 140 gotovo sigurno ajdeeee
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Po rečima Petra Madjara Orban mu je telefonski čestitao pobedu, biće tamo sve mirno ipak je zvalavi level pro za Orbana 7
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Tex_Willer said: Tesko ce uzeti 133 mandata, sem ako veliki gradovi još nisu prebrojani a deo jeste sigurno. Jedino da Mi Hazlink padne ispod cenzusa, ili barem na 6 mandata Gledam na mapi po razlim izbornim jedinicama, u gradovima je uglavnom manji procenat prebrojanih glasova tako da nije nemoguće da bude još bolji rezultat i da ovi treći padnu ispod cenzusa. S druge strane, ima jedinica u kojima je razlika između kandidata veoma mala tako da svako izborno mesto može da preokrene situaciju dok traje brojanje, pa treba sačekati da se vidi konačna razlika.
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Velicanstvem dan za Europu i velicanstven poraz za Putina, Trumpa i Netanyahua. Pumpaj. 3 1
Dropkick Murphys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 25 minutes ago, Dropkick Murphys said: Dajte neki dirty talk. Koliko smo mi ovde procenata jači za imaginarne izbore, ako ovaj zglajzne? To me večeras pali. Neko? Bilo ko? Slažite me bar.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Neko? Bilo ko? Slažite me bar. https://vtr.valasztas.hu/ogy2026?filter=orszagos
Nicklord Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Neko? Bilo ko? Slažite me bar. 2.7% 1
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 6 minutes ago, Drug Crni said: verujem da će glasovi iz velikih gradova tek da pristižu.Suze lijem, same teku Povećava se razlika.
Dropkick Murphys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Tex_Willer said: https://vtr.valasztas.hu/ogy2026?filter=orszagos Pričam o uticaju poraza Orbana na naredne izbore u Srbiji i koliko smo ovom pobedom Mađara dobili imaginarnih procenata protiv žvalavog. Lepo je to kad padnu ovakvi "lideri", ali me ipak svoje dupe najviše zanima, jbg.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Pričam o uticaju poraza Orbana na naredne izbore u Srbiji i koliko smo ovom pobedom Mađara dobili imaginarnih procenata protiv žvalavog. Lepo je to kad padnu ovakvi "lideri", ali me ipak svoje dupe najviše zanima, jbg. Još ide ka 140 mesta bas totalna do jaja pobeda
NMX Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Sto se mene tice, Magyar je uradio ono najvaznije. Smenio rezim posle toliko godina i pokazao da vlast mora biti smenjiva. I kod ovakvih promena to je i najvaznije. Bio bih solidno skeptican oko svih najavljenih poteza iz kampanje. Bice tu ogromnih pritisaka, nazalost Orbanove falange (narocito biznis i "biznis" falange) su duboko ukorenjene i uzidane u madjarsko drustvo i nece biti lako razbiti ih. Povratak u zagrljaj EU ce se nadam se desiti mada i tu treba imati rezerve, interesi za razbijanje/slabljenje EU su onoliki (sto ruski sto ostali). Najvaznije je da je jedan autokratski rezim (svakako ni blizu autoktatski kao nas) pao kao kruska. Paralele iz Madjarske koje bi se vukle kod nas nisu bas tolike koliko se potencira. Daleko su nase drustvo i drzava od Madjarske cak i ove Orbanove. Svakako je najvaznija lekcija u izboru lidera i njegovom vise nego pazljivom pristupu svim slojevima glasaca. Madjarima srecna sloboda od Orbana i sada pametno. Edited 6 hours ago by NMX 6
Clash Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Dropkick Murphys said: Pričam o uticaju poraza Orbana na naredne izbore u Srbiji i koliko smo ovom pobedom Mađara dobili imaginarnih procenata protiv žvalavog. Lepo je to kad padnu ovakvi "lideri", ali me ipak svoje dupe najviše zanima, jbg. Pa ja mislim da je Zvala veceras kadar nevera. Takodje na Informeru ide Vaskrsnje slavlje gde su stavili Teslinu i Drazinu sliku i Era peva Mali pauk i lepe ga novcanicama od pet iljade. Gledalac se ukljucije da kaze da voli Vucica vise od svega i moli DJ Vucicevica da mu sresi neki zdravstveni problem. O izborima u Madjarskoj ni da beknu. 1 2 5
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Takoreci jedna klasicna dzenaza odrasloj muskoj osobi.
Helena Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Clash said: Pa ja mislim da je Zvala veceras kadar nevera. Takodje na Informeru ide Vaskrsnje slavlje gde su stavili Teslinu i Drazinu sliku i Era peva Mali pauk i lepe ga novcanicama od pet iljade. Gledalac se ukljucije da kaze da voli Vucica vise od svega i moli DJ Vucicevica da mu sresi neki zdravstveni problem. O izborima u Madjarskoj ni da beknu. Na Pinku kako je propao rokenrol, ovaj, Univerzitet 1
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Covek je x puta prešao zemlju, išao u mesta od hiljadu ljudi. Moraju studenti na osnovu ovoga učiti Just now, Helena said: Na Pinku kako je propao rokenrol, ovaj, Univerzitet Cuti i EnFoRmEr
woolgatherer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago vise bih poverovao u dejt sa irinom sajk nego da cu rifresovati nesto sto se zove vtr.valasztas.hu i dalje 136 na 60.24% 2 1 7
Recommended Posts