Dingospo90 Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 I sta ce na kraju biti sa Radanovim?Evidentno je da mu Radonja ne veruje, ali ni on nista nije pokazao u ovoj finalnoj seriji, a imao je prostora. Vidi se da decko ima potencijala, ali nikako da pronadje neku ulogu na terenu.Zanimljivo je da od tima koji je pre 6-7 godina osvojio juniorsku EL mi nismo napravili nijednog seniorskog igraca koji je ostavio traga u nasem dresu. Zapravo, nijedan igrac koji je osvojio to takmicenje nista nije napravio u seniorskoj kosarci.Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Evo jedna opcija umesto Loyd-a, prethodna sezona u Trentu i jedna utakmica Turske lige iz ove sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 14, 2021 Author Share Posted June 14, 2021 Pominjao sam ga prošlog leta, nije prošao kod kolega forumaša zbog frizure ... 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 On i Cobbs. Mrtva trka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Meni se Simonović Jr sviđa daleko više od Petruševa. Za razliku od drugopomenutog, neuporedivo je čvršći u kontaktu, odlično kontroliše reket i defanzivni skok, Petruševa te stvari ne zanimaju mnogo. Ume da napadne koš i leđima i licem, ume da šutne sa poludistance i distance. Kada bi se ikako mogo dovesti, ubeljivo prvi izbor na poziciji 4/5. Rešio bi nam prktično sve muke koje nam zadaju Simon, Kuriža i Rit. 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Tesko da Simonović moze u El da igra na 4. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 11 minutes ago, propolis said: Tesko da Simonović moze u El da igra na 4. Pokretljiviji je od Kuridze svakako, verovatno bi mogao nesto vremena da provodi na 4, ali mu je buducnost bez dileme na mestu 'petice'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 (edited) 1 hour ago, Laki21 said: Meni se Simonović Jr sviđa daleko više od Petruševa. Za razliku od drugopomenutog, neuporedivo je čvršći u kontaktu, odlično kontroliše reket i defanzivni skok, Petruševa te stvari ne zanimaju mnogo. Ume da napadne koš i leđima i licem, ume da šutne sa poludistance i distance. Kada bi se ikako mogo dovesti, ubeljivo prvi izbor na poziciji 4/5. Rešio bi nam prktično sve muke koje nam zadaju Simon, Kuriža i Rit. Oba igraca su vrlo zanimljiva i ne bih imao nista protiv da makar jedan zavrsi kod nas, ali mislim da poredjenje nije na mestu. Petrusev je ipak jedan nivo iznad. Meni je petrusev kao nacrtan za evropu, pogotovu za igru koju forsira radonjic. Simonovic kad bi bio konstantniji u sutu i smanjio licne greske bio bi odlicna opcija, ali opet vise na 5, nego na 4. Mozda mu ova sezona na 4 bude od koristi u rzvoju 5 hours ago, Borca said: Evo jedna opcija umesto Loyd-a, prethodna sezona u Trentu i jedna utakmica Turske lige iz ove sezone Pominjao ga i ja. Boljeg napadaca cemo tesko naci kao zamenu za loyda. Edited June 14, 2021 by Nate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Meni se Simonović Jr sviđa daleko više od Petruševa. Za razliku od drugopomenutog, neuporedivo je čvršći u kontaktu, odlično kontroliše reket i defanzivni skok, Petruševa te stvari ne zanimaju mnogo. Ume da napadne koš i leđima i licem, ume da šutne sa poludistance i distance. Kada bi se ikako mogo dovesti, ubeljivo prvi izbor na poziciji 4/5. Rešio bi nam prktično sve muke koje nam zadaju Simon, Kuriža i Rit.Kažu ide u Čikago.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Ne da se usranom do potoka... Bitno da nam ostaje Simonović Sr 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 4 hours ago, mister-no said: 6 hours ago, Laki21 said: Meni se Simonović Jr sviđa daleko više od Petruševa. Za razliku od drugopomenutog, neuporedivo je čvršći u kontaktu, odlično kontroliše reket i defanzivni skok, Petruševa te stvari ne zanimaju mnogo. Ume da napadne koš i leđima i licem, ume da šutne sa poludistance i distance. Kada bi se ikako mogo dovesti, ubeljivo prvi izbor na poziciji 4/5. Rešio bi nam prktično sve muke koje nam zadaju Simon, Kuriža i Rit. Kažu ide u Čikago.. Ali samo za leto. Nije done deal, pa cemo videti da li ostaje, ili se vraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 8 hours ago, mister-no said: Kažu ide u Čikago.. nema on tamo jos uvek nacina da se izbori, mnogo mu je pametnije da radi jos 2-3 godine u EL i ode kao "gospodin covek" Vasa Micic. ako se sada zaleti u NBA, nece proci mnogo bolje od zagorca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 10 hours ago, Laki21 said: Meni se Simonović Jr sviđa daleko više od Petruševa. Za razliku od drugopomenutog, neuporedivo je čvršći u kontaktu, odlično kontroliše reket i defanzivni skok, Petruševa te stvari ne zanimaju mnogo. Ume da napadne koš i leđima i licem, ume da šutne sa poludistance i distance. Kada bi se ikako mogo dovesti, ubeljivo prvi izbor na poziciji 4/5. Rešio bi nam prktično sve muke koje nam zadaju Simon, Kuriža i Rit. Nismo im dali titulu tako da Simonović: Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Simonovic senior sa skracenom minutazom i pristojnom platom pod Radonjinim upravljanjem, da li biste bili za ili protiv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 59 minutes ago, AgroLaki said: Simonovic senior sa skracenom minutazom i pristojnom platom pod Radonjinim upravljanjem, da li biste bili za ili protiv? obikoli se tastature... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 1 hour ago, AgroLaki said: Simonovic senior sa skracenom minutazom i pristojnom platom pod Radonjinim upravljanjem, da li biste bili za ili protiv? Protiv sam svake uloge u kojoj je Simon košarkaš. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 1 hour ago, AgroLaki said: Simonovic senior sa skracenom minutazom i pristojnom platom pod Radonjinim upravljanjem, da li biste bili za ili protiv? Simon će biti sastavni deo ekipe za sledeću sezonu na radost ljubitelja košarke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 (edited) bezmuda strech cetvorka bez suta...what's there not to like Edited June 15, 2021 by Takeshi_Kovacs 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 2 hours ago, Perkos2 said: Simon će biti sastavni deo ekipe za sledeću sezonu na radost ljubitelja košarke. Pa dokle jbt? Još u CedOlimpiji je bilo očigledno da je on bivši igrač, Tomić je bio u pravu što ga nije hteo. Stvarno bi trebalo dostojanstveno da se povuče a ne da ispada smešan bez potrebe. Obezbedio se u Zenitu, ova crkavica što bi uzeo sledeće sezone neće mu promeniti život. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 3 hours ago, AgroLaki said: Simonovic senior sa skracenom minutazom i pristojnom platom pod Radonjinim upravljanjem, da li biste bili za ili protiv? Mučki provokatoru!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 15, 2021 Author Share Posted June 15, 2021 Preporuka za šlemove ... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Cvetkovic? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 16 hours ago, Laki21 said: Meni se Simonović Jr sviđa daleko više od Petruševa. Recimo finalna serija bi zavrsila 2-0 za nas i prosecno plus 30 da nije bilo Simonovica. Sa druge strane Petrusev nije preterano uticao na ishod. Tako da...da, mozda ce Petrusev biti bolji nekad, nadam se jer je nas, ali sad je Simonovic izdominirao i to ne sa svoje pozicije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 15, 2021 Share Posted June 15, 2021 Na TVu se ne stiče dovoljno dobar utisak koliko je momak čvrst u kontaktu no kada ga gledaš uživo. To mi je bilo najupečatljivije što se čitave njegove partije tiče. Sada kapiram odakle mu i toliko skokova, jako je zajeban što se zauzimanja pozicije tiče, teško ga je i pomeriti a sam se odlično pozicionira. Rekao bih da Radonja prvo što gleda kod unutrašnjih igrača je baš ovo. Mislim da je Simonović Jr daleko daleko više njegov cup of tea nego Petrušev. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts