Bode Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1528574/Emanuel-Teri-potpisao-ugovor-sa-Sakramentom.html Malo lepih vesti.Uvek pozitivan osecaj kad neko od bivsih igraca ostvari nesto, posebo na visem nivou.Srecno u nastavku sezone, gde god igrao👍 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veteran Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 Zamena za Reatha na poziciji - "previše atletičan i previše dobar šuter sa distance da bi Radonja znao šta če samnom" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 Okafor dobio opet otkaz u NBA. Nisam siguran da mu se dolazi u Evropu, ali bi bio brutalno pojacanje kad bismo ga doveli nekako. Ko je ovaj sto Radonja ne bi znao sa njim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 9, 2021 Share Posted September 9, 2021 Petr Cornelie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 6 hours ago, Profesor said: Ja jedva dodjoh do 4.7M i to sa ozbiljnim pumpanjem od jedno 20% gore. Gde gresim? verovatno grešiš u tome što svoju odokativnu metodu pretpostavke doživljavaš kao preciznu i nadasve validnu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Sto mu gromova, ponovo o budzetu kluba. Jeste da mi (u smislu gradjani Srbije) sve to finansiramo, ali posto ne postoji mehanizam niti da otkrijemo niti da proverimo tacnost bilo kakvih finansijskih informacija, stvarno je deplasirano trositi vreme i reci na tu temu. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hogar Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 6 hours ago, Profesor said: 5.4M na plate igraca i strucnog staba? Volters 400 Ivanovic 400 Holins 500 Uskok 100 Laza 200 Dobri 300 Deda 200 Lazarevic 100 Kalina 800 Vajt 400 Mitar 200 Kuz 150 Centar 500 Trener 500 Ja jedva dodjoh do 4.7M i to sa ozbiljnim pumpanjem od jedno 20% gore. Gde gresim? Pod prvi tim spadaju i trener, stručni štab, doktori, maseri,ekonom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 6 hours ago, L' Imperatore said: Zamena za Reatha na poziciji - "previše atletičan i previše dobar šuter sa distance da bi Radonja znao šta če samnom" I previše krilni centar ako mene pitaš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 1 hour ago, Horium said: Sto mu gromova, ponovo o budzetu kluba. Jeste da mi (u smislu gradjani Srbije) sve to finansiramo, ali posto ne postoji mehanizam niti da otkrijemo niti da proverimo tacnost bilo kakvih finansijskih informacija, stvarno je deplasirano trositi vreme i reci na tu temu. Pokusavamo da dokazemo da Partizan ima neopravdano vise novca, a oni pokusavaju da dokazu da mi imamo vise, neopravdano, jer smo OPRAVDANO i jedni i drugi svesni da ni jedan ni drugi klub taj novac nije zaradio vec mu je dat, jer smo navikli na nepravde i neravnopravnost svakodnevno pa nam je definicija postenja jedino ako si golja ili u prevodu moralni pobednik. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 7 hours ago, Profesor said: 5.4M na plate igraca i strucnog staba? Volters 400 Ivanovic 400 Holins 500 Uskok 100 Laza 200 Dobri 300 Deda 200 Lazarevic 100 Kalina 800 Vajt 400 Mitar 200 Kuz 150 Centar 500 Trener 500 Ja jedva dodjoh do 4.7M i to sa ozbiljnim pumpanjem od jedno 20% gore. Gde gresim? Hiljadu mu gromova i cd romova, dje ti Simon? Kostace nas ko Svetog Petra kajgana, sreca pa su tu Ivanovic i Kalina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prasac Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Stanarina na mesecnom nivou za Arona Vajta je 5000eur U BW residence. Verujem da on i klub to po pola placaju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Kapne malo i od Nordeusa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 8 hours ago, L' Imperatore said: Petr Cornelie Kakav je ovaj, je li ga ko gledao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 1 minute ago, Laki21 said: Kakav je ovaj, je li ga ko gledao? Krilni centar, nema kilazu ali ima atleticizam. Visok 211cm... Mozda moze da igra i centra u Evropi. Odlican igrac. Cak ga po tviterima i povezuju sa nama, ne znam koliko ozbiljno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 (edited) Ne znam da li je neko vec postavio. Edited September 10, 2021 by VISOKOLETAC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 12 minutes ago, Laki21 said: Kakav je ovaj, je li ga ko gledao? Ja, sad na hajlajcu, stekoh utisak da je top(kao Mrkela kad dovodi pojacanja) 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 11 minutes ago, Hugo Punch said: Krilni centar, nema kilazu ali ima atleticizam. Visok 211cm... Mozda moze da igra i centra u Evropi. Odlican igrac. Cak ga po tviterima i povezuju sa nama, ne znam koliko ozbiljno. On bese bio u Francuskom timu na OI? 25 godina, Ortez najveci klub do sada, ne deluje bas kao prospekt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 2 minutes ago, Gudura said: On bese bio u Francuskom timu na OI? 25 godina, Ortez najveci klub do sada, ne deluje bas kao prospekt? Da, taj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip83 Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Voleo bih da dođe taj Cornelie samo zato što ga nikad video nisam 😀 Imam osećaj da sve ostale na rosteru znam maltene lično, ovih par novih su nam isto dobro poznati kroz ABA/EL 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Pa dobro ako su mu glavne odlike atleticizam i šut onda se uklapa u koncepciju tima i kompatibilan je sa Kuzmićem. Centar sa dobrim šutem bi otvorio novu dimenziju u napadu, pik sa četvorkom, otvorio bi se reket za ulaz bekova, zidanje što Kalinić i Mitrović rade odlično. Nikad ga nisam gledao ali se nadam da je inteligentan igrač koji bi brzo pohvatao timske kretnje u odbrani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Ma neka dodje, ionako smo navikli na doselekciju...Samardzijski, Stimac, Teri, Deon Tompson... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 1 hour ago, prasac said: Stanarina na mesecnom nivou za Arona Vajta je 5000eur U BW residence. Verujem da on i klub to po pola placaju. Za te pare bolje da su mu kupili stan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Just now, Hugo Punch said: Za te pare bolje da su mu kupili stan. Neki od 29 m2 u Bataji. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 4 minutes ago, Crni said: Neki od 29 m2 u Bataji. Ne, nego neki veci, u startu ce da kosta vise, ali kad igrac ode, klubu ostaje stan koji ce da koristi drugi stranac. Jebo ja stanarinu od 5000 evra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts