Jump to content

Recommended Posts

Posted
52 minutes ago, Crni said:

Dzoni-beo

Mitar-beo

Kuz-beo

Dobric-beo

Uskok-beo

Laza-beo

Cirbes-beo

Kalina-beo

Vajt-beo

Radonja-beo

Volters-beo

Deda-beo

Simon-beo

Lazarevic-beo

Holins-beo(u gipsu kad je ceo)

znači na belom smo putu do konačnog uspeha 😁

Posted (edited)

Bas sam zadovoljan ovim mecom i kako se koristi Lazarevic i da od njega mozemo ocekivati neku distribuciju. Dzoni je poceo sa Dejom i ovaj ce mu doneti mnogo toga, mozda i neki bolji EL klub. Holins me brine jer je uzeo 17 suteva, sto je puno puno je...al fali tu jos Kobra, Monro i Nejt i bice ovo poslastica.

Mega uvek naspanovana a mi brojimo pobede. Sledi Kluz koji ima dobar tim i otprilike cemo videti tu gde smo....

Edited by Devil In My Pants
Posted
2 minutes ago, Devil In My Pants said:

Bas sam zadovoljan ovim mecom i kako se koristi Lazarevic i da od njega mozemo ocekivati neku distribuciju. Dzoni je poceo sa Dejom i ovaj ce mu doneti mnogo toga, mozda i neki bolji EL klub. Holins me brine jer je uzeo 17 suteva, sto je puno puno je...al fali tu jos Kobra, Monro i Nejt i bice ovo poslastica.

Mega uvek naspanovana a mi brojimo pobede. Sledi Kluz koji ima dobar tim i otprilike cemo videti tu gde smo....

A neka jaca utakmica kad ce biti?

Posted
1 minute ago, Crni said:

Sve  su ovo jake utakmice. Ako poznajes rad DR, znas da protivnici postepeno postaju sve jaci, da bi bili tip top na pocetku sezone. Crni, ocekujem te na prvom mecu u Pioniru i da odam cast treneru za prethodnu sezonu!!

Posted
3 minutes ago, Devil In My Pants said:

Sve  su ovo jake utakmice. Ako poznajes rad DR, znas da protivnici postepeno postaju sve jaci, da bi bili tip top na pocetku sezone. Crni, ocekujem te na prvom mecu u Pioniru i da odam cast treneru za prethodnu sezonu!!

Boze zdravlja🍀

• Love 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Crni said:

11 i 12. je turnir u Minhenu 

CZ, PAO, Virtus, Bajern

Edited by Hogar
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, Hogar said:

11 i 12. je turnir u Minhenu 

CZ, PAO, Virtus, Bajern

Cirbes izdominira i Radonja nema kud 🙂

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
53 minutes ago, Martin Mystere said:

Sa Jovićem na terenu Mega imala +21

Nešto mi čudna ova statistika. 

Kalinić igrao skoro 31 minut, a sa njim smo imali minus 14, uz njegov index 18. Kako smo onda bez njega uspeli da imamo +19 za ostalih 9 minuta? 

S druge strane, Lazarević +16 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Nešto mi čudna ova statistika. 

Kalinić igrao skoro 31 minut, a sa njim smo imali minus 14, uz njegov index 18. Kako smo onda bez njega uspeli da imamo +19 za ostalih 9 minuta? 

S druge strane, Lazarević +16 

+- statistika je bas bezveze.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...