Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Hugo Punch said:

Kao što je blic prvi objavio...:default_coffee:

Burazeru za to se znalo i Covic je rekao na skupstini da nece ostati da ne ponavljam razloge po stpti put,a sad kad je sta Bljuc objavio iskrwno me boli uvo.

Posted
1 hour ago, Kankkunen said:

E da, izašao raspored takmičenja za EL a niko ni slova da napiše ... može i na tu temu da se opljune :classic_biggrin:

Opet startujemo u gostima i opet Feneru. Seca li se iko kada smo prvo kolo igrali kod kuce? Vucicu pederu.

• Like 1
Posted
42 minutes ago, Manu said:

Opet startujemo u gostima i opet Feneru. Seca li se iko kada smo prvo kolo igrali kod kuce? Vucicu pederu.

I opet Fenerbahce gostuje u Beogradu na Badnji dan.

Posted
1 hour ago, Ulicni basketas said:

Dobro, odavno smo znali da ide kod Trinkija. Ko sledeći ide?

Od igraca niko vise, sto se ne bi moglo reci za neke druge ljude iz kluba/  To bi bilo to od igrackog kadra i raskida ugovora za ovu sezonu.
Noko svakako nije nas igrac tako da se ceka ili potpis ili good luck in the future.

• Like 5
Posted
9 minutes ago, Šarac said:

Od igraca niko vise, sto se ne bi moglo reci za neke druge ljude iz kluba/  To bi bilo to od igrackog kadra i raskida ugovora za ovu sezonu.
Noko svakako nije nas igrac tako da se ceka ili potpis ili good luck in the future.

Hoce biti pojacanja iz SNS-a? 

• Tuzno 2
Posted
1 minute ago, Abizolirni said:

tema da se preimenuje ..."iz Zvezde, nego sta ce". 😝

Polako sa te doskočice, spremi ti neki šlem, nek se nađe ... :classic_smile:

• Like 3
  • Love 1
  • WOW 2
Posted

Ja sam ga pominjao kao dobro rešenje za nas. Mada sam video nešto da mu je Alba najbliža, pa mi nije bilo jasno da li je moguće da su i oni atraktivniji od nas. Nadam se da nije loša šala...mislim da bi nam legao.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Posted
51 minutes ago, Kankkunen said:

Polako sa te doskočice, spremi ti neki šlem, nek se nađe ... :classic_smile:

iz tvojih usta u Bozije usi, iako mislim da bi nam realno trebalo makar 3 sljema da izdrzimo ovo. 

Posted
1 hour ago, Šarac said:

Ide u Budućnost 🙄... 

Posted

Mene i dalje impresioniraju ljudi koji misle da Nesha Ilic vise sns od Nebojshe iz Zeleznika.

Ovo je politicka igra sa kojom je Nebojsha od Zeleznika odavno upoznat.

Klasicno botovanje i smaranje od Nebojshe sa svojim satelitima. Imacemo dobar i konkurentan tim za borbu za F8...

• Like 2
  • Ha-ha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...