Don Dusko Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Kakav odgovor komsijama. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 6 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Čović troluje... 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 hour ago, kokodakalo said: Ovde su iznosili tvrdnje da je Cooper ustvari Tegi, ali mislim da se juce razotkrio i da je on ustvari Vulin licno. I on tvrdi da je finansijski pomogla dijaspora, tj. tetka iz Kanade. Ubedjen sam da taj lik ne postoji u stvarnosti. On je kao onaj robot sto u crtaću jurca Duska Dugouska. Vremenom zariba, udje neki virus u njega. Sklone ga, podmazu i eto ga opet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Bolja pojacanja smo imali kad nas je vodio Uvalin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Lazarević je tu da Pantera stavi u mali dzep 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Lazarevicu sve najbolje kod nas, ima svoje limite ali je veliki borac i radnik. Ne trebamo svoje frustracije zbog tudje kinte i pojacanja prosipati po liku koji ce biti na kraju klupe ili na tribinama i koji je nase dete. 26 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Quote KK Crvena zvezda kao jedini predstavnik Srbije u Evroligi i osvajač triple krune, nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku u skladu sa svojim realnim finansijskim mogućnostima, bez milionskih i rekordnih transfera, sa jasnim planom kako da na što bolji način reprezentuje srpsku košarku u najjačem evropskom takmičenju Evroligi. 😄 9 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 svako onako kako je u mogucnosti, dobrodoslica Stefanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 da bude pola od kaline, bice dosta. i onako ce biti neki 12. igrac, tu je da napreduje, da kida odbranu i da krvari kolena. radonjin tip, ovo je sigurno njegov izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 3, 2021 Author Share Posted July 3, 2021 Ne piše kolko para, bonusi, klauzule ... ništa. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 minute ago, Kankkunen said: Ne piše kolko para, bonusi, klauzule ... ništa. pa 3 miliona plus jos 3 ako osvoji bilo sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 minute ago, ИEsA IlIC said: da bude pola od kaline, bice dosta. i onako ce biti neki 12. igrac, tu je da napreduje, da kida odbranu i da krvari kolena. radonjin tip, ovo je sigurno njegov izbor. To da l ce biti 12 ili 13 ili mozda prvi bek ce u mnogo tome da se zna u narednih desetak dana.Ako nam ne iskrsne neki sponzor sve je moguce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Sto se mene tice, ko god bude igrao za CZ dogodine, imace nikad vecu podrsku. Samo mi je bitno da daje svoj maksimum. Uz CZ sam bio i kad su nam igrali razni kosarkaski bogalji, kad bi nam i Lazarevic i Luka Mitrovic bili pojacanja i po. Nema nikakve predaje unapred, treba stvoriti sto vece zajednistvo i koheziju izmedju navijaca i ekipe ( e, to je car sporta! ), mnogo su nas razmazile ove godine 25 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Dete je dobar igrač, dete je pouzdan igrač. Draži mi je Lazarević nego milionsko SNS pojačanje. 8 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 8 minutes ago, Sector said: 😄 Covic bas voli da meri patku kao Cooper ovde. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Sto se mene tice, ko god bude igrao za CZ dogodine, imace nikad vecu podrsku. Samo mi je bitno da daje svoj maksimum. Uz CZ sam bio i kad su nam igrali razni kosarkaski bogalji, kad bi nam i Lazarevic i Luka Mitrovic bili pojacanja i po. Nema nikakve predaje unapred, treba stvoriti sto vece zajednistvo i koheziju izmedju navijaca i ekipe ( e, to je car sporta! ), mnogo su nas razmazile ove godine Ne buraz msm da se nismo razmazili bar vecina nije i realna je sto se tice imena i pojacanja,sad ovi sto misle da mi mozemo da dovodimo igrace i placamo milionima jbg.A mi vec godinama tj nzm, nikada nismo ni imali novca da dovedemo velika EL imena sem ako nisu debelo ispod cene ili u padu ili na kraju karijere pa da ih dizemo.Tako da i nema razloga da se nesto razmazimo isl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 34 minutes ago, Sprivel said: sto bi reko tito: jel ja pisem klingonski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 2 minutes ago, K.Dot said: Dete je dobar igrač, dete je pouzdan igrač. Draži mi je Lazarević nego milionsko SNS pojačanje. Iskreno pojacanje na nivou transfera blama. Nemo' da se zajebavamo. U ovu rupu nas je Covic uvalio. Mislim, posto smo dekintos deaktiviran Filipa iz penzije. Ma bre mrs u picku materinu egoisticna pojavo Covicu Nebojsa. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Evo da se i ja malo osvrnem na trenutnu situaciju. Sta god da se desilo sa finansijama, mi cemo imati jako konkurentan sastav. Fali jedan plej(koji je jako bitan), a za dve dvojke sa dobrom prackom ne bi trebalo da je neki problem. Komsije ce imati dobar i jako dobro uigran tim, ali zapamtite da sam rekao da se niko nece naigrati protiv nas. Poradjace koseve. Zato mislim da je Lazarevic odlicno pojacanje, jer je uzasno jak i moze da igra odbranu od 1 do 5, a popravio je sut za 3 i slobodna bacanja. Ako ostane Noko bice zanimljivo. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 ono sto se kaze…nicim izazvan optimizam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 2 minutes ago, suptil said: Iskreno pojacanje na nivou transfera blama. Nemo' da se zajebavamo. U ovu rupu nas je Covic uvalio. Mislim, posto smo dekintos deaktiviran Filipa iz penzije. Ma bre mrs u picku materinu egoisticna pojavo Covicu Nebojsa. Zašto blam? Zar nismo svake godine ubacivali našu decu u tim? Lazarević je mudonja, ako uspemo od njega da napravimo poboljšanu verziju kapitena, mirni smo narednih par godina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Nebojsa kvalitetno troluje, makar to nije isparilo 😂😂😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) 8 minutes ago, K.Dot said: Zašto blam? Zar nismo svake godine ubacivali našu decu u tim? Lazarević je mudonja, ako uspemo od njega da napravimo poboljšanu verziju kapitena, mirni smo narednih par godina. Dovedes klub u situciju da logisticki ne zasluzuje EL status, poltroni iz uprave izglasaju zavrsni izvestaj ladno, i dalje prica sve po starom. Da se razumemo klinac nista nije kriv dobrodosao ali, aliali.... Odgovornosti nigde. Zar treba da ispadnemo iz El da bi se progovorilo i naglas razmisljalo? Jeste svake godine imamo po jednog top prospekta od Simanica preko Radanova .... Prica za malu decu. Edited July 3, 2021 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 3, 2021 Author Share Posted July 3, 2021 Naše je dete, ima da ga ljuljamo ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts