Popular Post n4l1m Posted June 6, 2021 Popular Post Share Posted June 6, 2021 bem te sirotinjo, para samo za dva stranca ☕ 15 7 1 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 6, 2021 Author Share Posted June 6, 2021 @n4l1m e tako se to radi ... 5 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Odokativno, 6 miliona samo za plate. 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 7 minutes ago, n4l1m said: bem te sirotinjo, para samo za dva stranca ☕ Tanko Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 15 minutes ago, harmonajzer said: Odokativno, 6 miliona samo za plate. 😃 Mesecno? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 (edited) Birgander, kakvo li je ovo mlado Svedsko drvo za poziciju drugog treceg centra na visegodisnji ugovor? Cini mi se da bi se moglo fino obraditi. Edited June 6, 2021 by Princeton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 (edited) 1 hour ago, Nate said: ja bas hteo da pitam otkud papapetrou u kombinaciji. odlican igrac, ali cisto sumnjam da nam je realan u bilo kojoj kombinaciji. ja ne bih imao nista protiv nedare. nije cluch igrac, nije neki poseban takmicar, ali kapiram da bi u zvezdi ipak igrao sa delicem srca vise. kod nas bi opet juri alfonso ford trofej. kad bi ponovio individualnu sezonu koju je imao ove godine, a da mi budemo timski malo bolji od panate bio bih prezadovoljan. naravno da je ovaj tim sa NWG-om potpuno druga dimenzija. cobbsa ne bih voleo, korektan igrac, ali ne donosi nikakav ekstra kvalitet. Mclean je mator, imao je dobru sezonu, ali u nemackoj ligi. vec par sezona ne igra ozbiljna takmicenja. kalina ima jos jednu sezonu ugovra? Ma koji Kalina...njega merka Real...to nije opcija ni u snu. Sem kad bi bas pravili tim za velika dela sa nekim jakim budzetom, ovako bas nerealno. Ima ponude vrv Reala, Valensije...nije dzaba da Dubljevic ne ide nigde...prelepi gradovi, drzave.. 🙂 Mi na ovu drvenu gradju treba da trazimo carobnjaka ala Vilijams...po meni najbolji stranac i da mu se svi zahvale na karijerama iz te sezone...samo kako naci takvog pakera i ludaka...sa velikim talentom a manjkom radne etike..to nama treba, odlican paker..al to se nece desiti.. Edited June 6, 2021 by Devil In My Pants Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Jović, Kobs i Jaramaz nisu opcije...ali utoliko gore za stvarnost ako se ne uklapa u ciganjsku kalkulaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 1 hour ago, Kosjan Willavić said: Smailagic? Moze Smajli ali uz neku iskusnu EL cetvorku...Eto npr. Moerman je slobodan igrac 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Bas me zanima koliko ce vam trebati da priznate da su Nnoko i Stimara savrsen par. 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 4 hours ago, n4l1m said: bem te sirotinjo, para samo za dva stranca ☕ Dakle, da vidimo sta imamo: Ispusena mustikla: komada 3 Karijera u silaznoj putanji: komada 5 Krava muzara: komada 3 Drvo: komada 1 Samo ume da pripali sa distance: komada 1 Kamenjar: komada 1 Macka u dzaku: komada 1 Nema poene u rukama: komada 2 Spori centar: komada 2 Sedece na klupi, bolje da se kali u FMPu: komada 2 I ovaj trener bez roaming-a... Nista to ne valja. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 15 hours ago, Princeton said: Birgander, kakvo li je ovo mlado Svedsko drvo za poziciju drugog treceg centra na visegodisnji ugovor? Cini mi se da bi se moglo fino obraditi. Ne izgleda lose mada se meni vise dopada Balcerowski od te mlade garde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 17 hours ago, n4l1m said: bem te sirotinjo, para samo za dva stranca ☕ Titova grafika dobija gifove Dva invalida, dve ispušene muštikle, jedan klinac koji je za FMP, dva kamenjara, jedan privatnik, jedno drvo. Toeto. Uzimamo EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 4 minutes ago, NMX said: Dva invalida, dve ispušene muštikle, jedan klinac koji je za FMP, dva kamenjara, jedan privatnik, jedno drvo. Toeto. Uzimamo EL. Prepisujes 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 3 minutes ago, Kooineeperk said: Prepisujes 😛 Sad sam video hahahahhahahahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Eurohoops je fino sastavio liste od po 10 slobodnih agenata u EL p osvakoj poziciji. Prilicno zanimljiva imena su u opticaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Ništa dok ne sastave listu bivših KKCZ igrača. To mu probiramo. 3 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 7, 2021 Author Share Posted June 7, 2021 8 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Eurohoops je fino sastavio liste od po 10 slobodnih agenata u EL p osvakoj poziciji. Prilicno zanimljiva imena su u opticaju. Nema tu ništa za nas, mi treba da kupujemo u malim prodavnicama po predgrađu ... Potraži me u predgrađu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 (edited) 13 minutes ago, Sector said: Ništa dok ne sastave listu bivših KKCZ igrača. To mu probiramo. Lorenzo Braun, Panter, Beron,Kc Rivers, Guduric, Bjelica, Nedovic, Kalinic. Zanimljiva imena. 😀 Edited June 7, 2021 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 7, 2021 Author Share Posted June 7, 2021 Quote Olympiacos BC Piraeus is interested in Corey Walden. There have been no substantive negotiations yet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Je li ugovor sa Volden na 2 ili 1+1 player option? Tj, da li bi mogla neka kinta za njega da se dobije ako ga Olimpiakos stvarno želi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Kuridža će, najverovatnije, u Ciboni ugrati sledeće sezone. Ima ponudu od njih, mi mu nećemo ponuditi novi ugovor. Jedino ako se neki drugi tim javi sa boljom ponudom što je malo verovatno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Taman prava mera. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 (edited) 56 minutes ago, Knipex said: Kuridža će, najverovatnije, u Ciboni ugrati sledeće sezone. i kad se sretnemo u ABBA ... Luki mokra ledja još u svlačionici. Edited June 7, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 7, 2021 Share Posted June 7, 2021 Ono sto videh po tviterima kod nekih insajdera, na listi su Steph, Monro i Derik Vilijams. Sta znam. Ja generalno uopste nemam neke zelje ili euforiju oko prelaznog roka, vise sam fokusiran ka tome da budemo sto bolji u EL. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts