wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Iga i BMS dobile mec dubla i usle u SF, kao i Krajcikova i Siniakova (ali ne igraju jedne protiv drugih). Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 45 minutes ago, NMX said: Međedović se polako odjavljuje. Kakva šteta za TB u prvom setu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Ribakina opet od 40-0 uzima dva poena, ali onda ne vraca servis u teren. Mirise mi da ce Ruskinja dobiti sada. Edited June 8, 2021 by Milutinov Tata Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Jesu li ono Kuznjecova i Skjavone igrale jedan beskrajan meč na AO onomad? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Sjajan mec, bas mi zao Ribakine. Ukupno cak 90 direktnih poena. I posle kazu ne valja WTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Uvek mi je žao kad neka pobedi Serenu i ne ode do kraja, kao i za autsajdere kad pobede Big3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Sta mislis, koliko teniserki je dobilo Serenu i otislo do kraja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) 18 minutes ago, Milutinov Tata said: Sta mislis, koliko teniserki je dobilo Serenu i otislo do kraja? Taman sam htela da pitam postoji li neka njena kletva kao ona Rafina Osaka i Enan su mi očigledni odgovori, a inače ako ne računamo finala izmešali su mi se rezultati na svim slemovima. Pretpostavljam da Bartoli nije osvojila W one godine kad je dobila Serenu? Edit: kako sam zaboravila Venus Edited June 8, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) kuza i skjavone su 2011 igrale 4 h i 44 min. dobila italijanka sa 64/ 16 / 16 14 Edited June 8, 2021 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Nema druge, ja cu do kraja navijati za Pavljucenkovu, ona je cesto bila u senci sem u nekom periodu pre mozda desetak godina kada je cini mi se bila nadomak top 10 (secam se samo da je imala puno uspeha protiv Jelene, ali je zato Ana za nju bila streptomicin). Ovo joj je trenutak (sto tata kaze) da posto je probila barijeru zvanu cetvrtfinale slema, konacno ode do kraja. Edited June 8, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Zverev ne igra nista specijalno, cak je i brejknut duplom servis greskom, ali ovaj Fokina je teski couker. Zverev ni sam ne zna kako vodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Da, moglo bi se reći... da nije proveo skoro 5h na terenu više od lančić Zverka. Meni Zverev couker... Edited June 8, 2021 by Ciomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Zverev lagano resava Fokinu, po ocekivanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Poenta, svaka čast Fokini za sve što je priredio na ovom turniru uključujići 1. set sa Zverom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Zvereva vise nema ko da izbaci pre zavrsnica na GS, vec se odomacio tu poslednje 2 sezone. Samo je Siner na proslom RG uspeo da ga izbaci pre 1/4 finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Zvereva ako stručni tim, familija budu obuzdali u vezi strasti doguraće daleko. Voli Vadžajnu više nego lebac što mu ovaj tenis donosi. E onda će moći da se približi fanaticima u predanosti Rafi, Nolu, Fedexu. Pre bih rekao da će Fokina dalje dogurati u karijeri. Ustvari ovoj trojici će retko ko moći da se približi pa minimum deceniju još. Edited June 8, 2021 by Ciomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Fokina je doslovno pociscen u drugom i trecem setu. Nece biti nimalo lako kome god da prodje od Cicipas/Medvedev 28 minutes ago, Ciomi said: Poenta, svaka čast Fokini za sve što je priredio na ovom turniru uključujići 1. set sa Zverom. Pa ne znam, nema 40 godina, kao Federer, moze valjda da uzme vise od 6 gemova u mecu. Edited June 8, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Napisao već na topicu kladionica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 I posle kazu ne zasluzuju Ribakina i Badosa iste pare kao Fokina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 2 minutes ago, Ciomi said: Napisao već na topicu kladionica... Onda je dosao nespreman na turnir, decko treba da puca od snage i brzine oporavka. Skoro je napunio 22. godine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciomi Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 (edited) Pa nije ovo video igrica hahhha... Da li gledaš mečeve temeljno ili samo onako baciš pogled dok te koncetracija služi? Ovo je jedan na jedan sport! Momak je ostvario veliki uspeh na ovom turniru. Hiperbarična komora, verovatno ti se to muva po lobanjici... Edited June 8, 2021 by Ciomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 8, 2021 Share Posted June 8, 2021 Just now, Ciomi said: Pa nije ovo video igrica hahhha... Da li gledaš mečeve temeljno ili samo onako baciš pogled dok te koncetracija služi? Ne gledam, ali znam koliko telo moze ako se fino radi. Rekreativci rade na njivi po ceo dan i onda dodju na kosarku na termin i komotno trce 2/3 sata. Fokina jadan decko, koji je cak i profesionalac, ne moze da se sastavi na ovom mecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts