NMX Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Znaci ko izbaci Nadala na RG nikad ne osvaja… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djordjem Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 1 minute ago, Krava kaze mu said: mislim da niko nije ocekivao na 6-5 da zatvori, uvek neka drama Jedino neko ko je juče počeo da gleda tenis. Kad je napravio brejk ja sam bio u fazonu "dobro je, neće morati da servira da ostane u setu, idemo u tb". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 1 minute ago, Ridji said: Znaci ko izbaci Nadala na RG nikad ne osvaja… Nadalova kletva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Cuveni smec🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) jebote, sta se ovo desava sa njim ......................... ocigledno trenutno ima pad pa igra stalno skracene lopte ................... Edited June 13, 2021 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ma jebao te tvoj budjavi smeč vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) Veci mentalni patuljak medju ovom klasom igraca nije postojao. Kao sto rekoh, ta sizofrena cepanja su za proucavanje. Edited June 13, 2021 by Losmi17 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Makar je skinuo Rafi slem. Morace na Vimbldonu i USO da se stize. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Fizicki je van meca. Kasni na svaki udarac. Nema snage u udarcima. Izgleda da taj recovery vise nije tako jednostavan kad imas 34 godine. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ritern mu nije tako dobar, baca Cicipasu suvise kratke lopte koje ovaj nemilosrdno napada ................. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Šta igra ovaj čovek... gomila skraćenih lopti kao u prvom setu protiv Rafe, i naravno forhendi u aut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Toliki sampion a da se toliko uspanici i uplaši kad mu u ovakvim mecevima podignu na smeč… Neke traume izgleda ostaju zauvek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Dobro i Cicipas igra, mora se priznati. Morace Djokovic da se digne pre svega fizicki, pa onda sve ostalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 10 minutes ago, Martin Mystere said: Cicipasu ne smeta sunce? smeta ali lakse podnosi. nole jednostavno ne voli vrucinu i smeta mu sunce. da igraju u vecernjem terminu nema sanse da bi ovako izgledao i onako servirao na toj strani. ali ima vremena, bice sve prijatnije. prvi servira, ima vremena za preokret. realno pustaj cicipas leb te jebo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Pa Novak je dobio Nadala zato sto su igrali maltene u nocnim uslovima, ovo danas je tesko przenje na sljaci, a Novaku posebno u ovim godinama mnogo manje to odgovara. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 2 minutes ago, NMX said: Fizicki je van meca. Kasni na svaki udarac. Nema snage u udarcima. Izgleda da taj recovery vise nije tako jednostavan kad imas 34 godine. Možda, ali ipak nakon polufinala Rafa je delovao kao onaj koji se fizički raspada, dok je Nole izgledao kao da može još da igra. Mislim da je više do tih Novakovih "šizofrenih cepanja". I protiv Rafe je u prvom setu milovao lopticu, posle se videlo da i te kako može da je opauči. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 i šta sad...? malo je set fore...? ...kad razmislim, sad bi potpisao da je Nadala pobedio u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 4 minutes ago, Drakaris said: Makar je skinuo Rafi slem. Morace na Vimbldonu i USO da se stize. Nije jos gotovo... Mada i ja tako posmatram stvari, pre dve nedelje sam Rafu smatrao gotovo sigurnim osvajacem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 2 minutes ago, Drakaris said: Pa Novak je dobio Nadala zato sto su igrali maltene u nocnim uslovima, ovo danas je tesko przenje na sljaci, a Novaku posebno u ovim godinama mnogo manje to odgovara. Pa nista, nek izgubi i ovaj, pa ako padne temperatura ajd da krenemo u novi mec gde mora 3-0, tamo oko pola 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 1 minute ago, Kosjan Willavić said: Nije jos gotovo... Mada i ja tako posmatram stvari, pre dve nedelje sam Rafu smatrao gotovo sigurnim osvajacem. ako ode na 2 : 0 bice to jako teska misija ........................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Trenutno Nole deluje kao da prezivlja a na terenu, da mu je tenis u drugom planu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Cestitke grku. Igra svoju igru, sto je dovoljno za ovakvog Novaka. Steta, jos jedan poklonjen slem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 ja trenutno vidim Novaka bez energije, on gubi maltene svaku razmenu ............................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Deluje da je Cicipas dosta bolji na ovoj povrsini,mada nikad ne bih otpisivao Novaka, ne pita se samo on ovde kao sto neki pisu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts