Jump to content

Rubin, Badel & Skenderbeg (vesti iz Regiona)

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • uvrnuto locked this topic
  • Don Juan unlocked this topic
  • 2 weeks later...
Posted

Kakva tragedija u Severnoj Makedoniji, ljudi moji?! :classic_sad:
I kakvo nedostojanstveno držanje funkcionera srpske nacističke stranke. :furious: Sinoć je neki njihov bizgov na X mreži podelio objavu sa natpisom: Ruke su vam garave. :puke: Posle izbrisao post, ali internet pamti sve. Onda Duboko Krlo i danas Hohštapler.

Ako ima Makedonaca među forumašima ili čitaocima foruma, želim da im izjavim izraze najdubljeg saučešća zbog tragedije i izvinjenje za gestove ovih neljudi. Oni nisu mi.

• Like 2
Posted

Nisam znao da postoji ova tema, a tražio sam danas gde se piše o hororu u Makedoniji... A možda je i bolje što nisam našao, ginu ljudi zbog javašluka, nemara i korupcije. Izgiboše mladi, najmlađa žrtva čitam imala 14 godina... Tragedija, tuga, užas, nemam pametnih reči.

• Tuzno 1
Posted

U Turskoj neredi povodom hapšenja gradonačelnika Istanbula. Opozicija kandidovala uhapšenog gradonačelnika za predsednika.

• Like 4
  • 1 month later...
Posted

„Naša borba sa zdravstvenim sistemom UN-a traje već punih 14 godina. Trenutno zdravstveno stanje nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratka Mladića je posljedica pogrešnog liječenja koje je dobio za tretman krvnog pritiska. Davali su mu prejake diuretike, a nedovoljno tečnosti zbog čega su mu otkazali bubrezi. Od tada je neprestano vezan za krevet“, izjavio je Darko Mladić, sin Ratka Mladića, gostujući u Јutarnjem programu RTRS-a.

Darko Mladić je dodao da porodica od jeseni ima informaciju da su mu se inficirale rane od ležanja i da ima upalu kostiju.

– Sad su nam rekli da vide da ima još nekoliko mjeseci života i da više nisu u stanju da ga izliječe. Radimo sve što možemo da ga prebacimo na liječenje u Srbiju ili neku drugu zemlju, ako ga je uopšte sad i moguće izliječiti – rekao je Darko Mladić za RTRS.

o, ne

ratko-mladic-vrs.gif