Jump to content

Rat u Ukrajini

Doc Holiday
Message added by Lobotomija,

Ovim disclaimerom označavamo temu o Ukrajini kao "ozbiljnu". Sve što se od forumaša traži je da joj tako pristupaju. Zabranjeno je:

- Kačenje lažnih informacija.

- Relativizacije.

- Negiranje ukrajinske nacije.

- Izvrtanje činjenica.

- Floodovanje linkovima i tvitovima.

- Zabranjeno je kačenje uznemirujućih fotografija i videa.

Moderacija će zauzeti neutralni stav, što znači da su sva pisanja dozvoljena ako su u skladu sa tačkama iznad. Stavovi moderatora koji učestvuju u diskusijama se smatraju kao "lični" i nemaju veze sa obavljanjem moderatorskog posla. Potrudite se da vesti budu istinite i iz relevantnih izvora. Ako se desi da nešto imate neprovereno, samo naglasite to u postu. Zadržaćemo mogućnost nekih izmena ako bude bilo neophodno.

Moderacija Politike

Recommended Posts

bbc

Nato has said it will enhance its military presence in the Baltic Sea, and Estonia has sent a patrol ship to protect its Estlink1 undersea power cable, after Russia was accused of sabotaging its main power link in the Gulf of Finland.

A ship named as Eagle S is suspected of damaging the Estlink 2 cable and Finnish coast guard crew have boarded the oil tanker and steered it into Finnish waters.

The EU said the Eagle S was part of "Russia's shadow fleet" and the failure of the undersea cable was the "latest in a series of suspected attacks on critical infrastructure".

Estonia's power supply has been dramatically reduced after its 170km (105-mile) Estlink 2 cable was shut down.

In its initial assessment on Thursday, Finland's Fingrid company said repairs to the cable could last until the end of July 2025.

The damage to Estlink 2 is the third incident in little more than a month in the Baltic Sea.

9 hours ago, 033zero330 said:

GfwER3zWIAA0gkD?format=jpg&name=medium

Jebes mi sve, zao mi je ovog nesretnika. Verovatno je bio primoran da ode tamo. Taj nista nije mogao da bira. Nadao sam se da ce preziveti te traziti azil i ziveti kao milijarder u odnosu na ono gde je do sada ziveo. 

Stoka na stocnoj pijaci ima vise prava nego bilo koji nesretnik koji zivi tj prezivljava u severnoj dzamahiriji. 

9 hours ago, 033zero330 said:

GfwER3zWIAA0gkD?format=jpg&name=medium

Jebes mi sve, zao mi je ovog nesretnika. Verovatno je bio primoran da ode tamo. Taj nista nije mogao da bira. Nadao sam se da ce preziveti te traziti azil i ziveti kao milijarder u odnosu na ono gde je do sada ziveo. 

Stoka na stocnoj pijaci ima vise prava nego bilo koji nesretnik koji zivi tj prezivljava u severnoj dzamahiriji. 

• Like 1

Ukrajinski dron upucava russki

Biden administration to announce its final $1.2 billion Ukraine aid package under USAI, Reuters reports

bafkreicv3v6wo53sua6zupbxhbj27xc52opdwj5

Spoiler

Ukraine plans to open over 150 underground schools by fall 2025.

There are currently 79 underground education facilities under active construction, Deputy Education Minister Nadiia Kuzmychova said.

Ukraine sent 500 tons of wheat flour to Syria following the collapse of Bashar al-Assad's regime

The aid is being delivered as part of Grain from Ukraine humanitarian program and World Food Programme, said Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy

Edited by Dragan