Jump to content

Rat u Ukrajini

Doc Holiday
Message added by Lobotomija,

Ovim disclaimerom označavamo temu o Ukrajini kao "ozbiljnu". Sve što se od forumaša traži je da joj tako pristupaju. Zabranjeno je:

- Kačenje lažnih informacija.

- Relativizacije.

- Negiranje ukrajinske nacije.

- Izvrtanje činjenica.

- Floodovanje linkovima i tvitovima.

- Zabranjeno je kačenje uznemirujućih fotografija i videa.

Moderacija će zauzeti neutralni stav, što znači da su sva pisanja dozvoljena ako su u skladu sa tačkama iznad. Stavovi moderatora koji učestvuju u diskusijama se smatraju kao "lični" i nemaju veze sa obavljanjem moderatorskog posla. Potrudite se da vesti budu istinite i iz relevantnih izvora. Ako se desi da nešto imate neprovereno, samo naglasite to u postu. Zadržaćemo mogućnost nekih izmena ako bude bilo neophodno.

Moderacija Politike

Recommended Posts

Ne zamera se Šolcu taj razgovor sa Putinom bez razloga, jer je upravo reč o razgovoru sa osobom nad kojom visi međunarodna poternica, koja je optužena za svakakva zlodela.

Tehnički, postavlja se pitanje ko će i voditi pregovore i potpisati bilo kakav obavezujući dokument, jer je jedan predsednik optuženi zlikovac, a drugom je istekao mandat.

Edited by Nek grmi jako

1 minute ago, Nek grmi jako said:

Ne zamera se Šolcu taj razgovor sa Putinom bez razloga, jer je upravo reč o razgovoru sa osobom nad kojom visi međunarodna poternica, koja je optužena za svakakva zlodela.

Tehnički, postavlja se pitanje ko će i voditi pregovore, jer je jedan predsednik optuženi zlikovac, a drugom je istekao mandat.

A njemu izuzev nekolicine ljudi ovde na forumu, ko zamera taj razgovor? U Nemackoj niko nego se ljudi bune sto

nece da kaze povod i nameru, mada nije ni to vazno, ljudi shvataju da se nije on licno nameracio da razgovara s njim,

a jasno je da neki razgovor mora i da pocne.

Evropa je i inace u onom muskom spolovilu jer je Makron u istoj situaciji kao i Scholz, ili barem slicnoj.

Just now, attolini said:

Ima vise od mesec, skoro dva kako se naslucuju izbori u Ukrajini... Ovih dana to postaje prilicno izvesno. 

U Ukrajini nece brzo biti izbora, shushka se tako kako ti kazes, ali je za sada to sve neizvesno.

2 minutes ago, attolini said:

Ima vise od mesec, skoro dva kako se naslucuju izbori u Ukrajini... Ovih dana to postaje prilicno izvesno. 

ON je mislio na Scholza😁

Ti i ja se zamlacujemo sa ukrajinskim izborima.

Just now, Selina said:

A njemu izuzev nekolicine ljudi ovde na forumu, ko zamera taj razgovor? U Nemackoj niko nego se ljudi bune sto

nece da kaze povod i nameru, mada nije ni to vazno, ljudi shvataju da se nije on licno nameracio da razgovara s njim,

a jasno je da neki razgovor mora i da pocne.

Evropa je i inace u onom muskom spolovilu jer je Makron u istoj situaciji kao i Scholz, ili barem slicnoj.

Pa to i jeste problem sa narativom, jer budući da je Putin zločinac, kako da razgovaraju i pregovaraju sa njim oni koji ga nazivaju zločincem?!

Mene baš briga, za mene on može da bude i crni đavo lično, ali ja ne moram sa njim da pregovaram. A šta će oni? Da sednu da razgovaraju i da se dogovaraju sa Hitlerom, kao da ništa nije bilo?! A on posle da odvrne pipu i da nastavi da ih filuje naftom i gasom, jel da?

Pa da se svi uhvate u kolo kao mali, plavi štrumpfovi...

Okej, ali gde je tu Ukrajina? Što izginuše oni ljudi i što im do neprepoznavanja razvališe i rasparčaše zemlju?

Just now, Nek grmi jako said:

Pa to i jeste problem sa narativom, jer budući da je Putin zločinac, kako da razgovaraju i pregovaraju sa njim oni koji ga nazivaju zločincem?!

Mene baš briga, za mene on može da bude i crni đavo lično, ali ja ne moram sa njim da pregovaram. A šta će oni? Da sednu da razgovaraju i da se dogovaraju sa Hitlerom, kao da ništa nije bilo?! A on posle da odvrne pipu i da nastavi da ih filuje naftom i gasom, jel da?

Pa da se svi uhvate u kolo kao mali, plavi štrumpfovi...

Okej, ali gde je tu Ukrajina? Što izginuše oni ljudi i što im do neprepoznavanja razvališe i rasparčaše zemlju?

Tako je bilo i bice od kako je svijeta i vijeka. I tacno, bas to privreda ocekuje.

• Thanks 1

3 minutes ago, Selina said:

U Ukrajini nece brzo biti izbora, shushka se tako kako ti kazes, ali je za sada to sve neizvesno.

ON je mislio na Scholza😁

Ti i ja se zamlacujemo sa ukrajinskim izborima.

Naravno da moze biti da ja gresim, i ne bi bilo prvi put. Ipak ostajem pri tome da ce tamo biti izbora. Pratim uglavnom ukrajinsku politicku i drustvenu dinamiku, i mnogo toga govori u prilog tome. 

Izvini, KO govori o Solzu , nisam te razumeo. 

8 minutes ago, Selina said:

Tako je bilo i bice od kako je svijeta i vijeka. I tacno, bas to privreda ocekuje.

Sumnjam da ce se ruski gas i nafta pojaviti u Nemackoj u dogledno vreme, cak i po zavrsteku rata. Iako to nema veze sa ekonomijom. 

Ali ti to vec znas, jer ste se u paji i nasli zbog  toga sto su o ekonomskim pitanjima odlucivali politicari.. 

Edited by attolini

8 minutes ago, attolini said:

Naravno da moze biti da ja gresim, i ne bi bilo prvi put. Ipak ostajem pri tome da ce tamo biti izbora. Pratim uglavnom ukrajinsku politicku i drustvenu dinamiku, i mnogo toga govori u prilog tome. 

Izvini, KO govori o Solzu , nisam te razumeo. 

NIsmo se razumeli oko Scholza ( ono , ja u klin ti u plocu, nema veze), a u Ukrajini ce definitivno vrlo brzo biti izbora

pa cemo imati predsednika koji jel zasluzan♥️