Jump to content

Message added by Lobotomija,

Ovim disclaimerom označavamo temu o Ukrajini kao "ozbiljnu". Sve što se od forumaša traži je da joj tako pristupaju. Zabranjeno je:

- Kačenje lažnih informacija.

- Relativizacije.

- Negiranje ukrajinske nacije.

- Izvrtanje činjenica.

- Floodovanje linkovima i tvitovima.

- Zabranjeno je kačenje uznemirujućih fotografija i videa.

Moderacija će zauzeti neutralni stav, što znači da su sva pisanja dozvoljena ako su u skladu sa tačkama iznad. Stavovi moderatora koji učestvuju u diskusijama se smatraju kao "lični" i nemaju veze sa obavljanjem moderatorskog posla. Potrudite se da vesti budu istinite i iz relevantnih izvora. Ako se desi da nešto imate neprovereno, samo naglasite to u postu. Zadržaćemo mogućnost nekih izmena ako bude bilo neophodno.

Moderacija Politike

Recommended Posts

Posted
  On 3/3/2022 at 9:19 PM, mmajstor said:
Ja natocio malo pre, malo pojacana guzva ali nista dramaticno. Za sad. Samo nisam siguran da se ovo ne bi desilo i da nije bilo rata. Cene su i pre toga pocele da divljaju i pre toga je zamrznuta cena goriva. A znamo sta to znaci...

Jedino ako je cela ta prica namerno bila uvod u rat u sta ozbiljno razmisljam da je tacno, jer sam se sve vreme cudio odakle bre sad ovo nelogicno povecanje cena energenata i jos otvorio posebnu temu o tome.... 
Cena je zamrznuta samo za bmb95 i evro dizel. Bmb100 i ovi "bolji" dizeli su na slobodnom režimu cena.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Posted
  On 3/3/2022 at 10:43 PM, Sreten Žujkić, penzioner said:

Mali off, da znas da sad bas meracim ali u bukvalnom smislu te reci, slusam Safeta Isovica i divnu pesmu "Kad sretnes Hanku"... Zivot mora da ide dalje, ljubav mora da pobedi 😘

...

E Jbg @DJ_Vasa, ja sam onomad pare indeed ulozio u dobar bajs. Ali, avaj, u pitanju je - sobni 😞 Ko je znao da ce kriza, da cu morati da brinem zbog goriva i da cu se ionako daviti u magiji belog brasna? Inace mi "prirodni" bajs ne bi mnogo pomogao, na posao ne mogu tako, a po gradu kad je blize (na 50 metara od kuce) idem nogama, a dalje (51 metar i vise) kolima.

Expand  

ja ovu slusam, nekako mi prikladna:classic_biggrin:

• Love 1
Posted
  On 3/3/2022 at 10:43 PM, Sreten Žujkić, penzioner said:

E Jbg @DJ_Vasa, ja sam onomad pare indeed ulozio u dobar bajs. Ali, avaj, u pitanju je - sobni 😞 Ko je znao da ce kriza, da cu morati da brinem zbog goriva i da cu se ionako daviti u magiji belog brasna? Inace mi "prirodni" bajs ne bi mnogo pomogao, na posao ne mogu tako, a po gradu kad je blize (na 50 metara od kuce) idem nogama, a dalje (51 metar i vise) kolima.

Expand  

Au bre, rasipniče jedan :classic_laugh:

Bolje prodaj taj sobni i uzmi pravi. Em te vozi dalje od sobnog, em se može napraviti i neka tura. Kad je lepo vreme, supruga i ja bez problema odradimo 50 km, a kada je manje posla, može da se odradi i lep izlet do Bojčinske šume ili Avale.

• Love 1
Posted
  On 3/3/2022 at 10:41 PM, Cyrus Smith said:

Expand  

Plasi nivo gluposti i povrsnosti u danasnjem svetu, nije vise u pitanju lobotomirani plebs vec stupidnost onih koji donose odluke, treba samo pogledati objasnjenje koje je Kamala Harris dala o ratu u Ukrajini. Da su takvi poput nje, izlapotine Bajdena, botoksiranog jahaca medveda i njegovih kolekcionara jahti, nekretnina i fudbalskih klubova bili na ovim pozicijama za vreme hladnog rata, za vreme kubanske krize, mi verovatno danas ne bi ni postojali. 

• Like 12
Posted (edited)
  On 3/3/2022 at 10:46 PM, shonke said:

Cena je zamrznuta samo za bmb95 i evro dizel. Bmb100 i ovi "bolji" dizeli su na slobodnom režimu cena.

Expand  

Ja sipao G-Drive Dizel i nisam primetio da je nesto specijalno skuplji.... 

Edited by mmajstor
Posted
  On 3/3/2022 at 10:45 PM, shonke said:

Ovo se napravilo u roku od sat vremena. U 1930 prođem autokomandu do banjice, tri pumpe, ukupno 5 automobila. Oko 2230 nazad, na sve tri pumpe po 20 automobila u redu.

Expand  

Upravo u tom periodu je krenula manija po drustvenim mrezama 

Posted
  On 3/3/2022 at 10:56 PM, mmajstor said:

Ja sipao G-Drive Dizel i nisam primetio da je nesto specijalno skuplji.... 
Sad ne znam koji dizel se kako tačno zove na nisu, trošim benzin i tng ali cene su 171 za bmb95 i 179 za evro dizel. Onaj skuplji dizel je 189 a Bmb100 je 181. Mislim, na 50lit razlika 500 dinara. Jebes ga, da li je 8500 ili 9000, mnogo je u oba slučaja za pun rezervoar pa mi je nejasna ta psihoza da svi pojure na pumpe zbog neke objave na tviteru/čemu god.

• Like 1
Posted (edited)
  On 3/3/2022 at 11:03 PM, shonke said:

zbog neke objave na tviteru/čemu god.

Expand  

Moram da otvorim nalog na tom sranju i da napišem da je zdravo hraniti se g***. Verujem da bi neka budala to odmah i probala.

Edited by DJ_Vasa
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
  On 3/3/2022 at 10:54 PM, SunZero said:

Plasi nivo gluposti i povrsnosti u danasnjem svetu, nije vise u pitanju lobotomirani plebs vec stupidnost onih koji donose odluke, treba samo pogledati objasnjenje koje je Kamala Harris dala o ratu u Ukrajini. Da su takvi poput nje, izlapotine Bajdena, botoksiranog jahaca medveda i njegovih kolekcionara jahti, nekretnina i fudbalskih klubova bili na ovim pozicijama za vreme hladnog rata, za vreme kubanske krize, mi verovatno danas ne bi ni postojali. 

Expand  

Davno rece Cane lijepo u onoj pjesmi…nadjoh doduse da su povukli ovu odluku.

Rekao sam u razgovoru da je ova histerija novi nivo, lova na sve rusko…ljudi me ismijavali. 
Nije problem kad neki random lik uradi nesto ovako ali univerzitet…da stavis prst na celo. 
Bio je i navodno slucaj u Hrv (zaista necu da tvrdim da je istina jer je tesko razabrati, evo ovo s gorivom je odlican primjer) o skidanju Cajkovskog sa repertoara zbog situacije). Onda odgodis koncert a ne izbacis Cajkovskog.  

Edited by Gistro Bančo
  • Like 3
Posted
  On 3/3/2022 at 10:33 PM, Harmonika said:

Malo jeste narod flipnuo, ali, realno, ovom ludkau vise ne znas kad da verujes, sta je tacno sta nije..dodatno nas je sludeo, u prevodu..

Expand  

taj fazon, jos dva obracanja na ivici suza sa naglaskom na zli svet koji neumoljivo dize cenu energenata i penzioneri ce se masovno ukljucivati u jutarnji kod one covekolike voditeljke pinka da traze kontakt od paje i jareta kako bi prepravili svoje krseve da idu na bukvu

• Like 4