Laki21 Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 Roko Leni Kapri Ukić jeste definicija luzeraja, slažem se. No Peri je znao fino da odigra protiv jakih protivnika prošle sezone, neverovatan kanal večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Utisci za Petruševa protiv CZ? Vidim da je imao fine statse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 odlican, punio nas jako i raznovrsno cenim da nece dugo ostati u megi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 (edited) Za jednod 20godišnjaka, 20+8 je baš ozbiljna statistika za ABA ligu. Recimo Jokić je, u maltene istim godinama, imao 15+9, ali ok, jasni su ostali faktori tu. Što kažeš, ne bi me čudilo da tu bude neka pozajmica "Goga style" već na polusezoni. Iako mislim da bi mu sasvim ok bilo i da ostane do kraja sezone u Megi. U suštini, Miško sa njime sada otvara još jednu kombinaciju, osim NBA drafta, priliku za ozbiljan ugovor i u Evropi. Edited October 26, 2020 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Остаје 14 екипа. Последњи испада, претпоследњи ће у бараж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Ja cenim da će Petrušev izaći na draft u novembru i odmah posle toga NBA, nema on šta da traži u Evropi. Pritom, prilično sam iznenađen kako, po meni slabo, kotira na draft mockovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 33 minutes ago, realno *w said: Za jednod 20godišnjaka, 20+8 je baš ozbiljna statistika za ABA ligu. boxscore tvrdi 22+11 ja sam gledao na preskok dok sam pravio ručak i na trunjavom strimu. svakoko je fundamentally sound, što kažu, postizao je poene na puno načina 10 minutes ago, Baron23 said: Ja cenim da će Petrušev izaći na draft u novembru i odmah posle toga NBA, nema on šta da traži u Evropi. Pritom, prilično sam iznenađen kako, po meni slabo, kotira na draft mockovima. jel se prijavio za draft? valjda je početkom oktobra bio deadline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 26, 2020 Author Share Posted October 26, 2020 13 minutes ago, đubrivo. said: jel se prijavio za draft? valjda je početkom oktobra bio deadline Prijavila su se trojica iz Mege: Petrušev, Simonović i Mišković. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 ja bih na mestu kkcz pojurio simonovica za sl. sezonu cenim da je to realnije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Quote Cedevita na raspolaganju ima još jednog Marka Simonovića, ali centra Mega Bemaksa. Mladi Crnogorac imao je odličnu sezonu u Megi, gde je bio jedan od najboljih igrača... “Mali Simonović se razvija kao pozajmljeni igrač Mege. Prošlog leta smo s Megom dogovorili dvogodišnju pozajmicu. Marko ne krije želju da se oproba u Letnjoj ligi, već je podneo prijavu. Ako ne bude izabran u NBA, razgovaraćemo s čelnicima Mege da se vrati u Cedevitu“. 30. maj 2020. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 1 hour ago, Cooper said: 30. maj 2020. Pa razgovarali su i dobili Perija gratis 😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 (edited) Ma lako je Petruševu i Simonoviću da pune kad ih dr Tepara hrani loptama Edited October 26, 2020 by odupri se ludilu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 (edited) 16 hours ago, Chaos Is Me said: COL je jako tanka i kao i uvek jako mekana ekipa, pod košem su tragični sa izuzetkom Hopkinsa koji je solidan igrač ali mora da se rve sa mnogo jačima od sebe. Bili su u igri dok ih je išao šut a KKP ciglario. Partizan se držao ofanzivnim skokom, često su imali i po 3 napada za redom. Zabavna utakmica, zamalo Jaka sam da dobije KKP uz malu pomoć Hopkinsa i Murića. I pored raznoraznih krntija koje igraju u ABA ligi, Roko Leni Ukić je verovatno naštetniji igrač, gori je i od Fiće Čovkinsa i onih juniora iz Primorske. A igra Ivana Marinkovića je za prepričavanje, kao da su doveli nekog random dugajliju sa ulice isključivo da pravi faulove. Naspram njega je jedan Tigar Janković profesor košarke. Kad god se on pomene, meni samo jedna prica u glavi - u onoj nasoj mucnoj sezoni kad smo se spasili ispadanja, on sedeo u civilu pored klupe, nije se skidao. Brat skroz u belo obucen, zezaju ga ovi nesto da se obukao kao za svadbu - kaze on: "ma jok, idem na White Sensation posle". Legenda. Za Petruseva je prica da je dosao da odigra za Megu do drafta, tako da ce verovatno do nove godine da bude tu ili kad je vec draft. Ovako malo da se oproba sa seniorima, da mu se digne cena malo dobra statistika da mu popravi poziciju itd, a i onda ne gubi vreme vec da igra. Zvezda ga je bas olako ispustila. Edited October 26, 2020 by Markoss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 1 hour ago, odupri se ludilu said: Ma lako je Petruševu i Simonoviću da pune kad ih dr Tepara hrani loptama Brojke 8/9/8, TD za dlaku izmakao. Šut od 27% se nije desio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 2 hours ago, đubrivo. said: boxscore tvrdi 22+11 Mislio sam na prosek u ovih par tekmi. 2 hours ago, Takeshi_Kovacs said: ja bih na mestu kkcz pojurio simonovica za sl. sezonu cenim da je to realnije I Simonović je skroz ok, lepo napreduje i mislim da se ni to neće moći završiti bez nekog solidnog obeštećenje, a ne da pričamo o Petruševu koji mu je zlatna koka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 35 minutes ago, Markoss said: Za Petruseva je prica da je dosao da odigra za Megu do drafta, tako da ce verovatno do nove godine da bude tu ili kad je vec draft. Ovako malo da se oproba sa seniorima, da mu se digne cena malo dobra statistika da mu popravi poziciju itd, a i onda ne gubi vreme vec da igra. Zvezda ga je bas olako ispustila. ne vidim kako ga je to zvezda ispustila, kad je decko oduvek imao ideju college->draft->nba 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Jovan Novak u Megi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 (edited) 8 minutes ago, Bojdo said: Jovan Novak u Megi. A baš pomislih kako nemaju nikoga na beku da se pridruži ovoj dvojici pod košem... Biće zanimljivi svakako. Edited October 26, 2020 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 1 hour ago, Takeshi_Kovacs said: ne vidim kako ga je to zvezda ispustila, kad je decko oduvek imao ideju college->draft->nba Da vidimo ko ce da ga bira i kakvi su im planovi. Postoji velika sansa da se G-league nece igrati sledece sezone, tako da mozda ce Petrusev ostati u Evropi jos neko vreme. Slazem se da ga nismo ispustili, ali ako ne ode u NBA, morali bismo da ga pojurimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Poenta je da ako nastavi ovako i bude imao 20ak ppg u ABA ligi, Miško će imati da bira klub koji će da pljune 500k obeštećenja na leto. Da li direktno, da li kroz platu, svejedno je. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Petrusev je veći potencijal od Goge x2 tako da je Nba sigurica za njega. Ne verujem da će u Evropu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 Secam se pre jedno dve sezone kada su se objavljivale neke liste prospekata za NBA ... Balsu Koprivicu su stavljali u prvih deset,Petruseva nije bilo nigde ... Prosle godine Petrusev posle igara u Gonzagi projektovan za prvi krug drafta,Balse nigde ... Ove godine Petrusev negde u drugom krugu drafta, Pokusevski oko 15. pika ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 4 hours ago, Barkley#34 said: Brojke 8/9/8, TD za dlaku izmakao. Šut od 27% se nije desio. Zavtebe je čaša uvek poluprazna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 8 hours ago, krzna said: Остаје 14 екипа. Последњи испада, претпоследњи ће у бараж. Skandal. Cak i u LLSL ispada 6 ekipa i samo dve ulaze, a regionalna kosarka tezi igri bez briga i da niko ne strahuje za opstanak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 26, 2020 Share Posted October 26, 2020 1 hour ago, mare80 said: Pokusevski oko 15. pika ... pokuševski se uglavnom projektuje između 20og i 30og pika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts