MetalHead Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 ahahaha @Yoyogi i ja u isto vreme 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Kad je ubacen "grok" i moze li neki tutorijal kad i kako ga koristiti? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 37 minutes ago, Duh koji lebdi said: Kad je ubacen "grok" i moze li neki tutorijal kad i kako ga koristiti? 🙂 Ma jok, zezanje poteklo sa PDF Kosarka, gasim uskoro samo da se drustvo izigra... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 1 hour ago, MetalHead said: Ma jok, zezanje poteklo sa PDF Kosarka, gasim uskoro samo da se drustvo izigra... A jel se vraća reputacija kad se ugasi grok? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Jok, "steta" je trajno nacinjena onima na kojima smo koristili tu reakciju 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Just now, MetalHead said: Jok, "steta" je trajno nacinjena onima na kojima smo koristili tu reakciju 🙂 Ja udelih dvadesetak, randomly, fasovah isto toliko i hvala lepo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 jbg, sad se ja osjecam nekako zakinutim. el moze i meni koji vepar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Najbolji emotikon ikad. Mega-giga-ultra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/recepti/sto-s-veprovinom-izvanredna-sezona-lova-na-divlje-svinje-dupkom-je-napunila-zamrzivace-kvalitetnim-mesom/8465801/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 jos je simpaticniji u full formatu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Ostavite Gileta, please 😀. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 6 hours ago, Vjekoslav said: 3 hours ago, Plavi Golub said: Ostavite Gileta, please 😀. jao, Gile! bravo Golubice, to je to! https://www.imdb.com/title/tt1852112/ kako se samo sjeti Gileta? btw. snimano tu kod mene, u Kopackom ritu. ... sad definitivno moraju da ga ostave. UN, ekologija, i ta prica. Japanci imaju Godzillu, mi imamo Gileta! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 10 hours ago, MetalHead said: Ma jok, zezanje poteklo sa PDF Kosarka, gasim uskoro samo da se drustvo izigra... Lepo je to sto se forum redovno odrzava i azurira, mozete da ubacujete npr. tematske reakcije oko Nove godine, parlamentarnih izbora, finala Kupa Srbije u fudbalu... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 3 hours ago, Plavi Golub said: Ostavite Gileta, please 😀. Na sportskom delu foruma se zove Fića 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 (edited) Deco i omladino, sportisti, vreme za obrazovni program 😀. https://www.imdb.com/media/rm2041636096/tt1852112 Naravoucenije za mene, citaj pre nego napises. Vidim da se @Vjekoslav setio. Ponekad ga gledam u privatnoj reziji na disku. Uspomena na bolja vremena. Edited October 8, 2019 by Plavi Golub Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Nosim traume ceo zivot od tog filma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavi Golub Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 (edited) Jeste tuzan, jedan od retkih na koji sam zasuzila, ali je prikazuje zivot onakvim kakav jeste. Kao veliku borbu sa sobom i prirodom. Pomalo kao basna. Edited October 8, 2019 by Plavi Golub 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 39 minutes ago, threepwood said: Na sportskom delu foruma se zove Fića hmmm... pa ne znam bas. na sportskom dijelu foruma, barem tamo gdje se okupljamo mi sportasi i rekreativci, zovemo ga Gile. ... jbt. picnjava oko prascica, ovo da mi je neko pricao ne bih mu vjerovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Predlazem ukidanje ostalih reputacija, ostavite samo krmence. 🐷 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 1 hour ago, Duh koji lebdi said: Lepo je to sto se forum redovno odrzava i azurira, mozete da ubacujete npr. tematske reakcije oko Nove godine, parlamentarnih izbora, finala Kupa Srbije u fudbalu... 🙂 Zanimljivo, bice ubaceno u tefter sa idejama! 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Gile, Fica, Vepar ili kako god vam milo, nije vise sa nama... 🍻 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 ˄ dubler. ... Gile je na sigurnom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Gile je kao drug Tito.Više nije sa nama ali je u nama.Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 1 minute ago, fancy said: Gile je kao https://forum.b92.net/topic/6495-anarhopatetika/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts