Jump to content
Vox92.net Forum

Yoyogi

Members
 • Content Count

  1,492
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

636 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. To je bilo rečeno kao odgovor nenaputovanim googlatorima koji tvrde da su Tajke podatne. Nisu, ni iz jednog društvenog sloja. A da su loše majke i žene, to važi za one koje se stavljaju stranim turistima na raspolaganje pa od toga i žive. Turisti osim službenih kontakata (recepcija hotela, servisno osoblje) samo takve i sreću, neki samo zbog takvih i idu u Thai. To je isto kao i u Srbiji i lako shvatljivo. Kao da, na primer, neki Švaba, padne u ljubav sa Cigankom koja ordinira sa muvatorima na Zelenom vencu i od nje proba da pravi ženu i deci majku. Kao na primer ovaj srećnik.
 2. Nemoj tako baš, možda se nešto i intrergalatičko dešavalo u Beogradu. Sećam se, Surčin, utrče tipovi, potera, u air-side, nekoga jure, jedan se slomi bežući, padne, oni ga preskoče, jure nekog drugog i nastaviše poteru.
 3. Od danas, Osaka, hram Katsuo-ji. Taman posle obilaska, poče kiša.
 4. Pa to su dva pitanja veličine promene života. Prvo, jeste, Thai nikada nisu hteli najezdu ne samo penzionera nego ikoga bez para da se kod njih nastani. Drugo, da su Tajke loše žene ili majke? Kada sam ja to rekao?
 5. Ja nisam otišao u Australiju sa planom da budem tamo siromašan i da živim u shitholes. Moj stan u Sidneju, (dvosoban, sa 2 parking mesta u garaži) ima pogled na zaliv i na Opera house, pogled sa mog balkona Gosn' Bane, pa Vi bi ste stvarno usrećili neku domaćicu.
 6. Ne mogu očima da verujem. Pa da li ovo stvarno izgleda kao nešto prihvatljivo? Kaže "Tijana iPhone" je na slici. Majko mila, čak i ovako ženske mogu da izgledaju?
 7. "Sakura ebi", mali rakčići veličine kao filter cigarete. Shizuoka (Japan) je prestonica dobre morske hrane. Ovako dođu na sto u restoranu. Gore levo, 3 male tacnice, su živi, nekuvani. Sa wasabi, možeš ladno da ih jedeš i ne osetiš da nije bilo kuvanja oko njih, ukusni i sveži Ovi su još i pohovani Foto sa zida tog restorana, kako ih suše za pakovanja koja dolaze u domove po Japanu. Mt Fuji pripada Shizuoka prefecture.
 8. Ne bih kliknuo na link da nije od ABC (Australian Broadcast Corporation), državna TV koja nema reklame i internacionalno je slavljena je kao najbolja (državna) TV na planeti. Najveći problem koji ja vidim su cene nekretnina. Ako je to anketa uhvatila kao "Household debt" meni se čini da je to malo. Kao da su namerno izostavili cene nekretnina. Da su ih pitali, kako bi na to odgovorili oni koji tek treba da se otisnu u život i jednog dana kupe svoj dom? Ogromne cene, pa mladi bračni par stručnjaka se dovija kako da se uopšte dovuče do depozita za kupovinu stana/kuće a i to ko zna gde je i koliko daleko i šta ima oko te nekretnine za komforan život.
 9. Jedan od 5 najlepših pogleda u Japanu, Miyajima . U stvari, to je ostrvo Itsukushima, odmah uz Hirošimu. (Ime "Hirošima" znači "puno ostrva" kojih stvarno ima). Na slikama i prospektima je uvek ovako. Postoji čitav mali ekosistem brodića koje te do nje odvezu pa i ispod nje provezu: Međutim, svaki dan, kada je oseka, "torii" koji je u vodi 160cm, se pojavi na suvom i do njega može da se došeta. Tu se ide preko škole, turisti samostalno tu dođu možda jednom u životu. Nije blato a pesak se ne lepi za obuću. Mnogo lepo mesto. Je li tako? Tako je!
 10. Baby, ja mislim da niko nije, pogotovo Predsednik USA, došao u situaciju da pošalje takvo pismo drugom državniku. Ko ga je smislio i pustio u javnost? The Onion kaže nije moguće da je to bio neko iz CIA, tamo ne postoji jedna jedina osoba moralnih kvaliteta da takvo nešto uradi.
 11. Dobri moj Constantine, Da zayebemo ceo tvoj gornji (validan post) sigurno da imaš prava da pišeš što si napisao. Bili živi i zdravi, doći ću u tvoj Niš i pozvaću te da izađemo na ručak, sa našim porodicama. Ti nas vodiš na mesto, znaćeš gde je dobra klopa. My shout.
 12. Mislim da to nema puno veze. Kanada, robusna demokratija, instalirana i ista kao i australijska. Englezi je ustanovili. Tamo nema da pobednička partija progoni i pošalje u zatvor gubitnika.
 13. Ma pusti ti to. Kada svet pozove broj "911" Amerika se uvek, jedina, javljala i odgovarala na poziv, kao policija i kao obaveza. Mislim da Amerika treba da gleda svoja posla. Dosta više tuđih briga, neka se bore po svojim instinktima.
×
×
 • Create New...