alcesta Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) Zadnji put kad sam pogledala Olga je gubila 1:3 u trećem, već sam je otpisala. Baš prijatno iznenađenje Zato Danka Edited February 9, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) Dobiti vrlo dobru igracicu na prvom GS koji se kvalifikovala je veliki uspeh 👏👏I coach Nole mora da je zadovoljan Ako se ne opusti I ne slavi do sledeceg meca,nije bez sansi protiv Rogers koja je isto udaracica,.Koliko vidim Olga ima najveci problem protiv solidne defanzive. Edited February 9, 2021 by Keira 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Bravo Stefanose, bravo majstore Simon moze da napise jos neku knjigu, ima vremena sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Dok sam provalila ko je to a i sad kad videh Lua u žrebu, zaboravila sam i da čovek postoji. Mali Alkaraz, valjda se tako zove, u drugom kolu Zanimljivo bi bilo da se vidi neka statistika koliko je tenisera/ki iz strogog karantina prošlo u drugo kolo, koliko je od tih koji su prošli igralo s protivnicima iz istog karantina, a koliko je njih povređeno, predalo ili odistalo od turnira. Uz to bi fino išla i neka statistika za Australijance koji nisu morali u kvalifikacije i imali normalne pripreme kod kuće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 I kad sam gledala uzivo, nije mi bilo jasno zasto mu zvizde, sad slusam i jos uvek mi nije jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Meni deluje da ima baš dosta njegovih navijača, možda to i nije negativna reakcija, nije ni meni jasno. Ali Kurijer je definitivno najbolji za ove prilike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Ono kad je rekao da nije ocekivao da ce biti ovako lako, na samom pocetku, tu pocinju zvizduci, zato je i bio zbunjen. A Kurijer je majstor za ove on court intervjue, ubedljivo ih najbolje vodi, najbolja pitanja postavlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Dajte mi telefon Cicijevog dilera, that's some serious shit Sent from my phone using their app Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 @vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Dok sam provalila ko je to a i sad kad videh Lua u žrebu, zaboravila sam i da čovek postoji. Mali Alkaraz, valjda se tako zove, u drugom kolu Zanimljivo bi bilo da se vidi neka statistika koliko je tenisera/ki iz strogog karantina prošlo u drugo kolo, koliko je od tih koji su prošli igralo s protivnicima iz istog karantina, a koliko je njih povređeno, predalo ili odistalo od turnira. Uz to bi fino išla i neka statistika za Australijance koji nisu morali u kvalifikacije i imali normalne pripreme kod kuće.Sad gledam ES i setim se ovog posta jer su prikazali da je Cuevas prosao dalje [emoji16]Mislim da je dovopjno sto je on uspeo da prodje, koji je izigravao surfera 3.dana karantina [emoji16] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 (edited) Sta radi Hsieh Su-Wei! bolje da sam cutala... Edited February 10, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Zaslužila je ovaj set svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Stvarno je uzivanje gledati zenu. Sta radi s lopticom! Za Biancu ima jos vremena, polako, tek se vratila na tur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 zna li se koja je povreda kod gumicezakosu bila u pitanju, nigde ne videh da pise ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 wawa izgubio prvi set 57 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Kakav choke debelog. Od 6:1 i 9:6 u tb do laganih 9:11. Bar nece da se blamira protiv Raonica. Eto zbog koga se vi brinete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Tijafo izjednacio na 1:1 u setovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Vidim, Novak odlucio da na prijatnih +32 i suncu saceka da se Tiafoe samoubije umesto da skrati ovo sto je vize moguce. Potrajace ovo i uopste mi se ne svidja kako izgleda na terenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Jedva Novak prodje ovo. Tijafo se poprilicno iznervirao zbog oduzetog prvog servisa zbog prekoracenja vremena pri rezultatu 30:30 i do kraja Novak pravi kljucan brejk koji ce biti dovoljan za osvajanje treceg seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Gledao sam malo od 4-4 u drugom do 5-5 u trećem jutros pre odlaska na robiju. Nimalo ono ne deluje dobro. Al ajde da mu damo benefit of doubt . Bitan je W, umetnički dojam ćemo ostaviti za skokove u vodu, sinhrono plivanje i umetničko klizanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 5 minutes ago, Drakaris said: Jedva Novak prodje ovo. Tijafo se poprilicno iznervirao zbog oduzetog prvog servisa zbog stotog prekoracenja vremena pri rezultatu 30:30 i do kraja Novak pravi kljucan brejk koji ce biti dovoljan za osvajanje treceg seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 (edited) Upravo to, ja sam u tih malo jače od sat vremena koliko sam gledao video jedno desetak slučajeva gde je prekoračio vreme za servis A bravo i za Ducija...ne verujem da je neko mislio da će da prođe dva kola.Što je najlepše, ima dobru priliku da prođe još jedno kolo dalje. Edited February 10, 2021 by We lose every week 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Koliko njemu ne odgovara sunce i vrućina , neverovatno nešto. Svu snagu iz tela mu izvuče ta kombinacija a rekla bih i u glavi napravi pometnju . Čim je senka nestala sa terena proigrao je . A Tiafo je pokušao sve nesportske poteze koje je mogao .Razočaravajuće .Sudija mu tolerisao nesportsko ponašanje. kršenje pravila o vremenu izmedju poena do samog kraja meča Užasno je brza podloga , snažni serveri od samog početka , Nema vremena da udje u ritam da se navikne na uslove a return ne radi na uobičajeno visokom nivou. Baš će biti teško , iako nije neočekivano, naprotiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts