Jump to content

Australian Open 2021.


zoe Bg

Recommended Posts

Sve vec vidjeno ovde, ljudu zaboravljaju sta je Nole na AO. Za mene i ocekivano, kada sam ga video na konferenciji koliko je samouveren i kada je rekao da ide na titulu, sto inace gotovo nikad ne radi, znao sam da je gotovo nemoguce da izgubi. 

Sto je tezi protivnik to se Novak u vecu zver pretvori. Svaka cast mladjim izazivacima, ali ovde ce morati da sacekaju da biologija odradi svoje, ovo je i dalje njegovo kraljevstvo.

Edited by Cavani
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Taktički, on je Medu urnisao. Ur-ni-sa-o. Kakav miks majko mila. Servis je bio sasvim zadovoljavajuć, u pravu je Mek za to, nije Sampras. Opet, verovatno najbolji riternerski meč još od...pa ne pamtim kada. 

 

Medu je pojelo finale, tužno da je Thiem prošle godine bio toliko bolji. Ili Novak toliko lošiji. :smiley33:

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Jeste ovo dobar dan za sve njegove navijace, ali je po mom misljenju uzasan dan za tenis. Ne zbog toga sto je Novak uzeo titulu, vec zbog toga sto je "next gen" igrac sa najvise potencijala, koji je do sada najvise pokazao, na svojoj najboljoj podlozi, u formi zivota, potpuno kolabirao u finalu slema. To je tuzno, sve i da su sa druge strane Djokovic i Federer u dublu.

 

Ovo je i meni palo na pamet. Biće vremena za next gen, makar koju godinu nakon ovih. Nije kao da će propasti kao Dimitrov-Raonić-Kei generacija ali da im je žetva trofeja odložena, mentalno možda i više posle ovog meča, to svakako. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...