Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zadnji put kad sam pogledala Olga je gubila 1:3 u trećem, već sam je otpisala. Baš prijatno iznenađenje :heart:

Zato Danka :default_sofa:

Edited by alcesta
Posted (edited)

Dobiti vrlo dobru igracicu na prvom GS koji se kvalifikovala je veliki uspeh 👏👏I coach Nole mora da je zadovoljan 

Ako se ne opusti I ne slavi do sledeceg meca,nije bez sansi protiv Rogers koja je isto udaracica,.Koliko vidim Olga ima najveci problem protiv solidne defanzive.

Edited by Keira
  • Like 3
Posted

Dok sam provalila ko je to :classic_biggrin: a i sad kad videh Lua u žrebu, zaboravila sam i da čovek postoji.

Mali Alkaraz, valjda se tako zove, u drugom kolu :classic_smile:

Zanimljivo bi bilo da se vidi neka statistika koliko je tenisera/ki iz strogog karantina prošlo u drugo kolo, koliko je od tih koji su prošli igralo s protivnicima iz istog karantina, a koliko je njih povređeno, predalo ili odistalo od turnira. Uz to bi fino išla i neka statistika za Australijance koji nisu morali u kvalifikacije i imali normalne pripreme kod kuće.

Posted

Meni deluje da ima baš dosta njegovih navijača, možda to i nije negativna reakcija, nije ni meni jasno. Ali Kurijer je definitivno najbolji za ove prilike :thumbup:

Posted

Ono kad je rekao da nije ocekivao da ce biti ovako lako, na samom pocetku, tu pocinju zvizduci, zato je i bio zbunjen.

A Kurijer je majstor za ove on court intervjue, ubedljivo ih najbolje vodi, najbolja pitanja postavlja

Posted

Dok sam provalila ko je to :classic_biggrin: a i sad kad videh Lua u žrebu, zaboravila sam i da čovek postoji.
Mali Alkaraz, valjda se tako zove, u drugom kolu :classic_smile:

Zanimljivo bi bilo da se vidi neka statistika koliko je tenisera/ki iz strogog karantina prošlo u drugo kolo, koliko je od tih koji su prošli igralo s protivnicima iz istog karantina, a koliko je njih povređeno, predalo ili odistalo od turnira. Uz to bi fino išla i neka statistika za Australijance koji nisu morali u kvalifikacije i imali normalne pripreme kod kuće.

Sad gledam ES i setim se ovog posta jer su prikazali da je Cuevas prosao dalje [emoji16]
Mislim da je dovopjno sto je on uspeo da prodje, koji je izigravao surfera 3.dana karantina [emoji16]
Posted

Vidim, Novak odlucio da na prijatnih +32 i suncu saceka da se Tiafoe samoubije umesto da skrati ovo sto je vize moguce. Potrajace ovo i uopste mi se ne svidja kako izgleda na terenu

Posted

Jedva Novak prodje ovo. Tijafo se poprilicno iznervirao zbog oduzetog prvog servisa zbog prekoracenja vremena pri rezultatu 30:30 i do kraja Novak pravi kljucan brejk koji ce biti dovoljan za osvajanje treceg seta.

Posted

Gledao sam malo od 4-4 u drugom do 5-5 u trećem jutros pre odlaska na robiju. Nimalo ono ne deluje dobro. Al ajde da mu damo benefit of doubt . Bitan je W, umetnički dojam ćemo ostaviti za skokove u vodu, sinhrono plivanje i umetničko klizanje.

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Drakaris said:

Jedva Novak prodje ovo. Tijafo se poprilicno iznervirao zbog oduzetog prvog servisa zbog stotog prekoracenja vremena pri rezultatu 30:30 i do kraja Novak pravi kljucan brejk koji ce biti dovoljan za osvajanje treceg seta.

Posted (edited)

Upravo to, ja sam u tih  malo jače od sat vremena koliko sam gledao video jedno desetak slučajeva gde je prekoračio vreme za servis

A bravo i za Ducija...ne verujem da je neko mislio da će da prođe dva kola.Što je najlepše, ima dobru priliku da prođe još jedno kolo dalje.

Edited by We lose every week
  • Like 2
Posted

Koliko njemu ne odgovara sunce i vrućina , neverovatno nešto. Svu snagu iz tela  mu izvuče ta kombinacija a rekla bih i u glavi napravi pometnju .

Čim je senka nestala sa terena proigrao je . A Tiafo je pokušao sve  nesportske poteze koje je mogao .Razočaravajuće .Sudija mu tolerisao nesportsko ponašanje. kršenje pravila o vremenu izmedju poena do samog kraja meča 

Užasno je brza podloga ,  snažni serveri od samog početka , Nema vremena da udje u ritam da se navikne na uslove a return ne radi na uobičajeno visokom nivou. Baš će biti teško , iako nije neočekivano, naprotiv