Boxy Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Hahahahaa, sad je Vavrinka kriv sto ima veliku sobu a sto Djokovic uziva u Adeliadu, to nema veze jer "on se bunio, nije hteo, naterali ga zlikovci" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Pa teško da Vavrinka ima na šta da se žali u svom apartmanu, normalno je da bude zahvalan. Da ga zabole za sve ostale i to je legitimno, kao što je legitimno i da Osaka postuje slike sa treninga. Legitimno je i da ne budu svi time oduševljeni, šta ćemo sad. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 (edited) Dominik Koepfer u razgovoru s nemackim novinarima kaze da je Anderson doveo 6 ljudi s sobom, ukljucujuci i dadilju negde od 11min E sad kako je on dobio ovu privilegiju kad nije ni top 10 igrac niti GS osvajac. Eureka! On je u PC i glasa kako mu ATP sefovi kazu (a hoce da bude i predsednik PC) Edited January 17, 2021 by wwww 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 (edited) @Boxy Nije zato kriv i treba da ima veliku sobu (kako beše, svi pobednici AO-a i finalisti imaju privilegovan status), nego je sav "poslušan" i greatful. Nevezano za njega, ovo zadnje što sam video, treniranje u sobi (naročito Šapovalov) me je prelomilo da je sve ovo ogromno poniženje i da nesposobni ATP nije smeo da dozvoli ovako nešto. Svaka čast Australijancima na tome kako su se izborili sa koronom, nisu oni krivi, ATP je kriv, nije smeo da dovede elitne tenisere (a svi koji igraju na slemu su elitni) u situaciju da se prema njima odnose kao prema izvorima zarazne bolesti (iako to testovima nije dokazano). Je l' može slem da se organizuje u kovid 19 vremenima, može (UO, RG). Trebalo je reći ne odgovaraju nam uslovi, 'fala sve OK, organizovati nekoliko turnira, publika je željna tenisa, TV prava bi izvukla većinu troškova i ćao. Ovo je bruka (a biće i sledeće godine, teško će Australija da se uklopi s planetom u dogledno vreme, moraće nekoliko intervala vakcinacija da prođe). Edited January 17, 2021 by stray_cat 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Kako su krenuli , igrači če uništiti nameštaj po sobama hotela. Više bi se isplatilo da organizuju karantinsku teretanu i da ih po rasporedu sprovode, kako bi mogli pored vežbi za snagu i agilnost , zid da koriste za udaranje loptice Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Pa nije samo do ATP-a, tu su i WTA i ITF, svima je zinulo za pare. Trebalo je da se od početka razmotri organizacija van Australije, moglo se nešto verovatno srediti da je bilo volje, nego niko ne bi da se odrekne svog dela kolača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Meni ovo izgleda kao da su oni napravili plan u slucaju da sve prodje savrseno, ali da nikako nisu bili spremni za ovakav scenario Ili kao su isli na srecu, kao na ispitu gde ima 50 pitanja, ti spremis 5 i nadas se da ces izvuci bas tu kombinaciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 (edited) Meni par stvarcica nije jasno (mozda sam propustila neko objasnjenje). Prvo, taj pozitivan test Sandgrena. Kao je trebalo da se testiraju 72h pre leta i da test bude negativan. Gde je testiran Sandgren pa bio pozitivan? Je li on imao prethodno negativan test (taj od 72h pre leta), pa su ih onda sve pred let brzim testom testirali i ovaj bio pozitivan? Ne razumem da bi Sandgren dosao s negativnim testom na aerodrom i ocekivao da ga prime u avion, a da pre toga nije s nadleznima razjasnio situaciju (da je u novembru prelezao coronu). Drugo, rekose da je ta neka stjuardesa koja je bila pozitivna na letu iz LA samo otisla kuci/nastavila let ka kojoj god destinaciji. Kako je to moguce? I trece Kod nas je Prof. Drosten pre koji mesec diskutovao neke radove (ne secam se iz koje zemlje) o tome kako da se razredi u skoli izdele na sektore, pa da ako se desi neki pozitivan slucaj onda samo taj sektor, gde je taj pozitivni ucenik, ide u karantin, a ne ceo razred. Kako im nije palo na pamet da avion izdele na neke sektore (a to je nesto sto su i igraci pominjali), stave neku plasticnu zavesu izmedju njih da odvoje npr. grupe od po 10 ljudi koji su svi u 2-3-4 tima, i tako kasnije samo ti iz tog "separea" idu u karantin u kom je neko pozitivan? Ovako nekako su se organizovali na Tajlandu, pa im restorani uredno otvoreni i jos mnogo sto-sta. Edited January 17, 2021 by wwww 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 1 hour ago, stray_cat said: Kakav peduuvlakač, sad već sigurno navijam protiv njega svaki meč. Koliko patetican lik. Nebitni influenser 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 ima srece sto mirka nije u australiji, dobio bi on svoje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 a pazi sad ovo: Iga moze da u sobi trenira i s svojim trenerom i s fitnes trenerom. A ovamo su nadali dreku kad su neki igraci otvorili vrata i viknuli nesto u hodnik. evo ga nacin kako da igraci "ubede" nadlezne da ih puste na teren da treniraju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 ne znam sta su potpisali pre nego su posli ali ovo ne lici ninasta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 a pazi sad ovo: Iga moze da u sobi trenira i s svojim trenerom i s fitnes trenerom. A ovamo su nadali dreku kad su neki igraci otvorili vrata i viknuli nesto u hodnik. Svarcman je postovao na instagramu, u sobi je njegova devojka i jos jedna osoba, nisam prepoznala ko je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 ako ovako nastave s ovim objavama ima i internet da im ukinu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Pa jedan igrac je rekao da imaju problem sa wifijem u hotelu jer je preopterecen, onda je on hteo da naruci sim karticu, ali to im je zabranjeno. Medjutim, dozvoljeno je da naracuju hranu i ostale stvari i supermarketa, a tu se prodaju i sim kartice, pa je on tako narucio Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 sad da vidimo koliko ce ovo novih izolacija da povuce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Sve zavisi u kom je avionu bila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Znači još 30-ak tenisera i teniserki će da biju po dušeku dve nedelje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 2 hours ago, Boxy said: Meni ovo izgleda kao da su oni napravili plan u slucaju da sve prodje savrseno, ali da nikako nisu bili spremni za ovakav scenario Ili kao su isli na srecu, kao na ispitu gde ima 50 pitanja, ti spremis 5 i nadas se da ces izvuci bas tu kombinaciju... Kako ide ono pravilo, ako je u prostoriji 23 osobe bar dvoje će imati rođendan istog dana? Ne znam može li da se primeni na koronu, ali mi je neverovatno da su očekivali da će eto tek tako da budu svi avioni bez pozitivnih. 1 hour ago, wwww said: Kako im nije palo na pamet da avion izdele na neke sektore (a to je nesto sto su i igraci pominjali), stave neku plasticnu zavesu izmedju njih da odvoje npr. grupe od po 10 ljudi koji su svi u 2-3-4 tima, i tako kasnije samo ti iz tog "separea" idu u karantin u kom je neko pozitivan? Ja koliko sam shvatila tako je i obećano igračima, sad šta se u međuvremenu desilo... Inače 1 hour ago, wwww said: Ko je ovo na poslednjem klipu? Da sam na njihovom mestu prvo bih dobro sklonila TV pre treninga, nije baš zgodno ostati bez njega u karantinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Znaci,poslednji AO sa Craig Tileyem kao CEO australijske teniske federacije..a nije iskljuceno i poslednji Australian Open.. (ok,ovo drugo je malo preterano,ali dramatizacija..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 (edited) Edited January 17, 2021 by vanjabarsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 @alcesta mislim da je Jabeur, a i ja uvek gledam gde je TV kad oni tako treniraju, ali valjda nisu bez razloga profesionalci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 Meni najbolje ono jedrenje na duseku A Iga mozda nije u ovom najgorem karantinu jer nije doputovala "zarazenim" avionom pa onda moze biti sa svojim timom dok trenira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts