Jump to content

Message added by NMX,

Drugari,

Pošto nam se bliži verovatno najuzbuljdivija sezona u domaćoj košarci u poslednjih desetak i više godina, pošto je u toku prelazni rok gde iz dana u dan imamo vesti i vesti novi mod tim vox92 košarke vam je spremio nekoliko pravila kojih ćete morati da se pridržavate kako biste (i) održali nivo diskusije neophodan za forum kakav želimo i (ii) kako biste pomogli novom mod timu da ima što manje posla.  Ova pravila su svakako podložna promeni i pooštravanju ukoliko bude bilo potrebno te imajte i to u vidu.

Mimo postojećih pravila foruma sa kojima ste već upoznati i čije vrednosti pokušavamo da baštinimo još od devedesetdvojke a koja možete naći na

shodno specifičnoj situaciji i brojnim dešavanjima u domaćoj košarci, želeli bismo da vam skrenemo pažnju i na sledeće:

-        Tata topik vam je i mama i tata, tj. (pošto ima gomila pravnika međ’ modovim) sine qua non merenja patke na forumu;

-        Bićemo maksimalno fleksibilni kada je Tata u pitanju i pustiti diskusiju ma koliko glupa bila, ma koliko se trolovalo ili pričalo o budalaštinama, sve i da najavljujete Lebrona u Zvezdi a Durenta u Partizanu, dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada. Bude li toga, kažnjavanje će biti rigoroznije u odnosu na Pravilnik foruma jer je već dopuštena diskusija maltene bez ikakvog kriterijuma;

-        Topik pojedinačnog kluba treba da bude maksimalno oslobođen od Tata tema, posebno da bude oslobođen od diskusije o pojačanjima ili vestima u vezi sa drugim klubom;

-        Nemojte spamovati sa reportovanjem za Tata postove, učestvujete u diskusiji koja je u stratu takva kakva jeste, nemojte očekivati moderisanje takvih stvari dokle god nema homofobije, šovinizma i ad hominem napada;

Maksimalno izlazimo u susret sa ovim dosta liberalnim pristupom diskusiji, nemojte to zloupotrebljavati i terati nas da brišemo i banujemo redom.

Hvala.

Mod tim Vox92 košarka

Recommended Posts

Posted
58 minutes ago, Instinkt said:

Glavni utisak ovih dana na tati; komšije opsednute likom i delom Kupera i Kendrika. Ušli im u glavu. Počeše da im apruvuju fore 😅 Fascinantno. 

Keep it going splash bros

Meni glavni utisak likovanje sa Glikmanom i suspenzijom Zvezde i onda tras u Valensiji. :classic_smile:

• Ha-ha 2
Posted

Nisam primetio da se njih dvojica bave bilo kojim forumašem; oni vam samo drmaju kavez (narodski rečeno) a onda; opšta mobilizacija i perje 😄

Reklo bi se da splash bros gotovo rutinski rešavaju situaciju, s lapo snagice :v

I to su ne samo u brojčanom hendikepu, već im ni rezultati i igre kluba ne idu na ruku; zamislite samo kako bi se igrali sa vama da je malo drugačije 😄

Keep digging reds! 

• Like 1
  • Love 1
  • Tuzno 1
Posted
8 minutes ago, Sector said:

Meni glavni utisak likovanje sa Glikmanom i suspenzijom Zvezde i onda tras u Valensiji. :classic_smile:

To nije njihova krivica već uprave, stručnog štaba i košarkaša Valensije. Naprasno su zaboravili koliko je Savić cenjen u Španiji i ko je Žoc. Tek se na budžet nisu obazirali što je svojevrsni bezobrazluk.

Posted

Gospodin Vlade Djurović, odličan intervju.

O Partizanu:

– Mislim da tim nema hemiju, napravili su neke pogrešne odluke. Partizan ima veliki budžet za srpske prilike, možda veći i od Zvezde. Mogao je da dovede bolje igrače, ali to nije uradio. To su bile Obradovićeve odluke. Partizanu je potreban neko ko bi preuzimao poslednji šut i pogađao ga, kao što su to nekada radili Bodiroga, Danilović, Saša Đorđević, Kićanović ili Dalipagić.

O Zvezdi:

Večiti rival ima ono što fali Partizanu.

– Zvezda ima Nedovića, sada ima i Kampaca. Ali Vildoza je takođe igrač koji može da preuzme taj poslednji šut.

O Željku:

Obradović može da me pozove kada hoće, čak i u tri ujutru i da me pita “Vlado, šta se dešava? Ne znam gde grešim”, ali on to ne čini. Pre dva-tri dana rekao sam mu mnogo toga, rekao sam mu kako stvari stoje. Svaki trener ima to nešto.

• Like 3
Posted
2 hours ago, Instinkt said:

Nisam primetio da se njih dvojica bave bilo kojim forumašem; oni vam samo drmaju kavez (narodski rečeno) a onda; opšta mobilizacija i perje 😄

Reklo bi se da splash bros gotovo rutinski rešavaju situaciju, s lapo snagice :v

I to su ne samo u brojčanom hendikepu, već im ni rezultati i igre kluba ne idu na ruku; zamislite samo kako bi se igrali sa vama da je malo drugačije 😄

Keep digging reds! 

'Drmaju kavez".

Ovo zaudara na vređanje forumaša.

• Like 1
Posted
29 minutes ago, pavijan2 said:

'Drmaju kavez".

Ovo zaudara na vređanje forumaša.

Šipak, ogradio sam se 😎

Elem, može i kazna, ostaviću vas na milost i nemilost splash brothersima 😄

27 minutes ago, kendrick said:

@Instinkt sad si navukao gnev report brigade 😄 

A šta ću, mora ulaznica za šou da se plati 😂

• Tuzno 1
Posted
13 minutes ago, kendrick said:

Kakav izbor Akilea da dođe u Žalgirio, kakva sinergija sa navijačima... :Hail:

Prati se institucija! 😁

• Love 1
Posted (edited)
5 minutes ago, kendrick said:

Kako ne brate, kad god stignem ispratim Žalgirio. 

Onda ste, kolega, promašili temu. Vaš drug iz klupe barem na pravoj temi komentariše, a kada pišete ovde, zna se ko je institucija. 
Nego je li Vas podsetio Nedovićev šut na kraju prve četvrtine na nešto?

Edited by Pacino
Neispravan persi
Posted
9 minutes ago, kendrick said:

Kako ne brate, kad god stignem ispratim Žalgirio. 

Mislio je na nas, da se pratimo.

Hvala kolezi Alpa Ćinu!

Posted
26 minutes ago, Pacino said:

Onda ste, kolega, promašili temu. Vaš drug iz klupe barem na pravoj temi komentariše, a kada pišete ovde, zna se ko je institucija. 

Sasvim logicno zakljucivanje, ali logika u lazi nije briga na koju se obaziru... 

• Thanks 1
Posted

Ali ovaj kiflar najgori kakvo srce ima i prošlu je rešio kad im je Armani vratio 19 razlike u zadnjoj.

Inace Zalgiris ima dobar i raspored u naredne 4 lagano mogu do 3 1 i čak možda i do borbe za 4 mesto sa Fenerom i Monakom.

Posted
5 minutes ago, kendrick said:

Kakav hasl, kakav difenz, kakvo srce... :Hail: nisu odustali momci ni kada su im ispadale lopte, protivniku se odbijalo volšebno... :Hail: 

To je naša Zvezda! Hvala Kendrik!

• Like 1
Posted

Tako je to u kosarci, momentum/sreca cesto ume da odluci utakmicu. Nakon 5/6 pobeda na guzove u onoj seriji, gde protivnik pravi propuste kao Zalgirisov protivnik veceras, desili se Barsa i Zalgirio. Kada bi smo gledali neke zasluge (iako ne verujem u iste u sportu) i trazili nekih 50/50 u sreci, jos tri ovakva poraza i to je vec realnija slika. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...